Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil Diego Palacios komende dagen vastleggen'

6 juni 2019 13:02 - Sport
Foto: Pro Shots

"PSV wil Diego Palacios komende dagen vastleggen"; image source: Pro Shots

PSV hoopt in de komende dagen Diego Palacios vast te kunnen leggen. Dat weet Sport te melden. De 19-jarige linksback uit Ecuador speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Willem II. Ook Barcelona en Ajax zouden interesse hebben in de verdediger, maar PSV zou de beste papieren hebben om hem vast te leggen.

Palacios staat nog onder contract bij SD Aucas uit zijn thuisland en heeft nog een contract tot 2023. Momenteel is hij met Ecuador actief op het WK onder 20. De linksback speelde tot nu toe in alle wedstrijden van begin tot eind. Aanstaande zaterdag speelt de ploeg in de kwartfinale tegen de Verenigde Staten. Palacios kwam ook al eenmaal in actie voor het eerste elftal van Ecuador.

Meer op Sport


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Hhm ok, heb niet zo gelet op Willem II dit seizoen, is het wat?
4 maanden geleden (gewijzigd)
Wie zou hij dan moeten vervangen ? Als bankzitter zou ik het dan wel weten . El Telegrafo meldt dit ook maar daar word PSV niet vernoemd . Of zou Valentijn Driessen daar mee te maken hebben ?
4 maanden geleden
Als vervanger van Behich helemaal niet zo gek. Ik heb niet specifiek op hem gelet, maar volgens mij draaide hij wel goed bij Willem II. Aanvallend viel die wel op.
4 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben vooral benieuwd wel CV PSV gaat halen. We hebben al goede backs dus daar zit geen probleem bij PSV tav het basis-11-tal.
Een goede CV is de basis van het elftal die rust aan het team kan geven.
 
4 maanden geleden
Als dat ons Angeliño en Dumfries oplevert: prima.
4 maanden geleden
Betekent dit dan dat angelino al eigenlijk verkocht is?

Laatste nieuws