Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoenkaarten PSV wederom uitverkocht

5 juni 2019 14:32 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Seizoenkaarten PSV wederom uitverkocht; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft PSV bekend gemaakt dat alle seizoenkaarten voor komend seizoen zijn uitverkocht. Alle 28.000 beschikbare plaatsen zijn inmiddels verkocht. Na afgelopen seizoen waren er ongeveer 400 plaatsen vrijgekomen, omdat ruim 98 procent van de seizoenkaarthouders de kaart heeft verlengd. PSV houdt voor iedere competitiewedstrijd ongeveer 3.000 kaarten beschikbaar voor de losse verkoop.

Meer op PSV.nl




Tags


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Nou ben ik zelf geen stadion ganger, maar word het geen tijd voor uitbreiding?
+3/-3

 
4 jaar geleden
Ja uitbreiding op huidige plek is niet mogelijk, wellicht alleen op noord maar dan moet het spoor onder de grond in. Dat is dan weer een langdurig karwei.
Een nieuw stadion is dan mogelijk maar dan zit je op een industrieterrein.... dat willen we nu ook weer niet!
+2/-2

 
4 jaar geleden
45.000 zou mooi zijn en moet kunnen op de huidige locatie. Mathildelaan/PSV-laan komt dan onder de noord-tribune te liggen. Zelfde moet mogelijk zijn door op Zuid en Oost de 3e ring over de bestaande bestrating te laten hangen/erop te laten steunen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
@Por, Amigo, PSV zelf wil niet uitbreiden terwijl een nieuw stadion een terugverdientijd van meer dan 20 jaar heeft. Zie bijgevoegd artikel. Die verkoop van de laatste 400 beschikbare stoelen verliep soepel maar geen op tilt slaande website of systemen. Goede servers of geen blow out belangstelling? Ik kwam er ‘smooth’ doorheen met mijn dikke vingers. https://www.psvinside.nl/psv-geen-plannen-voor-uitbouw-stadion/link
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ja dankjewel voor de link. ik had dit artikel niet eerder gelezen.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi bericht. Gelukkig zijn er ook mensen die geen azijn drinken. Por Siempre moet ik wel gelijk geven. Hoog tijd voor uitbreiding , er zijn weer velen die misgrijpen volgens de laatste berichten . De wachtlijst wordt alsmaar groter.
+3/-2

4 jaar geleden
Naast mensen die misgrijpen is het ook onmogelijk om te verplaatsen als je al een seizoenkaart hebt. Ik denk dat 45.000 een mooie capaciteit zou zijn voor het Philips Stadion. Maar zo'n uitbreiding brengt gigantische kosten met zich mee (ca. 80 miljoen als ik eerdere berichtgeving mag geloven).
+2/-2

 
Zal heus wel wat Euro´s kosten ja, maar zo kunnen we de concu dadelijk niet meer aan, kaarten worden duurder enz, het geld moet dus toch ergens vandaan komen, als we Frenkie hadden gehaald zonder te janken was er al een tekening ;-) hihihi.
+4/-2

4 jaar geleden
Knap dat ze dat al weten als je voor 30 juni kenbaar moet maken of je verlengd of niet.
+4/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Betaling is voor 30 juni, verlengperiode is al voorbij was mei.
+0/-1

 
4 jaar geleden
Nu verlengen staat er in de mail. Als ik niet betaal wordt er niks verlengd.
+1/-1

4 jaar geleden
Ben er weer bij voor het zoveelste jaar. Zou leuk zijn als je dat ergens kon checken. Ben de tel kwijt.
+2/-1

 
Ik heb het van mij zojuist gecheckt, mijn eerste jaar ( al had ik toen nog geen seizoenskaart ) was het debuut van Okie Hoekema, dus of ik ga mijn 51 of 52 seizoen in. Dat is niet helemaal duidelijk nu, Okie maakte zich in de eerste wedstrijd voor PSV al meteen tot vijand van het publiek. Daarna is het nooit meer goed gekomen zoals ik mij herinner.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Oeki Hoekema kwam in 19673 bij PSV toch ? U zegt ik ga mijn 51 of 52 seizoen in.
Ik hoop dat u dat nog mag meemaken beste RWHB. En ik ook ;-) .
+1/-1

 
4 jaar geleden
Dat is best al een tijdje. Respect!
+2/-1

 
Dank je @Romario; kan me jouw eerste doelpunt in een PSV shirt herinneren. Er werd toen net zo op jouw gemopperd dan nu op Pereiro, de azijn zuipers zijn nog precies hetzelfde.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Dat hoort er beetje bij he! Zolang iedereen nog naar het stadion komt is het ok!
+1/-1

4 jaar geleden
Fuck..... weer vergeten op te zeggen, damn!
+2/-4

 
4 jaar geleden
Vriend van me wil hem wel overnemen :>
+2/-1

4 jaar geleden
PSV moet absoluut niet vertrekken van de huidige locatie. Geweldig om het stadion midden in de stad te hebben. 45 duizend zou idd mooi zijn.
+2/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage