Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik Pieters wacht op aanbieding PSV'

21 juni 2019 01:09 - L'Équipe
Foto: Pro Shots

"Erik Pieters wacht op aanbieding PSV"; image source: Pro Shots

Volgens het Franse L'Équipe hoopt Erik Pieters op een terugkeer naar PSV. Het contract van de linksback loopt nog een jaar door bij Stoke City. De 30-jarige verdediger werd in 2013 door Stoke nog overgenomen van PSV. Pieters speelde in zijn eerste periode in Eindhoven al 140 wedstrijden voor PSV.

Afgelopen half jaar kwam Pieters op huurbasis uit voor SC Amiens. De Franse ploeg hoopt de verdediger definitief vast te kunnen leggen, terwijl ook het Turkse Denizlispor een aanbieding heeft gedaan. Pieters wil echter wachten of hij een aanbieding krijgt van PSV.

Meer op L'Équipe




Tags

pieters stoke amiens denizlispor equipe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zou een goede aanwinst voor PSV zijn.
Is transfervrij waardoor je direct met hem kan gaan onderhandelen, en is al zeer bekend met hoe PSV speelt. Verder jaren lang ervaring in de PL.
Ik heb nooit begrepen waarom hij al die jaren voor het NL-elftal genegeerd werd en er wel spelers werden opgeroepen die veel minder ervaring hadden dan hem.
Ik hoop dat hij terugkomt, en snel bij PSV mee kan komen trainen. De vCL begint al over een paar weken.
+9/-3

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
'Zou een goede aanwinst zijn voor PSV': heb je hem de laatste jaren nog zien spelen? O.b.v wat concludeer je de eerste zin?
+5/-2

4 jaar geleden
Prima! Altijd onderschat geweest in Nederland. Zelfs bij ons.
+3/-3

4 jaar geleden
Prima hoor, ook de glaszetter bij PSV zou hier heel blij mee zijn!
+9/-3

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Verdedigend prima voor ons, maar aanvallend, zoals Willems en Angelino heeft hij niets toe te voegen, Luuk krijgt van hem geen voorzetten.... Uhm, prima versterking, maar wel voor de breedte...... basisplaats geen garantie!
+4/-1

 
4 jaar geleden
Precies, als hij een basisplaats eist zeggen we gewoon glashard nee!
+2/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Misschien moeten we eens uitscheiden met backs die maar moeten aanvallen?
Wordt tijd dat verdedigers weer gaan verdedigen en de middenvelders en aanvallers gaan aanvallen. Het probleem bij PSV is vaak dat het TE DRUK is voorin waardoor er te weinig ruimte is voor de aanval. Ik heb vaker een 3-2-5 op het veld zien staan dan een 4-3-3. Met name hierdoor komen we Europees vaak tekort, omdat de verdedigers telaat terug zijn op hun positie, met als gevolg dat wij als supporters weer gaan klagen dat de centrale verdedigers slecht zijn.
+3/-1

4 jaar geleden
Als je Robben, Ibi en Pieters alledrie transfervrij binnen kunt halen sla je een mooie slag. Daar word je in de breedte een stuk sterker van. Talent hebben we al genoeg rondlopen
+4/-3

4 jaar geleden
Ik heb op mijn werk ook gemeld dat ik op een aanbieding van PSV wacht. Eigenlijk al jaren. Nu weet John de Jong het ook, dus zal vandaag wel gebeld worden.
+4/-3

4 jaar geleden
Ik ben verbijsterd.
Dat deze site helaas al heel lang niet zoveel gek meer voorstelt weten we al langer, maar dat het niveau van de posters echt zover is gezakt wist ik niet..

Kom op, zijn we collectief gek geworden door Erik Pieters terug te willen??? Het is een domme idioot, zeer beperkt, heeft het niveau van PSV nooit aangekund en zal het nooit aankunnen. Dat hebben we al die jaren toch zelf met zn allen kunnen zien?

Die wedstrijd met het kapotte glas (die PSV min of meer het kampioenschap kostte) was geen uitzondering, maar een bevestiging van zn waardeloze niveau, zowel in als buiten het veld.

Overigens heb ik er alle vertrouwen in dat de leiding van PSV deze mega eikel geen contract aanbiedt.
+2/-9

 
4 jaar geleden
Vraag me uberhaupt af waarom ik hier nog standaard kijk. Zulke nieuwsberichten staan overal, en verder voegt deze site weinig toe. Dat forum krijgen ze al 2 jaar niet meer de lucht in, waarom is een raadsel. En bij ieder bezoek krijg ik de vraag of ik coockies toesta, ik weet het nu wel.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Nou Berry, het lijkt wel of hij jou persoonlijk iets aan heeft gedaan? Misschien is hij in Engeland en Frankrijk wel wijzer geworden. Zeker geen topper maar voor een klein bedrag mooi voor de breedte lijkt me.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Ik zou zeggen meld je aan, om mee te helpen om deze site weer op het niveau te krijgen dat jij nastreeft. Ik ben het trouwens niet eens met jouw kritiek op Pieters. Ik heb wel twijfels bij hem, maar om hem een idioot etc. te noemen, tja.. iets met niveau...
+6/-1

 
4 jaar geleden
Pieters is een van onze betere backs geweest. Verdedigend erg sterk, lang en kan goed koppen, kwam veel op en had nog een goede voorzet ook. Daarna is het jaren drama geweest op de linksback (ja inclusief Willems) tot afgelopen seizoen. Dus nee, ik ben niet voor het terug halen van Willems die totaal geen motivatie heeft om mee te verdedigen.


Dus ja, ik ben inderdaad ook verbijsterend van jouw reactie Berry, ik zou zeggen ga nog maar eens even beelden terug kijken. En dat Ajaxfans over een glaszetter kan ik begrijpen maar een PSVfan weet wel beter en dat dit iemand is die vol gemotiveerd is om te winnen en slecht tegen zijn verlies kan!
+3/-4

 
4 jaar geleden
Een van onze beste backs? Je maakt een grap neem ik aan?
+2/-2

 
4 jaar geleden
Beetje niveau feyenoord. Oud spelers die in het buitenland op bedenkelijk niveau spelen geven aan terug te willen. Vooral omdat ze niet vooruit kunnen. Gewoon niet doen. Dit is geen Cocu of Van Bommel.
+3/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Hear hear.

(als je rechtstreeks wil reageren op een post van iemand, hIer dus BvK, komt het op deze manier erg stupide over aangezien er aantal posts tussen zitten, amen)
+1/-3

 
4 jaar geleden
Beste Berry , op deze site wordt tenminste nog over voetbal gesproken. Er zijn enkele site's waar men alleen maar op elkaar gaat schelden en elkaar voor rotte vis uitmaakt. Men reageert niet eens op de geposte berichten. Zo slecht is het dus op deze site nog niet.
+1/-1

4 jaar geleden
Lijkt me een prima aanwinst als back-up voor LB en LCV. Dan nog een topper voor LB en RCV halen en de wereld ziet er al heel anders uit.

Basis: Dumfries - Aankoop - Viergever - Aankoop

Bank: Teze, Sainsbury, Luckassen (mag verkocht worden en evt. talent CV voor terughalen), Pieters
+2/-2

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
In z'n PSV-tijd was het al een trage en statische verdediger die niet goed genoeg was voor de top. Hoogstens bruikbaar als backup, maar verder niet het niveau wat een club als PSV moet nastreven.
+5/-2

4 jaar geleden
Laatste gerucht: Messi schijnt in het vliegtuig te zitten naar Nederland om bij PSV een 5-jarig contract te tekenen. (hij had geen zin meer in de Copa América en dacht: zsm naar Eindhoven).
+1/-8

4 jaar geleden
Ik vind de ‘opwinding’ ongelooflijk rondom de (mogelijke) komst van Afellay en Pieters. Inzake die eerste: het heeft er al alle schijn van dat die Basel niet haalt terwijl die 2e bijna 31 is en mij persoonlijk nooit heeft kunnen bekoren. Vond hem altijd een modale back en kan me niet voorstellen dat die de kwaliteiten voor de basis van PSV meer heeft. Vergis ik me af lijkt de keuze voor 30’ers een wijziging in de strategie? Om nou te spreken over ‘once in a lifetime opportunity’ gaat mij veels te ver. Dat zou ik bij Robben wel hebben maar zijn blessure historie maakt mij bij hem terughoudend. Maar Erik Pieters? Schei uit zeg. Daar heb ik geen seizoenskaart voor gekocht. Geloof er niks van!
+6/-4

 
4 jaar geleden
@Tony, Ik snap je post.

1e) Als Afellay niet tegen Basel mee kan spelen dan zou dat jammer zijn, want dat zijn wel de belangrijkste wedstrijden van het jaar. Hij heeft wel de hele revalidatie bij PSV gedaan, dus we kunnen er wel vanuit gaan dat PSV een zeer goed inzicht heeft in hoe hij er voor staat, en ze hem dus niet zomaar een contract hebben aangeboden.

2e) Tav Pieters snap ik jou post dat het een wat modale back is.
Ik vind Pieters ook niet echt bijzonder. Maar hij heeft zich wel jaren lang in de PL staande gehouden. Verder is een paar 30-ers in de selectie naar mijn mening wel verstandig. Die jonge spelers halen de ene wedstijd een 9 en de andere een 4. Ervaren spelers halen altijd een 6 of een 7. Voor een kampioenschap zijn dat soort spelers in de groep wel nuttig.
+4/-1

 
4 jaar geleden
WouterErik: ik begrijp wat je zegt over ervaring en deel dit. Midden twintigers kan wat mij betreft ook maar dergelijke jongens zitten op een leeftijd waarbij veel geld in het buitenland verdienen zeer aantrekkelijk is. Hopelijk gaat Afellay een basisplek pakken en schitteren. Dan zal ik de eerste zijn om mijn sceptische vermoedens vooraf als onzin te betitelen. Benieuwd wat er 23 juli de wei in gaat namens ons. Het heeft er alle schijn van dat het samenstellen van een kampioenswaardige selectie wederom erg tijdrovend is voor de heren aan de knoppen.
+3/-2

 
4 jaar geleden
@Tony, Ik snap ook jouw terughoudendheid. We weten niet goed op welk niveau ze nu zijn.
Het voordeel aan hun is dat ze niet hoeven te wennen aan de speelstijl van PSV, en de manier van spelen in NL. Als ze fit zijn, dan zijn ze ook meteen inzetbaar.
Ik verwacht dat dit een zomer met veel veranderingen zal zijn. Lijkt me een moeilijke klus voor de mannen aan de knoppen.
+1/-0

 
Met een gemiddeld van 6,5 zit je dicht op de prijzen;-)
+1/-1

4 jaar geleden
Pieters is een en al degelijkheid. Transfervrij ophalen mits fit is prima zet. Je hebt iemand die straks tegen FC Basel gewoon kan spelen en geen gekke dingen zal doen. Daarnaast moet PSV dan een jonge, aanvallend ingestelde back halen.
+5/-4

4 jaar geleden
Misschien moet PSV alle oud spelers terug halen. Ik geloof echt dat er nu wat mis is met PSV. Hebben ze geen scouts meer of is het geld echt op en kunnen we alleen maar afgeschreven oud PSV'ers halen? Afellay 1,5 niet gespeeld, en nu ineens een contact? Robben meer geblesseerd dan dat hij wedstrijden kan spelen. Hij mag terug, maar op voorwaarde dat hij per gespeelde wedstrijd uitbetaald krijgt. Pieters, was al geen geweldenaar bij PSV en zou dat ineens wel zijn? Kom op PSV, een paar ervaren spelers prima, maar de ene na de andere oud spelers gaan halen, is een brug te ver. Ze komen 1 a 2 jaar, leveren niets op en vervolgens zit PSV volgens jaar met hetzelfde probleem.
+4/-2

4 jaar geleden
Niet aan beginnen , je moet spelers hebben die nog beter kunnen worden als je ze koopt dat is bij Pieters niet het geval.Misschien moeten ze Jorrit Hendrix eens proberen als linksback lijkt me meer geschikt dan Pieters.
+4/-3

4 jaar geleden (gewijzigd)
Wie heeft hem de laatste tijd nog zien spelen. Bij ons vond ik het net niet speler en dat hij nu transfervrij mag vertrekken ??? Alhoewel ik Jetro wel graag terug zou willen zien maar dan ga ik puur op zijn verleden uit , strakke voorzet en goede mentaliteit.Zou Luuk ook blij mee zijn denk ik. Van de andere kant , hoe vaak zullen er nog berichten verschijnen over spelers die eventueel naar ons komen of willen komen en vertrekken ? Zelfs Angelino is nog niet rond . Als er geen nieuws is maakt de '' media ''nieuws . Hoe vaak ging het over spelers die weg zouden gaan en wie zijn er uiteindelijk vertrokken tot nu toe ? Hoeveel contact is er geweest van clubs over interesse van spelers , bar weinig . Ik moet het allemaal nog zien . Het blijft wel leuk , al die reacties over het Nep nieuws. Schelden en schuttingtaal kan ik echter niet waarderen, slaat helemaal nergens op . Waarom ?
+3/-1

 
4 jaar geleden
Willems goede mentaliteit..? Is dit een grap?
+1/-0

4 jaar geleden
Relax heren. Lees wat er staat. Pieters hoopt op een aanbieding van PSV en niet PSV doet Pieters aanbieding.
Bruma (back) zal ook wel hopen. Net als Willems.
We hebben Vogel Ramzi en Ruud nog rondlopen. Kunnen ook wel een balletje trappen.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Terechte opmerking. Maar ehh Johann Vogel loopt niet meer op de Herdgang hoor, die zit al weer in Zwitserland..
+2/-1

 
 
Beetje verwarend nick, maar nee Tonio , ben ik niet en zit er ook niet op te wachten. PSV para siempre is niet ik;-)
+1/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Excuses Por, ik las weer eens te snel. Ik hoef maar ‘siempre’ te zien of ik denk nu wordt het serieus
+1/-3

Emma (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
*
+2/-2

4 jaar geleden
Dan kan hij lang wachten, mag ik aannemen.
+1/-1

Voor de een is de transferperiode tenenkrommend, de andere volgt het met belangstelling. Ik hoor bij die laatste categorie.
Net zoals andere jaren kan het soms verrekte lang duren voordat er een speler aangetrokken wordt. Aangezien het vrijwel noodzakelijk is dat er spelers door PSV worden aangetrokken, mag je ook verwachten dat er een hoop geruchten bij zullen staan. Het is een kat-en muisspel met waarheden, halve waarheden en onzin. Niet alleen Pieters, maar kennelijk wil PSV er ook serieus over nadenken om Pieters als speler te presenteren. Mhm, denk ik dan? Wat is hiervan de achterliggende gedachte? Het is een stuk goedkopere optie, maar om nou te zeggen dat je hiermee voldoende kwaliteit in huis haalt? Ik zeg nee! Beter een back waar je op kan bouwen, die doorgroeimogelijkheden heeft en die PSV uiteindelijk financieel sterker maakt.

Even off: Hoe zit het met Bruma de aanvaller? Lees concrete interesse van onze club.
Is hier g(een) topic van??
+2/-2

 
4 jaar geleden
@Raimundo,
Tav je achterliggende gedachte: We willen allemaal die ideale back graag hebben. Maar tav wie beschikbaar en haalbaar is kan dat mogelijk een lastige klus zijn.
En PSV moet de selectie snel op orde hebben ivm de miljoenen van de vCL.
Het voordeel aan Pieters is dat hij niet hoeft te wennen aan de speelstijl van PSV, en de manier van spelen in NL. Als hij fit is, dan is hij ook meteen inzetbaar.

Tot rond 23.00 uur als we de laatste transfer-updates aan het checken zijn ;-)
+1/-0

 
Die update kwam iets eerder dan gepland...Zie Bruma topic! -;)
+1/-0

4 jaar geleden
Wat nou modale speler. Behoort tot Nederlands beste linksbacks.
+2/-2

4 jaar geleden
Leuk als back-up, maar een ambitieuze club zou voor die Spanjaard gaan.
+3/-2

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Wat een blamage onze scouting. Vanochtend dacht ik Pieters kan wel willen maar dit zal PSV niet willen. En wat lees ik nu PSV is geïnteresseerd in Pieters. En dan zegt die Toon gister we willen bij de beste 32 van Europa horen. Met dit soort spelers die reserve zijn in de championship ga je geen potten breken. Kennelijk gaan ze er bij de TC al vanuit dat we dit jaar geen Europees voetbal spelen. RVC wordt wakker en help onze trainer en haal de bezem er doorheen .
+2/-2

 
4 jaar geleden
Inzake de RVC: niemand met een voetbalachtergrond sinds Arnesen weg is.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Maar toch gewoon weer minnen heh Por. Lachwekkend hier
+1/-1

4 jaar geleden
Goed nieuws voor de broodjeszaken in Eindhoven e.o.
+1/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage