Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vélez Sarsfield meldt zich officieel bij zaakwaarnemer Maximiliano Romero'

2 juni 2019 23:21 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Vélez Sarsfield meldt zich officieel bij zaakwaarnemer Maximiliano Romero"; image source: Pro Shots

Vélez Sarsfield heeft zich officieel gemeld bij de zaakwaarnemer van Maximiliano Romero. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Argentijnse club hoopt de aanvaller van PSV op huurbasis tijdelijk over te nemen. Voordat hij naar PSV kwam, speelde hij ook al voor Vélez Sarsfield.

PSV wilde tegenover het Eindhovens Dagblad niet reageren, omdat er bij de club nog geen officieel bod is binnen gekomen. Ook zaakwaarnemer Roly Zarate wilde niet reageren.

Meer op ED.nl


Tags

sarsfield velez zaakwaarnemer maximiliano romero bod roly tijdelijk zarate

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Volgens mij klopt dit bericht niet, ze willen hem nu dus weer overnemen en niet op huurbasis. Zo jammer ik had deze jongen echt wel willen zien ballen bij PSV 1....
 
4 maanden geleden
De Argentijnse club hoopt de aanvaller van PSV op huurbasis tijdelijk over te nemen. Voordat hij naar PSV kwam, speelde hij ook al voor Vélez Sarsfield.
 
4 maanden geleden
Weet ik maar in eerste instantie was er spreake van terug huren en nu willen ze gewoon een transfersom betalen en hem terug kopen, volgens andere media.
 
4 maanden geleden
Heb je een bron Pershing? Ben wel benieuwd waar dat verhaal vandaan komt
4 maanden geleden
Zolang er geen bod bij PSV is gedaan, zie ik een verkoop niet gaan gebeuren.
4 maanden geleden
Ik kan me de verwarring van @Pershing wel voorstellen, aangezien er normaliter niet over een bod wordt gesproken wanneer het om een huurdeal zou gaan. Dit bericht heeft de neiging iets anders te willen suggereren.

Daarnaast vind ik deze (waarschijnlijk) aankomende huurdeal maar vaag. Wat wil PSV nou?
Waarvoor heeft PSV deze speler gekocht? Door hem te verhuren aan een buitenlandse club(wel een club waar die in goede handen is verwacht ik), lijkt mij dit een beetje overtrokken door hem naar de andere kant van de wereld te sturen. Het lijkt mij dat je een betere kijk op hem kan hebben door hem binnen 'schootsafstand' te houden.

Ik snap het allemaal best hoor. PSV wil hem aan het voetballen hebben en dat kan kennelijk niet bij PSV. Dan is mijn vraag...Hoezo dan niet??? Wat is er (op dit moment) niet goed genoeg aan Romero? Heeft men geen vertrouwen?? 10 mio voor een speler is geen kattenpis. Hoezo geen back-up als speler van PSV1???!!
 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb het vermoeden dat Maxi heimwee heeft, als ik hem door het seizoen op de tribune zag zitten bij jong, als een dood vogeltje onder zijn capuchon gedoken, en moederziel alleen. En dat PSV denkt, dat de blessures daar ook vandaan komen. Dat bod wat er gesuggereerd wordt, komt voort uit de uitspraak van De Jong dat PSV bovenop het salaris van Maxi, een huurbedrag wil hebben, voor afschrijvingen etc.

Een verhuring op schootsafstand, heeft als nadeel dat het niks oplost wat betreft heimwee, en dat dergelijke clubs hem meer zien als vulling. Terwijl de club die hij kent, en waar hij de weg kent en die hij verstaat, en waar waardering van komt, hem eerder over dit dode punt zal helpen.

Laatste nieuws