Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kans op komst Diego Palacios erg klein, verdediger wil naar Barcelona B'

18 juni 2019 14:19 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Kans op komst Diego Palacios erg klein, verdediger wil naar Barcelona B"; image source: Pro Shots

De kans lijkt klein dat Diego Palacios naar PSV gaat vertrekken. Dat gaf Rik Elfrink aan tijdens een Q&A op de website van het Eindhovens Dagblad. De Venezuelaanse linksback heeft een voorkeur voor Barcelona B en dat zal op korte termijn bekend gemaakt gaan worden.

Afgelopen seizoen kwam Palacios op huurbasis uit voor Willem II. De verdediger staat nog onder contract bij SD Aucas uit zijn thuisland.

Meer op ED.nl




Tags

palacios barcelona diego aucas elfrink thuisland venezuelaanse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Als dat zijn wil is.. mss beviel het spaans bij Wielem dos hem niet;-)
+2/-3

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Uhm, voor 2 jaar geleden stond Douglas Santos toch op de radar?
Voetbald nog steeds bij HSV, is die niet voor een paar miljoen te halen, ook sterke (braziliaanse) links opkomende back!
+2/-1

4 jaar geleden
Dat dergelijke B - teams maar bijvoorbeeld ook die Italiaanse clubs bij jeugdspelers een nieuwe concurrent beginnen te vormen vind ik behoorlijk zorgelijk. Ooit werd er gezegd : clubs als Chelsea en city hebben tig contractspelers waarvan er velen tzt goedkoop terug te halen zijn maar het lijkt erop dat er meer en meer concurrentie in de breedte komt.
+3/-3

4 jaar geleden
Misschien eens peilen of Aaron Martin haalbaar is. Afgelopen seizoen verhuurd door Espanyol aan Mainz. Mainz heeft een optie tot koop van 9 miljoen (ik verwacht dat deze gelicht wordt). Anders misschien een goede optie voor PSV. Jeugdinternational van Spanje.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage