Transparent
Inloggen
Sluiten

'Regels voor beloftenteams in Keuken Kampioen Divisie versoepeld'

1 juni 2019 07:04 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Regels voor beloftenteams in Keuken Kampioen Divisie versoepeld"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat de regels voor de beloftenteams in de Keuken Kampioen Divisie zijn versoepeld. Spelers die op de bank hebben gezeten bij het eerste elftal en niet in actie zijn gekomen, mogen op maandagavond met de Jong-teams meespelen. Afgelopen seizoen mocht een speler al niet in actie komen als hij bij het eerste elftal op het wedstrijdformulier stond. Voorwaarde is wel dat een veldspeler niet ouder mag zijn dan 22 jaar. Alleen geboren na 31 december 1996 mogen ze nog in actie komen in de Keuken Kampioen Divisie.

Voor keepers ligt dat iets anders. De clubs hebben een akkoord bereikt dat doelmannen tot hun 25ste in actie mogen komen. De clubs hoopten ook een akkoord te bereiken over een dispensatieregel voor spelers ouder dan 23 jaar. Dat is echter niet gelukt.


Tags

versoepeld dispensatieregel doelmannen hoopten jong veldspeler wedstrijdformulier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Het is en blijft maar een rare bedoening.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl bergwijn bommel boscagli bruma daguardo doan dumfries faber gerbrands hendrix hiddink ihattaren jdj jong kenner lammers malen mitroglu mvb nac rosario ruiter schwaab sir tinus twente unnerstall viergever vvv