Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV benaderde Kevin Strootman voor terugkeer, maar middenvelder bedankt'

2 juni 2019 16:15 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV benaderde Kevin Strootman voor terugkeer, maar middenvelder bedankt"; image source: Pro Shots

PSV heeft Kevin Strootman gepolst of hij terug wil keren naar Eindhoven. Dat weet Voetbal International te melden. De middenvelder speelt momenteel voor Olympique Marseille, maar moet daar vertrekken. Strootman wil voorlopig echter nog in het buitenland blijven spelen.

Strootman speelde van 2011 tot 2013 ook al voor PSV en kwam toen tot 88 officiële wedstrijden. Na vijf seizoenen bij AS Roma gespeeld te hebben, vertrok hij afgelopen zomer naar Marseille. Na een jaar moet de international alweer op zoek naar een nieuwe club.

Meer op VI.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Jezus dan ben je echt wanhopig als je Strootman terug wil halen, ik heb hem bij PSV nooit goed gevonden ....bij NLs elftal ook niet...
 
4 weken geleden
Bij PSV was hij fantastisch. Ik denk dat je geheugen je in de steek laat.
 
4 weken geleden
Ik vond Strootman bij PSV ook een goede speler,
Echter NA zijn knie-blessure is hij nooit meer op zijn oude niveau terug gekomen. Bij het NL-elftal zag ik de laatste jaren een hele andere speler dan bij PSV. Ik zie ook niets in het halen van Strootman, tenzij je op het middenveld met 5 controleurs wil gaan spelen, met alleen Luuk de Jong er nog voor.
 
4 weken geleden
Hij is nooit meer de oude geworden, nee.
Leverde voor die blessure ook heel veel assists. Daarna niks meer.
4 weken geleden
Weer een controleur. Echt wat psv nodig heeft
 
4 weken geleden
PSV heeft controleurs nodig, maar dan wel op de scouting.
4 weken geleden
Goede scouting weer..met alle respect voor strootman maar zie liever een aanvallende middenvelder...euhhhh och verrek die hebben we al v bommel!!!GUTI!
4 weken geleden
Goed nieuws , heeft geen toegevoegde waarde voor ons. Zeer matige speler ,had veel overtredingen nodig in zijn PSV tijd.
4 weken geleden (gewijzigd)
Dit zal toch niet waar zijn. Kunnen we niet in een goede scouting investeren en de jong zijn koffers laten pakken ? Wat een armoede zeg.
4 weken geleden
Nou, alweer een Nederlandse speler terug halen uit het buitenland? Ze zijn niet erg innovatief bij PSV. Is Bruma ook al gepolst? Of Rekik, Lestienne of Mertens? Het wordt tijd dat er wat geïnvesteerd gaat worden in de scouting.
4 weken geleden
Vreemd die interesse, als je bedenkt dat je al 3 linksbenige controleurs in je selectie hebt.
4 weken geleden
Strootman, Berghuis, Van Drongelen... Ik word bepaald niet warm van de spelers waar PSV vooralsnog toe interesse in heeft getoond.
4 weken geleden
Na zijn knie blessures nooit meer de oude geweest. Heeft hij niet ook aantal malen centraal achterin gespeeld? Misschien was dat wel het plan. Na afgedankt te zijn in Italië mag ie na 1 seizoen ook bij Marseille weg. In oranje zijn plek ook verloren. Strootman achterin neerzetten als opbouwend fysiek sterke verdediger die vooruit durft te verdedigen naast een echte verdediger zou misschien wel kunnen. Heeft wel de lengte, de tackle en het defensieve positionele inzicht. Was toch altijd een goeie stofzuiger die erbovenop zat en overal tussenzat. Mindere versie van vBommel, die ook altijd als ideale libero werd gezien door zijn trainers, maar er nooit aan toekwam omdat ie teveel hield vh middenveld. Maar goed, meneer wil niet komen omdat ie betere opties denkt te krijgen. Succes ermee.
4 weken geleden
Gedachte is dus duidelijk om Nederlands(talig)e ervaren spelers te halen. Berghuis, Strootman, Robben, Afellay die al even bij PSV revalideert.

Blijkbaar heeft men al genoeg talenten in huis en is men bang om met teveel jeugdspelers de slag met Ajax of de voorronde CL te verliezen.
4 weken geleden
Zielig nieuwtje, dat Strootman voor PSV bedankt is wel zo prettig, want je moet wel de ED kampioenschap ambitie hebben maar dan ga je de CL in, en dan? met Strootman? Die is klaar.
4 weken geleden (gewijzigd)
Berghuis, Van Drongelen, Strootman...

Het is een ongegeneerde partij 'bord op schoot'-scouting wat De Jong laat zien.
Jij en ik kunnen ook met deze namen kunnen komen.
Gewoon de transferlijsten naar buitenland van de afgelopen paar jaar erbij pakken en je daar op richten. Ik wacht nog op de namen van Fer en Janssen.

Van de scouting en De Jong verwacht ik meer dan dit soort voor de hand liggende namen.
 
4 weken geleden
Dus als 't geen onbekende Zuid-amerikaan is, is het met-bord-op-schoot-scouting?? Buiten,dat wat is er waar, hoe serieus is de interesse van een zijde? De carrousel van de grote clubs komt nu pas langzaam aan op gang, ook dat is een belangrijke factor, dus mij lijkt het misschien niet slecht om een oordeel te vellen op 1 september.
 
4 weken geleden
Mee eens. Hoe blij zijn we met een tropische verrassing als Romero?
Nu al conclusies trekken over de Jong en de scouting is absurd natuurlijk.
Als er sprake zou zijn van bord op schoot scouting en dat levert een speler als Berghuis op (tegen een redelijke prijs) dan ben ik er blij mee!
 
4 weken geleden
Alleen interesse in (voormalige) eredivisiespelers is inderdaad 'bord op schoot'-scouting. Mooier kan ik het niet maken.

Ik ga niet tot 1 september wachten om mijn mening te geven als ik een verontrustende ontwikkeling zie. De 2e kwalificatieronde CL is al in juli hè. En niet begin september.
4 weken geleden
Volgens mij komen deze "nieuwtjes" niet bij de scouting van PSV vandaan, maar zijn het verzinsels uit de media.Laten we John en zijn team a.u.b. pas afrekenen als de selectie compleet is. PSV is al decennia lang met verschillende TD's een slimme speler op de transfermarkt. Ik heb nog geen rede om daaraan te gaan twijfelen.
 
4 weken geleden (gewijzigd)
Idd remmie , rustig afwachten . Vanochtend in de tafel van Kees deed v Gaal opmerkelijke uitspraken . Een uur later was het telegraaf nieuws. Kraay bleef maar aandringen op de vraag of Louis nu echt gestopt is als trainer. Het antwoord is nee. Ben benieuwd aan welke club hij nu gelinkt gaat worden. De media verspreidt zo ontzettend veel onzin . Ik heb al zoveel namen van spelers gelezen die naar PSV gaan dat we volgend seizoen al 2 top elftallen hebben . Het is komkommertijd , nieuws komt van de persafdeling van PSV als het zover is en niet eerder.
4 weken geleden
Strootman wil voorlopig echter nog in het buitenland blijven spelen.....volgens mij zit hij meer op de bank dan dat hij in het veld staat. Niet lullig bedoeld, maar juist via PSV zou hij zich weer in de picture kunnen spelen. Ik denk dat ik wel blij ben dat hij heeft bedankt. Lijkt mij iemand die zich teveel wil bewijzen en dat gaat meestal fout.
4 weken geleden
Halen die gast en wel per direct. Past goed in het rijtje Hendrix, Rosario en Sadilek...
4 weken geleden
Als ik heel eerlijk ben komen we op dit moment nog om in de middenvelders. Eerst maar de verdediging op orde brengen en met de aanval aan de slag. Na de hardnekkige blessure(s) bij Strootman vind ik hem minder geworden. Zal wel een loos bericht zijn zoals zovelen de laatste tijd.
4 weken geleden
Met strootman erbij hadden we dit seizoen kampioen kunnen worden. Ervaring op het middenveld
 
4 weken geleden
Ik zie liever een creatiever iemand komen.

Wanneer gaan de forums eindelijk weer open, dan kunnen we daar weer transfergeruchten behandelen..
4 weken geleden
Ik geloof mn ogen niet als ik deze reacties zie? Strootman is in zijn gehele tijd bij PSV een bovenmatige goede speler geweest. Heeft daarom ook een prachtige transfer naar Roma gehad waar hij ook behoorlijk gespeeld heeft.

Strootman in iets mindere doen is nog steeds een aanvulling voor ons, jammer dat hij niet komt mogelijk over 2 jaar. Iedereen roept om scouting in zuid amerika, dat is echter geen zekerheid ( zie Romero & Pereiro ). Strootman was dit wel geweest.
4 weken geleden
Over 3 weken begint de voorbereiding al. wordt al moeilijk genoeg tegen Basel of Olympiakos. Als PSV dan ook nog zonder Bergwijn, Lozano, Schwaab, Zoet?, De Jong? en zonder nieuwe versterkingen moet aantreden kan PSV Champions League vergeten, wordt nog moeilijk genoeg om Europa League te halen. Met spelers als Berghuis, HSV Spartaantje Van Drongelen wordt het een zwaar seizoen, waarbij maximaal met Feyenoord en AZ gestreden kanw orden voor 3e plek. Ajax raakt steeds verder uit zicht.
 
4 weken geleden
Die raken ook spelers kwijt, dus ?

Laatste nieuws