Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dante Rigo op huurbasis naar Sparta'

19 juni 2019 10:27 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Dante Rigo op huurbasis naar Sparta"; image source: Pro Shots

Dante Rigo zal komend seizoen op huurbasis voor Sparta gaan spelen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. PSV wil dat de Belgische middenvelder een seizoen lang in de Eredivisie actief is en die mogelijkheid wordt hem nu geboden in Rotterdam. Omdat de club wel nog altijd gelooft in zijn kansen op de lange termijn zal Rigo zijn contract bij PSV ook gaan verlengen. Zijn huidige contract loopt over een jaar af.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

rigo sparta eredivisie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mooi! Prima trainer daar en een club die zal moeten vechten voor handhaving. Benieuwd waar zijn plafond ligt. Veel succes Dante!
+3/-3

 
Past precies, denk dat daar zijn kwaliteiten goed uit zullen komen. Kan samen met Laros en Dirk een mooi middenveld vormen.
+1/-1

 
PSVvakOO (geschorst)
4 jaar geleden
Bedoel je Dirk Abels? Die speelt doorgaans als rechtsback.....
+2/-1

 
Bij Jong PSV speelde Dirk rechts centraal (o19 idd rechtsback), maar tijdens play-off wedstrijden bij Sparta, speelde hij verdedigende middenvelder.
+1/-1

Sparta is toch een samenwerking met Ajax aangegaan? Mag ik dit dan raar vinden?
+2/-3

 
Ajax is een samenwerking aangegaan met Sparta, nuance verschil.
+1/-2

 
Okee klopt, maar gaan wij onze vissen dan in dat vijvertje laten zwemmen? Is toch niet normaal? Tenminste niet erg slim ivb met evt belangenverstrengeling?
+1/-0

 
De samenwerking is alleen voor jeugdvoetbal, Sparta 1 heeft niks vandoen met Ajax.
+1/-0

4 jaar geleden
Is er misschien een licht in die technische commissie die wellicht kan bedenken dat het misschien slim is om eerst is een selectie samen te stellen waarmee we eind juli voor de dag kunnen komen voordat we alles iedereen gaan verhuren. Rigo, Obispo en Romero zijn al weg.
Schwaab is weg, Angelino is bijna weg. Hetzelfde geldt voor Lozano. En dan staan Zoet, Dumfries, Hendrix, Pereiro, Bergwijn en De Jong nog op de nominatie om te vetrekken.

En daar hebben we Ibi voor teruggehaald. Aardig jong, niks mis mee. Maar als je m twee seconden te lang aankijkt scheurt ie al iets af.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Je noemt onder andere Hendrix die weg zou kunnen gaan. Welke club doel je op? Volgens mij is her rondom hem (nog) stil? Dank
+1/-2

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage