Transparent
Inloggen
Sluiten

Invalbeurt voor Gastón Pereiro bij ruime overwinning van Uruguay

17 juni 2019 09:51
Foto: Pro Shots

Invalbeurt voor Gastón Pereiro bij ruime overwinning van Uruguay; image source: Pro Shots

Uruguay is de Copa America uitstekend begonnen. De groepswedstrijd tegen Ecuador werd met liefst 4-0 gewonnen. Gastón Pereiro kwam na ruim een uur spelen als invaller in de ploeg toen het al 3-0 stond. Aanstaande vrijdag is om 01:00 uur Nederlandse tijd Japan de volgende tegenstander, terwijl de groepsfase wordt afgesloten tegen Chili.




Tags

pereiro uruguay chili ecuador groepswedstrijd japan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
OT: inzake Angelinho; heeft City een terugkeer optie (van €12m)? Gerucht dat die gelicht wordt..... straks een nieuwe voorhoede EN achterhoede en hetzelfde defensieve blok? Moet niet gekker worden. Venga Gastonnnnnnnn. Winnaar
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik was niet bekend met deze terugkoopclausule. Wat een tegenvaller. Had gehoopt dat Angelino nog zeker een jaar bij PSV zou spelen en dan voor 25 miljoen zou verkassen. Nu krijgen we en weinig geld en zijn we hem kwijt. Er worden nu wel heel veel toppers in verband gebracht met een verkoop (Angelino, Dumfries, Lozano, De Jong, Bergwijn). Dalijk een compleet nieuw elftal?
+1/-1

 
4 jaar geleden
Hij is nog niet weg maar ik heb nooit iets gelezen over een dergelijke constructie. Time will tell wat er gebeurt
+1/-1

 
En imo is Angeliño nog ff niet klaar voor de PL.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Klopt, zijn verval na de winterstop was groot, nog niet stabiel. Minimaal één, misschien zelfs 2 seizoenen hier voordat hij klaar is voor de PL(en dan moet ook z'n grafiek op deze leeftijd nog omhoog gaan).
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wij bepalen het niet. PSV en dergelijke clubs worden uitgehold door het geld.
+2/-0

 
4 jaar geleden
@Por, Angelino is nog niet klaar voor de PL, maar gezien de salarissen die ze daar bieden kan ik me goed voorstellen dat op de bank zitten dan ook een optie is.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Tja, er bestaat een kans dat het een overgangsjaar wordt met al die eventuele verkopen. De trainingen gaan drek alweer beginnen en de eerste CL-kwal komt er alweer aan. Hierdoor is er waarschijnlijk geen goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.
+1/-1

 
Er was idd niks bekend gemaakt, maar ik vroeg het mijn eigen wel af in een eerdere post, zij zijn daar echt niet op hun achterhoofd gevallen, Angeliño voor 5,5 miljoen? Moest toch wel een haakje aan hangen?
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage