Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik hoef niet per se weg bij PSV en hoef ook niet per se naar Ajax'

3 juni 2019 10:27 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn: "Ik hoef niet per se weg bij PSV en hoef ook niet per se naar Ajax"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS wordt Steven Bergwijn gevraagd of hij bij PSV weg wil en naar Ajax wil gaan. "Ik hoef niet per se weg bij PSV en het hoeft ook niet per se Ajax te zijn. Ik moet gewoon kijken naar wat het beste is voor mij en wat het beste is voor mijn ontwikkeling. Daar zal ik naar kijken", aldus Bergwijn. "Ik weet niet of het Ajax kan zijn. Daar moet ik over nadenken. Ajax heeft het goed gedaan dit jaar, maar dat is geen garantie voor volgend jaar. Je weet niet wie er gaan en wie er blijven. Ik moet gewoon rustig kijken en kijken naar wat het beste voor mij is. Ik houd alle opties open."

De aanvaller vindt het niet moeilijk om om te gaan met de vele berichten die er afgelopen tijd over hem verschijnen. "Ik blijf er redelijk rustig over. Ik focus me gewoon op mezelf. Zolang ik niks hoor, hoef ik me nergens druk over te maken", zo geeft hij aan.

Meer op NOS.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Waarschijnlijk niet het antwoord waar de NOS op gehoopt had. Steven weet vast wel waar hij naar op zoek is en wat het beste bij hem past. Geweldig als dat bij ons PSV is, ik denk dat hij hier (nog) beter zal worden. Indien hij graag naar Ajax verkast: Veel succes en plezier daar en doe je ogen dicht als je tegen ons speelt. :-)
 
4 weken geleden (gewijzigd)
het is niet te hopen dat hij naar Adam gaat. Totaal geen verbetering voor Steven . Wie zou hij bij de Adammers uit het elftal moeten spelen? De kans is zeer groot dat hij ingezet gaat worden als backup . En in de winterstop weer verkassen dus . Maar ja , als je niet aan spelen toekomt is het nog maar de vraag wie je wil hebben .
4 weken geleden
Best een bijzondere reactie. Eigenlijk zegt hij niks en dat betekent ook niet dat hij zegt dat hij volgend jaar niet in duivendrecht speelt (meervoudige ontkenningen blijven lastig ;) )
4 weken geleden
Dus misschien PSV misschien Ajax en misschien buitenland hahaha heel duidelijk
4 weken geleden
Hoeveel van deze zinloze berichten zullen er nog verschijnen Maar ja , het is komkommertijd , geen nieuws , maken we nieuws helaas wel zonder inhoud. Succes Steven ,waar je dan ook gaat spelen.
4 weken geleden
Misschien ben ik ouderwets en naïef, maar ik hoor graag van PSV spelers dat ze aangeven dat Ajax voor hun geen optie is, omdat het de grote concurrent/aartsrivaal is. Anno 2019 zit dat er waarschijnlijk niet meer in met al die pratende robots, geprogrammeerd door mediatraining en zaakwaarnemers. Jammer, maar zeg dan gewoon niks, niet dit zinloze flirtende gebrabbel.
 
4 weken geleden
Als hij zo had gedacht had hij niet na jaren in de Ajax jeugd gespeeld te hebben naar PSV gekomen dus gelukkig is hij niet zo bekrompen
 
4 weken geleden
Zijn vader wilde dat hij Ajax verruilde voor PSV toch ?
 
4 weken geleden
Volgens mij niet. Door het gedrag van zijn vader werd hij weggestuurd bij Ajax. Ze hebben toen ook met Feyenoord gepraat, maar dat liep stuk op de reiskostenvergoeding naar ik heb begrepen. Ons PSV deed daar minder moeilijk over blijkbaar ;-)
Weet ook dat Steven én zijn familie PSV héél erg dankbaar zijn dat ze hem destijds hebben opgevangen. Hij gaat niet naar Ajax.
 
4 weken geleden
Ok ,bedankt voor uw info.
 
4 weken geleden
Ik zou het ook graag horen, maar hij heeft in de jeugd bij Ajax gespeeld.
Niet iedereen is zo hard en kritisch als over Ajax als bv Van Bommel. Daar moet ik soms wel om lachen.
4 weken geleden
Hoe minder het hem uit maakt, hoe meer geld PSV kan pakken.
4 weken geleden
Als hij niet naar het buitenland gaat dan nog een jaar bij ons, zie niet het nut in om naar ajax te gaan. Dus Steven nog lekker een jaartje PSV, of een leuke buitenlandse club.
4 weken geleden
Op mij komt dit toch over,dat ze de weg richting Amsterdam al aan het plaveien zijn.
 
4 weken geleden
Als het dan maar geen kinderkopjes op los zand zijn.
4 weken geleden
Daar moet ik over nadenken. Dom gelul altijd. Alsof hij niet weet wat hij wil. Alsof Robben niet weet waar hij wil spelen.
 
4 weken geleden
Alles wat je tegen de pers zegt heeft repercussies. Heel normaal dat hij weinig loslaat.
4 weken geleden
Ik hoef niet persé elke dag een uitspraak van Bergwijn als er toch niks te melden valt ;)
4 weken geleden (gewijzigd)
Ik heb er toch moeite mee dat hij zegt 'ik hoef niet per se naar 020.' Als ik tegen mijn vriendin zeg (die ik overigens niet heb): 'Schat, ik hoef niet per se bovenop de buurvrouw. Ik kan ook bovenop jou klimmen.. maar dat hoeft ook niet per sé.' dan wordt zij daar denk ik ook niet zo blij van.
4 weken geleden
Uiteindelijk gaat het natuurlijk nooit Ajax worden. Natuurlijk hebben de neusjes afgelopen jaar en heel mooi seizoen gedraaid en hebben ze met uitgaande transfers en CL opbrengsten veel geld binnengeharkt. Maar no way dat Ajax voor een binnenlandse transfer 40 mln gaat aftikken..
 
4 weken geleden
Dat iig niet, maar het idee alleen
 
4 weken geleden
Het blijft ook alleen bij een idee. Ajax weet ook wel dat Bergwijn niet nog eens 2 jaar tegen Excelsior en PEC Zwolle gaat spelen, terwijl al zijn generatiegenoten bij Oranje in topcompetities spelen. Hij wordt het lachertje van die groep. Maar het is lekker vernederend om even te roeptoeteren dat je één van de beste spelers van je concurrent gaat overnemen en daar smullen ze van.

En Bergwijn speelt het spel slim mee. De interesse vanuit Amsterdam wordt dankbaar gebruikt in de onderhandelingen met Inter en Spurs. Hij kan dus moeilijk zeggen 'rot op met dat domme Ajax'. Dan weten ze dat 5 minuten later ook bij de clubs waar hij echt naar toe wilt gaan. En dat scheelt heel wat salaris want er is dan dus blijkbaar 1 serieuze gegadigde minder. Dit in het vage houden is dus uiteindelijk ook gunstig voor PSV i.v.m. met een hogere verkoopprijs.
 
4 weken geleden
@Wageninger. Goede inhoudelijke post. Het is een spel van vraag en aanbod en de openlijke vraag van Ajax kan zowel door Bergwijn als door PSV worden gebruikt om het salaris + de prijs op te drijven.
Ajax dat doet om PSV onder druk te zetten, maar Bergwijn en PSV kunnen dat in hun voordeel om gaan zetten. Buitenlandse clubs kunnen wakker worden als Ajax Bergwijn wil hebben.
 
4 weken geleden
Natuurlijk Wageninger , het spelletje cynisch meespelen. Het is net wat u zegt , een overstap naar Adam is een degradatie voor Steven. U heeft het goed omschreven.
 
4 weken geleden
Ik vermoed al een tijdje dat de zaakwaarnemer van Stevie Ajax gebruikt om de prijs op te drijven...
4 weken geleden
De PSV-watcher bij de VI wordt dat nu bij Ajax. Verklaart gelijk dit soort "geruchten" die deze man de laatste tijd de wereld in gooide.

Hopelijk komt er nu iemand daar te werken die wel voor PSV is, of iig neutraal. Niet dat VI zo belangrijk is verder.
 
4 weken geleden (gewijzigd)
Marco Timmer had niets met PSV. Op zijn Twitterprofiel stond ook de hele tijd 'nu PSV'. Alsof hij er liever gisteren dan vandaag weg was.

Bovendien vind ik hem ook vrij lui in zijn stukjes over PSV gezien de geringe productiviteit. Ik kreeg ook soms het idee dat hij bijna letterlijk de stukjes van Rik Elfrink overtypte.

Freek Jansen(?), die van Ajax, was van VI de beste clubwatcher. Ze zullen hem nog gaan missen. Reon Boeringa die wij nu krijgen is in elk geval een stuk beter dan Timmer.
 
4 weken geleden
Je hebt altijd mensen in de media , zeker in de voetbalwereld die het vernoemen niet waard zijn en zeker mensen die hun eigen ''verhaal'' maken . Ik denk dat dhr. Timmer goed bij Adam past.
4 weken geleden
De zaakwaarnemer Fulco van Kooperen is intussen ook met Inter aan de gang:
https://www.90min.com/posts/6383523-inter-ag-bergwijn-spero-diventi-nerazzurro-con-l-arrivo-di-conte

Google translate geeft de volgende vertaling:

Ondanks dat het een bal van Luciano Spalletti is, heeft Inter het spoor van Bergwijn nog niet opgegeven. De Nederlandse spits is eigendom van PSV Eindhoven, maar volgens recente geruchten lijkt hij voorbestemd om de Nederlandse club te verlaten om te proberen de laatste kwalitatieve sprong te maken in een meer competitieve competitie. Geïnterviewd op de post van calciomercato.com stopte de agent van de speler, Fulco van Kooperen, om te praten over de toekomst van zijn cliënt, en benaderde nog steeds de Nerazzurri-club.

"Transfer van Bergwijn naar Inter of naar Italië? Dat is wat ik hoop. De markt is net begonnen, de aankomst in Italië zou kunnen plaatsvinden, maar op dit moment is er nog steeds niets concreets. Met Ausilio en Marotta staan ​​op dit moment geen nieuwe contacten gepland, maar er is tijd om erover te praten ".
 
4 weken geleden
Italiaanse artikel over Bergwijn heeft een foto van Promez.
Is je dat al opgevallen ?
 
4 weken geleden
Lijken ook als twee druppels zaad op elkaar;-)
4 weken geleden
Wat een antwoord van bergwijn. PSV supporters willen horen , ik ga niet naar amsterdam. Ik ben daar met een rotgevoel weggegaan en verlaat psv voor een buitenlandse club. Maar nee mijnheer heeft wel oren naar amsterdam. Nou pak lekker je biezen maar Steve , we willen alleen spelers die trots zijn om onze kleuren te dragen. Je vb Memphis zou zoiets niet doen. Je speelde na de winter als een krant trouwens. Dus snel 40 cashen en Houdoe en bedankt.
3 weken geleden
Die jongen gaat vlammen in de finale tegen Portugal omdat hij weg wil (dat denk ik). En zo kunnen wij er een dikke som voor vragen.

Laatste nieuws