Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn transferprioriteit voor Ajax, Amsterdammers melden zich deze week bij PSV'

25 juni 2019 00:55 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Steven Bergwijn transferprioriteit voor Ajax, Amsterdammers melden zich deze week bij PSV"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax zich deze week waarschijnlijk zal melden bij PSV om Steven Bergwijn vast te leggen. De vleugelaanvaller van PSV zou de absolute transferprioriteit zijn. Vanuit PSV werd eerder al aangegeven dat een verkoop aan Ajax absoluut onbespreekbaar is.

Die situatie zou volgens De Telegraaf inmiddels veranderd zijn, omdat het vooralsnog niet lukt om Hirving Lozano voor de absolute hoofdprijs te verkopen. De Mexicaan is bij Napoli inmiddels ook de tweede keuze. Mocht Lozano niet verkocht worden, moet PSV Bergwijn verkopen om zelf de selectie te kunnen versterken. Mark van Bommel zou intern al meerdere keren hebben aangegeven dat zijn selectie substantiële versterking nodig heeft. Om die reden zou hij de deur voor een transfer van Bergwijn naar Amsterdam al op een kier gezet hebben.

Ook het Algemeen Dagblad meldt dat Bergwijn de topprioriteit voor Ajax zou zijn en de Amsterdammers deze week nog door gaan pakken.
Tags

bergwijn transferprioriteit lozano telegraaf bommel hoofdprijs kier napoli topprioriteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zucht , het volgende bericht ! Hier word je toch een beetje moedeloos van
+3/-1

Perzik009 (geschorst)
1 jaar geleden
Heel simpel. Vraagprijs normaliter 40 miljoen. Voor concurrentie 80miljoen. Geen bullshit
+5/-1

1 jaar geleden
De Telegraaf probeert onrust te stoken bij PSV.
Er staat in de eerste zin "waarschijnlijk zal melden bij PSV" dus het is eigenlijk gewoon een gerucht.
Maar de kop van ons netwerk is "Amsterdammers melden zich deze week bij PSV" alsof het een feit is.
+5/-2

1 jaar geleden
Als dit doorgaat is dat wel een vooral mentale tik die we vrees ik dit seizoen niet meer te boven komen.
+1/-5

 
1 jaar geleden
Iedereen is vervangbaar, ook Bergwijn. Tegen de juiste prijs is ook Bergwijn te koop. Willen ze hem in duivendrecht hebben, graag even 40 à 50 miljoen aftikken. Dank u, doei!
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens . Twee fantastische acties na de winterstop is veel te weinig en eindeloos gedribbel en daarna de bal simpel verspelen. Hij heeft zichzelf te kort gedaan , Jammer. Het is en blijft een goede speler . Maar ik denk dat Donyell een betere speler gaat worden. Voor Steven hoop ik dat hij niet naar Adam gaat die hebben betere spelers voor zijn posities én zou hij wel eens op de bank terecht kunnen komen.
+3/-1

1 jaar geleden
Ik had bij een totale leegkoop in amsterdam nog een sprankje hoop voor komend seizoen. Het lijkt erop dat juist wij een vreemde mengeling van spelers krijgen.
De laatste weken word pijnlijk duidelijk dat het maar om één ding telt in het voetbal....geld.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Eens Wally, ik had verwacht dat Ajax alle belangrijke spelers zou verliezen, maar dat valt tegen.

Het enige wat op dit moment vergeten wordt is dat onze voorhoede en middenveld nog wel in tact is. Als Bergwijn en Lozano blijven heb je nog steeds een redelijk dodelijke voorhoede. Ik hoop dat Thomas op tijd wedstrijdfit is voor wat meer dynamiek op het middenveld. De Angelino miljoenen moeten gewoon geinvesteerd worden in de verdediging en dan voor de rest maar op de "Brands-manier" geld of huurtransfers ergens vandaan toveren om de verdediging helemaal volledig te maken.
+1/-1

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Overmars is op een missie. Ik vrees dat hij daadwerkelijk van de situatie gebruik gaat maken en John de Jong en consorten gaat overrompelen. Nu zal moeten blijken of er daadwerkelijk internationale belangstelling is. Denk dat dit een deal gaat worden. Nergens lees ik namelijk dat Bergwijn en/ of zijn zaakwaarnemer Ajax uitsluiten. Ik ben erg benieuwd of van Bommel nog overweegt op te stappen. Mijn onderbuikgevoel sluit dat namelijk niet uit. Die wil spelen om de prijzen.
+4/-8

