Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Lammers: 'Ik wil mezelf laten zien'

19 juni 2019 13:49 - PSV TV




Tags

lammers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik ben benieuwd naar Luuk in de spits en Lammers daar achter,
ik zou dat koppel wel willen zien.
+3/-0

4 jaar geleden
Ik heb voorlopig niet zo veel vertrouwen in Sam. Het is niet alsof hij de pannen van het dak gespeeld heeft bij Heerenveen. Ik ben benieuwd wie er straks hoger in de pikorde staat, Sam of Donyell
+1/-1

 
4 jaar geleden
Echt? 31 wedstrijden en 16 goals, dat is niet niks. Zeker bij Heerenveen, bij PSV speel je nog aanvallender en met meer balbezit. Ik heb vertrouwen in Sam en geloof echt dat hij het ver kan schoppen. Ik gun Luuk een mooie transfer en zou het mooi vinden wanneer Sam en Donyell samen om de positie mogen strijden. Beide hebben grote potentie en scoren makkelijk.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Refereren aan 31 wedstrijden 16 goals vind ik een beetje scorebord journalistiek. Ten eerste waren van de 16 goals er 5 penalties. Ten tweede zijn teamgenoot Vlap, een middenvelder notabene, scoorde er ook 16 maar dan zonder enkele penalty.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje