Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV onder 19 wint internationaal toernooi in China

10 juni 2019 15:52 - PSV.nl
Foto: Twitter PSV

PSV onder 19 wint internationaal toernooi in China; image source: Twitter PSV

PSV onder 19 heeft in China de Sinobo Guoan Cup gewonnen. De ploeg van Ruud van Nistelrooy wist na strafschoppen het Braziliaanse Cruzeiro te verslaan. Middenvelder Noni Madueke werd bovendien uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

PSV onder 19 verbleef afgelopen week in China. In de groepsfase van de Sinobo Guoan Cup wist het te winnen van gastheer FC Guoan, verloor het van Cruzeiro en speelde gelijk tegen Wolverhampton. De ploeg eindigde daarmee op de tweede plaats, waardoor het in de halve finale tegen Boca Juniors uitkwam. Door een 1-0 overwinning werd de finale bereikt. Na een 1-1 stand werd na strafschoppen gewonnen.

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

china guoan cruzeiro sinobo boca gastheer juniors madueke nistelrooy uitkwam wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden (gewijzigd)
Het gaat wel alleen maar over die "leuke" club uit A'dam, maar er komt wel heel veel talent aan bij PSV. No need to worry. :)
+2/-0

 
8 maanden geleden
Er is de laatste 5 jaar een grote inhaalslag gemaakt om allemaal zaken tav de jeugd verbeteren. We zien dat al aan dat jeugdspelers bij PSV doorbreken en PSV-1 halen.
Als die lijn zich doorzet, en bij PSV een aantal echte topspelers doorbreken dan zal PSV ook als top-talenten-ploeg bekend komen te staan.
Het belangrijkste is dat de jeugd weet dat ze echt bij PSV kunnen doorbreken, en vertrouwen in het beleid van PSV heeft.
+2/-0

8 maanden geleden
Inderdaad. Vorig jaar verschillende jeugdelftallen landskampioen, buitenlandse talenten die voor PSV kiezen vanwege de accommodatie en mogelijkheden en natuurlijk een groot aantal spelers uit de jeugd in het eerste. Het nieuwe beleid werpt zeer zeker zijn vruchten af en het zou erg mooi zijn als wij de transferwaarde van onze talenten flink op zouden kunnen schroeven. Onze verkoopprijzen zitten naar mijn mening altijd aan de onderkant van de markt.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Dat valt helaas wel mee. Onze hoogste jeugdelftallen hebben het afgelopen seizoen dramatisch gepresteerd. O19 werd 4e, O17 laatste (met slechts 1 overwinning), O16 2e en O15 6e. Buiten de spelers die nu al regelmatig met het eerste meetrainen, loopt er imo weinig talent rond.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar de jeugd niet zo gevolgd heb, maar inderdaad geen indrukwekkende resultaten. Toch ben ik nog steeds erg optimistisch over de ingeslagen weg. Ik denk ook dat het de enige manier is waarop PSV de aansluiting kan houden bij Ajax.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Die laatste zin is de spijker op z'n kop. Het vergt wel wat geduld, maar het is de manier om financieel te groeien. Als ik m'n centen zou kunnen investeren in de JO zou ik vooraan staan in de rij.
+2/-2

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Komt misschien ook omdat al veel grote talenten zijn doorgeschoven. Ihatteren bijv. had nog voor dit elftal mogen uitkomen.

Het gaat om die paar echte goede spelers. Die Madueke lijkt het volgende grote talent. Engels jeugdinternational.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik verheug me op de dag dat wij een exponent van onze jeugdopleiding voor €70m plus verkopen want als ik mijn oor op dit netwerk te luister leg komt die dag steeds dichterbij.
+3/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

aalstenaar arvid benedictus bergwijn bommel bruma celibaat daguardo elfrink faber flitsphirips ihattaren jdj jong kerk malen middelmaat mil paus pereiro rodriguez schaling tallozen topsportklimaat unnerstall utrecht velez vhtlsaw vvv zoet