Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hans van Breukelen keert terug in RvC PSV'

24 juni 2019 03:24 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Hans van Breukelen keert terug in RvC PSV"; image source: Pro Shots

Hans van Breukelen keert weer terug bij PSV. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De voormalig doelman zal wederom toetreden tot de raad van commissarissen van PSV, de functie die hij van 2010 tot 2016 ook al vervulde. Van Breukelen verliet toen PSV om als technisch directeur van de KNVB aan de slag te gaan en werd uiteindelijk opgevolgd door Frank Arnesen.

In januari van dit jaar vertrok Arnesen bij PSV om bij het Belgische Anderlecht als technisch directeur verder te gaan, waardoor PSV opnieuw op zoek moest naar een vervanger. Uiteindelijk is de club opnieuw uitgekomen bij Van Breukelen, die in augustus 2017 al was vertrokken bij de KNVB.




Tags

breukelen hans arnesen knvb rvc anderlecht opgevolgd toetreden uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik vind Hans van Breukelen een aardige man. Ik vind wel dat hij het bij de KNVB nogal onhandig heeft aangepakt toen hij daar met de presentatie kwam dat hij bij trainers altijd voor een duo ging. Volgens mij ga je gewoon voor een hoofdtrainer, en zoek je daarna de rest daarbij.
In ieder geval goed dat er in de RVC ook een oud voetballer van PSV zit die weet hoe het is om prijzen te pakken.
+4/-4

4 jaar geleden (gewijzigd)
Past zeer goed naast Jan Albers en Bert van Els in dat orgaan onze charismatische Hans. Een echte bruggenbouwer in de voetbalwereld. Die zal straks in Zeist namens PSV wel eens even op de deur beuken. Wat een ongelooflijk bericht dit wat duidelijk aangeeft hoe moeilijk het is om een beter iemand te vinden. Dat een Bruma voor Porto kiest kan ik mee leven maar dit bericht slaat wij mij betreft echt alles.
+3/-5

 
Whahaha, moest meteen aan eerdere discussies denken.
+1/-3

 
PSVvakOO (geschorst)
4 jaar geleden
Je praat over Van Breukelen alsof je hem persoonlijk kent en weet hoe hij functioneert binnen organisaties. Oh wacht.......
+4/-1

 
4 jaar geleden
Ik ken hem niet persoonlijk maar heb genoeg gezien / gehoord om te concluderen dat deze man weinig charisma heeft. Bij een club de topsportklimaat continu noemt en de ambitie heeft om bij de top32 van Europa te horen zou ik graag mensen zien die deuren openen en vooral respect afdwingen. Ik heb daar bij van Breukelen helaas ernstige twijfels bij terwijl mijnheer destijds zelf voor een andere job koos.
+1/-5

 
PSVvakOO (geschorst)
4 jaar geleden
Iemand beoordelen op basis van wat je over die persoon hebt gezien/ gehoord, is niet echt sterk.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Tony, hopelijk gaat u niet af op uitlatingen van Veronica's VI . Daar presenteren ze alleen maar satirische onzin en bijna iedereen wordt afgebroken en niet alleen in de voetbalwereld .Iemand met voetbalervaring is meer dan welkom in de RVC. Ik denk dat Hans prima in staat is deze job uit te voeren.
+5/-1

 
reactie verwijderd

 
4 jaar geleden
@Romaba: uiteraard ga ik af of wat ik zelf gezien heb van de beste man en niet op basis van wat anderen zeggen. Tevens was er ten tijde van zijn KNVB dienstverband veel te lezen over de manier waarop er geacteerd werd. Dat was niet afkomstig van 1 persoon maar van meerderen.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Heel belangrijk in uw reactie en dat kan ik waarderen : Tevens was er ten tijde van zijn KNVB dienstverband veel te lezen over de manier waarop er geacteerd werd. Dat was niet afkomstig van 1 persoon maar van meerderen.......
Het is nog steeds een stelletje ongeregeld bij de KNVB. Toon laat zich er op een nette manier over uit , ook hij heeft ervaring. Bovendien als Hans er echt een zooitje van gemaakt had zou hij niet tot de RVC van PSV toegelaten worden. Hij heeft zijn sporen al achtergelaten in de RVC . Ervaring telt.
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Praat veel, zegt niks. Zo lang hij maar op de achtergrond blijft.
+3/-7

4 jaar geleden
Na het debacle bij de KNVB snap ik dit niet. Die man heeft daar alles fout gedaan wat mogelijk was.
+4/-6

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Het ging ook heel goed met PSV tussen 2010 en 2016.
+1/-2

 
4 jaar geleden
De puinhopen van Reker moesten worden weggewerkt in die begintijd en uiteindelijk kampioen in 2015 en 2016.
Wat mij betreft is hij zeer welkom, een echte PSV man. Hij heeft vrij veel fout gedaan bij de KNVB, maar dat was een andere functie en hij heeft er vast veel van geleerd.
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Vreemde move. Net als de (tijdelijke) terugkeer van Arnesen dat ook was.
+1/-2

reactie verwijderd

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Open deuren alert ! Ik herhaal: open deuren alert. Hans is terug mensen..,
Lieve jongen hoor maar waarom hij steeds weer als ‘voetbalkenner’ gezien wordt is mij een raadsel. Komt niet verder dan obligate prietpraat.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje