Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mexicaanse interesse in Luuk de Jong nog niet concreet'

15 juni 2019 01:14 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Mexicaanse interesse in Luuk de Jong nog niet concreet"; image source: Pro Shots

Waar Mexicaanse media melden dat een transfer van Luuk de Jong naar CF Monterrey bijna rond is, weet het Eindhovens Dagblad dat de interesse in de aanvoerder van PSV nog niet concreet is. Dat hebben betrouwbare bronnen verklaard.

PSV wil dolgraag verder met De Jong. Hij zou bij een vertrek vele miljoenen moeten kosten. Een jaar geleden kon de spits ook als de overstap maken naar Mexico, maar besloot toen om bij PSV te blijven en zijn contract te verlengen.

Meer op Eindhovens Dagblad




Discussieer mee op de forums


Tags

jong mexico monterrey

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Voor het karakter van de ploeg is De Jong erg belangrijk. Als Romero terug naar zijn oude [ploeg gaat, dan weet ik niet of Lammers en Malen wel ver genoeg zijn op de spits-positie over te nemen.
Ik vind De Jong erg belangrijk om de vCL door te komen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
De Jong is denk ik sowieso de belangrijkste speler op dit moment. Als we hem verkopen zal kampioen worden erg lastig zijn.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hij kan uiteraard indien hij naar Mexico gaat, beslissen eind augustus pas te gaan.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Malen wel , Lammers beslist nog niet, lekker een jaar bij Heerenveen laten.
+1/-0

4 jaar geleden
Als De Jong en Lozano allebei vertrekken, moet je inderdaad wel gaan investeren in goals. Het zou zo maar kunnen dat PSV dan inderdaad eens gaat kijken naar Vincent Janssen. Niet dat ik daar superblij van word, maar de link is snel gelegd.
+1/-0

Ik mag hopen dat PSV alles eraan gaat doen om Luuk te behouden. Luuk is gewoon niet zomaar even te vervangen, althans niet in deze vorm. Met de komst van Lammers veranderd er wat mij betreft niets aan het totaalplaatje. Die is niet gekomen als basisspeler lijkt mij.
+2/-2

4 jaar geleden
Mocht hij vertrekken dan mag wat mij betreft Malen of Lammers in de spits. Als je als PSV (gedwongen) voor de poen zou kiezen (wat ik in deze zou begrijpen gezien Luuk's leeftijd en het feit dat je als PSV hem zo'n kans zou moeten gunnen bij de juiste transfersom) dan moet je ook maar voor de jeugd kiezen. Niks Vincent Janssen. Laat die elders lekker proberen eindelijk weer eens wat wedstrijdritme op te gaan doen. Geen spelers halen met geen aantoonbare toegevoegde waarde die de ontwikkeling van de jeugd in de weg staat. Alleen buitenkansen overwegen indien voorhanden.
+3/-2

4 jaar geleden
Iemand die 28 doelpunten maakt (exclusief pingels) is in staat om het doelpunten record te verbreken. Met die pingels van Tadic erbij stond die gewoon op 39 stuks. Daarom dus nooit verkopen beneden de 25 miljoen. Hoelang is het alweer geleden dat wij een scorende spits hadden? Kežman was de laatste dacht ik. En dan heb ik het nog niet eens over de persoon Luuk, die zeer belangrijk is binnen het elftal.
+3/-0

4 jaar geleden
Ik ben bang dat psv met de jong en zoet afspraken heeft gemaakt net als met moreno en guardado toen ze voor 1 jaar bij tekenden...
+2/-0

 
4 jaar geleden
Waarom bang beste zonnekoning ?
+1/-1

 
4 jaar geleden
Inderdaad. Angst is een slechte raadgever. Iedereen is vervangbaar, ook Luuk de Jong.
+1/-0

4 jaar geleden
Denk niet dat Luuk naar Mexico gaat. Dan kan hij het EK volgend jaar vergeten. Een jaartje PSV nog minstens , voor ons in ieder geval goed.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje