Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV lijkt komst van Lyanco te moeten vergeten'

21 juni 2019 18:31 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV lijkt komst van Lyanco te moeten vergeten"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het er op lijkt dat Lyanco Vojnovic niet naar PSV zal gaan komen. Ondanks dat PSV bereid is een dubbelcijferig aantal miljoenen te bieden is de Braziliaanse verdediger van Torino waarschijnlijk niet te betalen. Indien de Italiaanse club alsnog bereid is om water bij de wijn te doen, zou alles nog kunnen veranderen.

PSV is bezig met meerdere opties om de verdediging snel te versterken. Onder meer Erik Pieters en Toni Lato kunnen daarvoor in beeld komen.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

lyanco lato pieters torino vojnovic water wijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Genoeg verdedigers te vinden als je daadwerkelijk van plan bent om niet te zuinig te doen. Laten we hopen dat optie B en C in dezelfde klasse vallen.
+2/-1

Teleurstellend!

Tis een drama tegenwoordig! Verdedigers die niet eens een top niveau hebben, kostten tegenwoordig al vele miljoenen. Zoals ik al eerder aangaf, PSV zal water bij de wijn moeten doen om een beetje fatsoenlijke speler te kunnen halen. Daar tegenover staan ook nog eens de teleurstellende bedragen die PSV voor haar spelers krijgt. Het kan me gestolen worden wat voor redenen daar aan vast zitten. Het blijft een feit dat PSV spelers voor een appel-en een ei verkoopt, met als gevolg dit soort genante aangelegenheden.
+2/-7

 
4 jaar geleden
Door iets een feit te noemen is het nog geen feit. Je kan wel 80 miljoen vragen voor Lozano en Bergwijn maar helaas zijn die simpelweg niet zo goed als De Ligt en De Jong van Ajax. Als ze voor ergens tussen de 30 en 49 miljoen verkocht worden doet PSV het gewoon goed.
En als je echt denkt dat de prijzen van PSV te vergelijken zijn met een appel en een ei, dan zou ik eens wat vaker een supermarkt binnenstappen...
+4/-2

 
Ik denk dat jij de strekking van mijn bericht niet begrijpt!
Het feit dat jij met een verhaal komt over Lozano, geeft mij de bevestiging dat jij echt geen idee hebt waar ik het over heb. Ik zou met iets beters komen als ik jou was.
+2/-4

 
4 jaar geleden
Na je tweede bericht begrijp ik het een stuk beter. Bedankt, je hebt gelijk
+3/-1

 
Als je bericht in eerste instantie niet vol aannames had gezeten, had ik daar best op willen reageren. Het is volgens mij een kleine moeite om te vragen waar ik precies op doel is het niet? Door klakkeloos maar wat te schrijven zonder inhoudelijk in te gaan op wat ik te zeggen had, geeft mij het idee om je bericht maar te laten zoals het is. Oftewel, ik heb gewoon geen zin en niet de behoefte om op jouw bericht te reageren en het uit te leggen.

fijne avond verder..
+1/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Eerlijk gezegd snap ik de strekking van je bericht ook niet Raimundo.
+2/-0

 
Goedemorgen Toni,
Op jou wil ik best reageren..
Ik doel op spelers als Moreno (6M), Guardado (2,5M). Als PSV bij dit soort spelers al uitverkoopprijzen hanteert, zal PSV geen 10-15 M gaan betalen voor een ogenschijnlijke top verdediger. In het verleden betaalde PSV niet veel meer dan 5-6 M voor een speler en voor een verdediger al helemaal niet. PSV koopt ene frikandel van AZ en betaald daar 5,5M!!! voor. Snap jij het nog??

Nu hebben ze dus een top verdediger op het oog, wat m.i. prio is op dit moment , maar zou PSV dus wél 15 M willen betalen voor een Bruma!!! (aldus een Portugese krant) en niet voor deze verdediger. Ik krijg hier echt een sik van weet je dat!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Guardado was 30 en had nog een contract voor 1 jaar. Met Moreno was een afspraak gemaakt bij zijn komst dat PSV een mooie kans voor hem niet zou blokkeren. Bovendien is op Moreno ruim 2 miljoen winst gemaakt. PSV moet soms dit soort deals maken met spelers om een echte topper binnen te kunnen halen. Ik ben vooral blij dat ik van deze 2 toppers heb kunnen genieten.
+2/-0

 
Het wordt er niet makkelijker op, maar laten we het ook niet moeilijker maken door verder uitleg te vragen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Dat zijn nu precies twee spelers die PSV op een creatieve manier toch heeft kunnen binnen halen. Financieel gecompenseerd bij een vertrek omdat het verschil tussen salaris veel te hoog is.

Je had ze niet eens voor een hoog bedrag kunnen verkopen omdat ze simpelweg dan niet bij PSV hadden gespeeld.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Even kijken welke oud psv ers de jong nu probeert van stal te halen. Misschien nog een goeie Australiër ? Die kosten niks. Of toch maar Reyes gok ik. Alleen kunnen ze die ook niet betalen.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Die Aussies alleen als Bert en Mark ze hebben aangedragen aub
+1/-1

4 jaar geleden
Het lijkt zo inderdaad,maar niets is wat het lijkt.
+1/-1

4 jaar geleden
Deze Lyanco is aanvoerder van Brazilie U23 en staat al onder contract bij een Italiaanse subtopper. Dan weet je dat het moeilijk wordt. Reyes en Bruma zijn heel redelijke alternatieven denk ik en een stuk betaalbaarder.

Enerzijds moet PSV transferwaarde op het veld creeren, anderzijds is routine belangrijk inzake CL en de titelrace. Hierin moet een goede balans gevonden worden.
+2/-1

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje