Transparent
Inloggen
Sluiten

'Portugees Bruma opnieuw in belangstelling PSV'

11 juni 2019 06:32 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Portugees Bruma opnieuw in belangstelling PSV"; image source: Pro Shots

PSV heeft bij RB Leipzig geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Bruma. Dat weet De Telegraaf te melden. De zevenvoudig international van Portugal is een van de kandidaten die in beeld is om Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano op te volgen. De nummer drie van Duitsland zou echter meer dan tien miljoen euro vragen.

Bruma stond eerder ook al op de lijst van PSV. In 2017 tekende hij een contract in Leipzig nadat hij voor vijftien miljoen euro werd overgenomen van Galatasaray. Dit seizoen kwam hij in de competitie tot 14 wedstrijden, waarvan 6 als basisspeler. De aanvaller heeft nog een contract tot 2022 in Duitsland.


Discussieer mee op de forums


Tags

bruma duitsland leipzig portugees bergwijn beschikbaarheid galatasaray lozano portugal telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Ik las vandaag stukken dat PSV 50 miljoen voor Lozano vraagt en de Napoli dat te veel vind. Ik vindt Lozano een prima speler maar ik vraag me wel of je 50 miljoen voor Lozano kan krijgen. Als ik PSV was zou ik met 40 miljoen accoord gaan en aan het nieuwe PSV gaan bouwen.
PSV zal vast nog in de beginfase van onderhandelen zitten, dus ik hoop dat ze er nog uit gaan komen.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Zoiets heet onderhandelen WouterErik. De transfermarkt is nog niet zo lang open en bij een kleine club als PSV telt iedere €. Laat John de Jong zijn werk doen. Zie hoe Ajax ene Milik ooit verkocht heeft aan hetzelfde Napoli.
+7/-2

 
12 maanden geleden
Mee eens Tony. PSV vraagt 50 miljoen, maar dat wil niet zeggen dat ze met minder niet akkoord gaan. Vragen ze 40 miljoen, dan komen ze uit op 33. Lozano en Bergwijn zijn de enige spelers in onze selectie die op dit moment grote waarde vertegenwoordigen. Die mogen alleen verkocht worden voor de absolute hoofdprijs.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Uiteraard het grote transfer spel. Ik zou wel een conditie stellen, voor vroege deal. Wat PSV zich niet kan veroorloven is om heel laat in de window pas Bergwijn en Lozano te verkopen. Dat geldt vor de meeste clubs, daarom heb je altijd zo'n hectische laatste dag maar voor PSV die moet verkopen om te kopen is het belangrijker dan cash heavy clubs.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Ik hoor hier altijd dat PSV te weinig vraagt, nu vragen ze een normaal bedrag, en dan vindt men dat weer teveel. Het lijkt alsof, alles wat we moeten betalen teveel is, en alles wat we ontvangen te weinig is. @Wouter; en alles wat je niet vraagt, krijg je zeker ook niet.
+4/-1

 
12 maanden geleden
Als kleine toelichting op mijn post, na allereerst mijn dank op alle reacties,

Ik snap heel goed dat PSV het onderhandelen met 50 miljoen begint om er een goed bedrag aan over te houden, je meot het altijd proberen.
Echter ik vind 50 miljoen geen realistisch bedrag voor Lozano, dus ik hoop wel dat PSV tot rond de 40 gaan zakken, en niet de deal niet klapt.
Je kan ook te lang te hoog in de boom gaan zitten, en dan stapt de club gewoon op een andere speler over.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Denk dat je verkeerd begrepen word
+2/-0

 
12 maanden geleden
Sowieso mooi om te zien dat iemand zonder verstand van zaken weleens zal vertellen wat PSV zou moeten doen.. ongelooflijk
+2/-2

 
12 maanden geleden
Ook top als de pot de ketel verwijt? Pfff wijsneus.
+1/-0

12 maanden geleden
De vraag hier is of deze Bruma, bankzitter bij Leipzig goed genoeg is en past bij PSV.
+3/-1

12 maanden geleden
Op andere sites is te lezen dat lozano naar napoli kan voor 45m en dat psg hem wil. Lijkt me voornamer nieuws
+2/-1

12 maanden geleden
Ik hoor niks meer over Arjen Robben, de kans was toch groot dat hij voor PSV zou kiezen. Met Bruma is het weer een grote gok; PSV heeft al veel betaald voor 2 spelers, die de bank warm houden (Romero en Guti). PSV kan zich niet permitteren nogmaals veel geld te besteden aan een speler, die niet constant presteert. Ook geen nieuws meer over Berghuis. Met Gakpo en Malen heeft PSV 2 pareltjes in huis, echter een heel seizoen hierop bouwen is te risky.
+3/-1

 
12 maanden geleden
Pas als er een verkoop transfer is gedaan, gaat PSV een aankoop afronden. Anders krijgen we steeds meer spelers.
+4/-1

 
12 maanden geleden
Robben zou een geweldige impuls zijn voor dit jonge PSV. Maar het is een feit dat hij zeer blessuregevoelig(vaak langdurig) is en dat is een risico, aangezien je dan direct een goede vervanger nodig hebt die genoegen moet nemen met een bankplaats. Moeilijk verhaal.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Ik heb ook een zeer dubbel gevoel over Robben, maar ik hoop toch dat hij komt.
Met Robben is PSV meteen 2x zo gevaarlijk, en je komt wel met een topspeler het veld op. Als er 2 verdedigers bij Robben staan, heb je ergens anders op het veld spelers over.
Maar als hij een half jaar niet kan voetballen, dan moet je wel een jeugdspeler hebben die PSV-1 een half jaar aan kan.
ben benieuwd wanneer we iets te horen krijgen.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Alleen al de drive en winnaarsmentaliteit van Robben samen met zijn ervaring zijn genoeg om het elftal naar een hoger niveau te tillen. Zelfs al zou hij nauwelijks spelen. Voor mij in ieder geval een absolute droomtransfer. Ik verwacht hem echter niet terug bij PSV.
+2/-1

 
12 maanden geleden
laten we hopen dat het bericht klopt.
Helaas moet PSV het bedrag nog wel over 2 clubs verdelen.
+3/-1


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.001 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump woordje zorg