 
1 jaar geleden
@Tony, er wordt iedere dag gereageerd op geruchten die nergens op gebaseerd zijn. Ik kan me niet voorstellen als Gerbrands uitspreekt dat PSV zich wil plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League dat er zes basisspelers vertrekken. Laten we maar eens wachten met onze conclusies tot de selectie bekend is voor het trainingskamp in Zwitserland. Brands is meer dan 6 maanden bezig geweest om Defour naar PSV te halen, maar toen die voor Anderlecht koos, kwam als noodoplossing Guardado naar Eindhoven. De beste transfer van de laatste jaren, maar het had niets met visie te maken maar gewoon een toevalstreffer.
+4/-2

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Klok, Gerbrands mag zeggen wat hij wil maar helaas heb ik een andere visie over het PSV van de komende jaren en dat is niet van vandaag. Geldt eigenlijk voor alle Nederlandse clubs behalve die met honderden miljoenen op de bank/ veld. Je verliest de strijd van het geld en de grotere landen/ clubs. Zie wat Barcelona doet met spelers van Groningen en NAC of Liverpool nu weer met die jongen van PEC. Ik vind dat Gerbrands vooral zeer ambitieus moet blijven en moet blijven investeren in de jeugd maar dat is een zeer langdurig project/ traject waarbij de hyenas aan alle kanten blijven opduiken.
+4/-7

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Een ding is duidelijk Tony en dat was ook bij AZ . Toon laat niet in zijn kaarten kijken en laat niet het achterste van zijn tong zien. Hij roept niet zomaar iets. We kennen Toon En Marcel als beleidsbepalers bij AZ en PSV . Topjaren .Altijd rustig en geen geroeptoeter . Ik heb daar het volste vertrouwen in ook in de nieuwe selectie.
+3/-2

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Eens! Dat zit wel goed. Die k wedstrijden om de kwalificatie CL vallen qua timing heel irritant vroeg en ze zijn financieel van enorm belang. Wel/ geen kwalificatie scheelt vele tientallen miljoenen.
+2/-5

1 jaar geleden
Ik zie het probleem niet... zo goed is hij niet. Wil Ajax echt 50 betalen, graag zelfs. Haal je 4 goede spelers voor.
+12/-1

 
Klopt als een bus, Ik denk dat ze hem bij Ajax ook niet echt willen, houden PSV aan het lijntje tot te laat in de window, is duidelijk een vertraging regelen in de organisatie van PSV.
+6/-2

 
1 jaar geleden
Zeker niet zolang Ziyech en Neres daar nog rondlopen, met Promes er nu ook nog bij.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
60 miljoen prima deal. Ze willen 50 miljoen voor vd Beek, hangen wij toch ook zo'n prijskaartje om de nek van Bergwijn. Niks geks aan.
+3/-1

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
En, als het al waar is, 15 miljoen gaan bieden. Zo is die vrekkige poenclub. Zelf belachelijke bedragen vragen, en laag bieden. Rot toch op.

Misschien verhogen ze het dan nog naar 25 miljoen. Krijg je ook alleen een shirt.
+1/-2

1 jaar geleden
Ajax zal nooit 40 á 50 miljoen betalen. Mocht het zo zijn dat Bergwijn weg zou willen gaan, dan kon het wel eens een arbitrage zaak worden.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Dat gaat niet gebeuren. Ajax zal simpelweg het binnenlandse transferrecord moeten breken àls Bergwijn daarnaartoe gaat. Zou mij verbazen.
+1/-0

1 jaar geleden
Het zou mij niks verbazen als Ajax Bergwijn voor 40 miljoen overneemt. Het ergste is dat je al weet wat er vervolgens gaat gebeuren. Alles en iedereen uit Amsterdam en Hilversum gaat Bergwijn vervolgens enorm hypen en volgend jaar wordt hij voor 80 miljoen aan ..... verkocht.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Het zal mij meer benieuwen wie er gaat spelen en wie er op de bank terecht komt.Het gaat nog heel leuk worden. Ten Hag kan zijn borst natmaken en alvast een club uitzoeken voor na de winterstop.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Dat zal wel meevallen. Bergwijn wordt niet meer beter, dit is het, rek is eruit. Daarom voor 40 -50 miljoen.. Strik erom!
+1/-1

1 jaar geleden
We hoeven helemaal niets te verkopen, je kunt deze selectie ook zo prima in tact houden! Je kunt waarschijnlijk de miljoenen van Angelino in een nieuwe linksback stoppen ( Douglas Santos, HSV) en ga dan voor de goedkope Reyes die op een zijspoor is beland bij besiktas en klaar ben je! Blijven Lozano en Bergwijn gewoon nog een seizoen, misschien verkoop je ze volgend jaar nog beter wanneer ze een prima seizoen hebben gedraaid! Mochten ze allebei blijven, Gakpo ook een jaar verhuren
+2/-1

1 jaar geleden
Ik reageer niet al te vaak en tot aan dit moment zeker niet op de het hele Bergwijn verhaal, maar als Ajax echt serieus wordt moet PSV in ieder geval niet met zich laten sollen. Gelijk direct keihard een statement maken in de trend van dit is de vraagprijs en geen cent minder. Persoonlijk denk ik dat je gewoon echt 40 miljoen moet aanhouden en Ajax dit nooit zal uitgeven voor een Eredivisie speler. Als zij dit wel willen betalen om zo een aan te geven dat zij het Bayern Munchen zijn van Nederland en dat zij dit nu eenmaal kunnen betalen dan is dat de realiteit. Wel denk ik dat Ajax niet moet vergeten dat Bayern jarenlang structureel in de CL minimaal de kwartfinale haalt en dus veel meer geld genereerd dan dat Ajax dit toevallig met 1 goede campagne nu gedaan heeft. Al hebben ze natuurlijk ook extreem goed verkocht.
Ik bedoel hier mee te zeggen dat het ergens toch een klein beetje risico management is wat ze doen. Garantie op nog een keer succes in Europa is wat mij betreft met het wegvallen van De Ligt, De Jong en wie weet Ziyech toch echt een heel stuk kleiner.

Tot zover mijn visie over de soap Bergwijn.

Over ons eigen verkoopbeleid maak ik me overigens wel grote zorgen, maar dat is een andere discussie! Ik denk dat John de Jong het momenteel erg zwaar heeft en zijn onervarenheid hem wellicht parten speelt!
+2/-2

 
1 jaar geleden
Je reactie snijdt houdt Kabab. Helemaal mee eens. Ik denk overigens dat iedereen zich zorgen maakt over wat we tot nu toe zien gebeuren op transfergebied bij PSV. Er is heel veel energie gestopt in Bruma, maar die energie moet op dit moment in de verdediging gestoken worden. Bruma lijkt me een topaankoop, maar schijnbaar zijn Bergwijn en Lozano toch niet zo gewild als we voorheen dachten. De 10+ miljoen voor Bruma zou op dit moment dus in de verdediging gestoken moeten worden, wanneer blijkt dat iemand toch de 40 miljoen voor Lozano of Bergwijn op tafel legt, dan zou het moment zijn om direct te schakelen naar je lijstje vervangers voor die positie. Het gerucht over Lyanco was eigenlijk het enige tot nu toe dat me even vertrouwen gaf in het feit dat John de Jong voor die positie een kwalitatief hoog lijstje had klaar liggen, maar daarna heb ik nog geen goeie optie voorbij zien komen. Laten we maar hopen dat de pers gewoon weinig inzicht heeft in wat de plannen daadwerkelijk zijn.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Het is nog maar juni, de transferperiode is nog 2 maanden open, waar hebben we het over?

PSV heeft ten eerste heus nog wel wat geld in kas, ten tweede zijn er nog maar 2 basisspelers vertrokken, waarbij PSV 12 miljoen heeft verdiend. Nog niet zo lang geleden was dat veel geld.

PSV moet helemaal niet perse Bergwijn verkopen, en al helemaal niet voor een niet-marktconform bedrag. Misschien dat broekie John de Jong er nog over zou gaan denken, maar ik zie Gerbrands en Van Breukelen niet zo gek zijn om een concurrent te gaan versterken.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik vind ook dat je John de Jong pas per 1 september mag bekritiseren, maar neemt niet weg dat je over een paar weken al een mega belangrijke tweeluik tegen Basel moet spelen. De periode van de zomer transfermarkt staat gewoon niet in verhouding met wanneer competities starten en dat heeft denk wel een heel belangrijke invloed op de keuzes die John de Jong momenteel moet maken.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik ben de laatste jaren zeer te spreken over hoe PSV vele transfers vaak helemaal uit de handen van de media weten te houden tot het moment dat een speler daadwerkelijk binnen is. Wat dat betreft heb ik ook zeker nog wel vertrouwen in een paar goede en onverwachte aankopen en niet de namen die continue in de media rond gaan.
+4/-1

1 jaar geleden
60milj anders lekker naar de jumbo toe Overmars
+2/-1

1 jaar geleden
De ene Bruma mislukt, dan maar over op de ander? Ons' Jeff zag ik vannochtend richting stadion rijden.

Betreft Bergwijn; Heel snel naar het buitenland aub, voor iedereen beter lijkt me.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Dat zou top zijn, naar het philips stadion mag ik hopen :-P
+1/-2

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wanneer wordt er nou eindelijk eens gekapt met die oeverloze stemmingmakerij hier op wat wordt verondersteld PN te zijn? Dat dergelijke berichtgeving elders wellicht gretig aftrek vindt, soit, maar hier verwacht je deze onzin niet (of inmiddels wel dus).

De nieuwspagina van PN 2.0 holt niet maar dendert achteruit! Wat was het, 4-5 items over mogelijke aankoop Bruma die, uiteraard, niet doorgaat?

Man, man, man, wat een surrogaatversie dreigt dit te worden zeg, een uiterst povere persiflage van een voetbalsite om van het noch immer potdichte forumgedeelte nog maar te zwijgen!

(edit: en dan heb ik het nog niet eens over de vele reclame die moet worden weg geclickt en de herhaaldelijke verwittiging van cookies)
+3/-10

 
1 jaar geleden
@ killermfc;

Hear, hear!!

Gaat helemaal nergens over met die roddel- en clickbait-achtige berichten die vaak ook nog eens totaal uit z'n context worden getrokken, of gewoon verkeerd weergegeven.
Is er misschien ergens anders al een fatsoenlijk alternatief voor het PSV-netwerk oude stijl?
+2/-7

 
Klopt helemaal, ik heb sterk het vermoeden dat deze site (forum wil ik het allang niet meer noemen) door de telegraaf wordt gerund. Je ziet enkel berichten uit de telegraaf, of verwijzingen naar de telegraaf. Terwijl andere wel relevante berichten, geheel uit beeld blijven.En iemand die dat rapporteert krijgt -7 of meer op zijn post. Deze site is er alleen op uit om onrust te stoken. Terwijl ze zelf niet eens de seksadvertenties uit de berichten kunnen houden, een grote devaluatie voor de moderators op deze site.
+4/-3

1 jaar geleden
Marktwaarde 35 miljoen. Ajax mag het dubbele betalen
+2/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Voor wie depressief wordt van de relatief slechte transfer resultaten van PSV tov Ajax. Sinds Overmars noemt Ajax bij inkomende transfers alleen het bedrag dat de verkopende club ontvangt. En bij uitgaande transfers het bedrag dat de kopende club in zijn geheel kwijt is. Als je de genoemde bedragen vergelijkt met de cijfers in de opeenvolgende jaarcijfers blijken ze in de praktijk veel duurder uit te zijn en aanzienlijk minder over te houden. Alles voor de beeldvorming dat uitgaande spelers van Ajax relatief hoog in de markt liggen. En dat Overmars zo goed afdingt.

Voor de duidelijk een De Ligt en F. De Jong leveren veel op. Maar het verschil is lang niet zo extreem.
+2/-1

 
1 jaar geleden
@ Mexico, u zegt :Voor wie depressief wordt van de relatief slechte transfer resultaten van PSV tov Ajax..... De transfermarkt is nog twee maanden open ongeveer er kan nog veel gebeuren in die tijd. Je kunt wel depressief raken van dat geroeptoeter om niets in Adam , daar zijn ze altijd de beste in . Met beide beentjes op de grond blijven staan mijn advies naar Adam . Zeker als je vijf jaren nodig hebt om kampioen te worden.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Inderdaad, ik las dat Raiola aan de transfer van de ligt naar Juve 12 mil over gaat houden...
60 mil klinkt toch alweer anders dan 70.
+1/-1

1 jaar geleden
Het is de Telegraaf maar !! En dan; sinds de winterstop speelse Bergwijn als een drol. Manmanman wat was die slecht en bij hem was het verval het allergrootste. En ook in 020 komt nog een leegloop. Alsof zij alleen maar kopen en niemand hoeven te verkopen. Straks een selectie van 35 man zeker..... Hou toch op. Wacht nu maar even af en uiteindelijk gaat het allemaal meevallen. Maar nogmaals: Bergwijn sinds de winterstop is volledig door de ondergrens gezakt. Van mij mag hij vertrekken. En als dat naar 020 is, dan is dat zo. Forza PSV !!!
+1/-1

 
Mijn idee is dat Bergwijn langer contact heeft met de meiden uit Amsterdam, en dat hij daarom als een drol aan het spelen was, doet me denken aan Romario na zijn gesprek met Johan (Barcelona) om daarna voor een appel en een ei te vertrekken, nou benaderd Bergwijn Romario in de verste verte niet, maar de situatie lijkt mij wel.
+3/-3

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik geloof wel dat het ook gaat gebeuren deze week, de vraag is alleen hoeveel ze gaan betalen voor hem. Als het om 25 miljoen zou gaan vind ik het echt zwak van psv minstens 40!
+1/-1

1 jaar geleden
Wanneer serieuze interesse uit het buitenland uitblijft voor zowel Bergwijn als Lozano, kan het zomaar zijn dat ze hem moeten laten gaan voor een flink lager bedrag dan iedereen aanvankelijk gehoopt had. Kan goed zijn dat ze hem voor +/- 20 miljoen naar de "concurrent" laten gaan.
+2/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Waarom moet je ze "laten gaan" dan? Lange contracten nog.

En PSV heeft helemaal niet veel geld nodig om te investeren. Op dit moment heb je alleen een linksback en een CV nodig. Moet met de huidige middelen ook te doen zijn.

In de aanval en op het middenveld is er met Lammers, Thomas en Afellay erbij genoeg keuze.
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat hebben we nodig om het potje te vullen om in de toekomst steeds betere spelers te kunnen kopen. Nota bene als Stevie zelf naar ajax wil, is de situatie niet te stoppen denk ik. Nu hebben we inderdaad genoeg keuze op het middenveld maar nog steeds niet genoeg kwaliteit.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Precies wat ik dacht. Voor die 12 miljoen van Angelino moeten we toch een goede linksback en laatste man kunnen kopen? Als je voor Erik Pieters gaat kun je zelfs 10 miljoen aan die laatste man uitgeven.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Was het maar waar dat die 12 miljoen (als dat ook echt zo is) voor Angeliño allemaal direct voor een nieuwe transfer gebruikt kan worden. Ik weet niet precies hoe veel hiervan wel aan transferbudget beschikbaar zal komen, maar het zal zeer waarschijnlijk dichter bij 8 miljoen liggen dan bij 12, en dan ben ik nog optimistisch. Een club als PSV is helaas niet in de positie dat we zomaar even met miljoenen kunnen schuiven. Denk maar aan de constructie met de gemeente van een paar jaar geleden. Als er toen niet broodnodig geld nodig was, hadden ze dat echt niet gedaan.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Klopt, PSV moet elk jaar helaas spelers verkopen om de begroting rond te krijgen. De club kan dus niet 1 op 1 ontvangen bedragen besteden voor aankopen.
+1/-3

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Het vervelende is dat Ajax er voor kan kiezen om lang te wachten en op deze manier PSV in een positie te brengen dat ze een lager bod moeten gaan accepteren. PSV heeft immers geld nodig om zelf te kunnen gaan winkelen en de wedstrijden tegen Basel komen er gewoon aan. Misschien moet PSV daarom nu een uitzondering maken en één investering doen, zodat ze in ieder geval minder afhankelijk zijn van de initiatieven van andere clubs.
In die zin is het best onbegrijpelijk dat ze Obispo al hebben verhuurd. Dat had ook best een maanden later gekund.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hoezo? Wellicht zijn er al meerdere clubs die zich gemeld hebben bij PSV voor Bergwijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat is natuurlijk ook mogelijk,maar ik reageer op de speculaties in dit bericht. Misschien blijft Bergwijn wel gewoon en gast hij concurreren met Bruna 2.0...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk het niet (en ik denk dat jij dat ook niet denkt:) ). Op het moment dat Bruma zijn handtekening onder het contract zet is het een kwestie van tijd dat Bergwijn naar het buitenland vertrekt. Ik vind het wel mooi, wéér een zelf opgeleide speler voor een bak geld naar een grotere club.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad. Het zou mooi zijn als Bergwijn bewust voor het buitenland kiest. Maar als hij toch naar Ajax wil gaan kan ik dat ook nog wel begrijpen. Hij heeft er toch ook een verleden en ik kan me voorstellen dat je jezelf daar wil laten zien. Hoe krampachtige wij hierop reageren, hoe groter we het punt maken. Ik ben benieuwd en ik hoop dat er tegen Basel een cl waardig te staat.
+1/-0

nieuws-redacteur 1 jaar geleden
Ik acht de kans dat hij naar Amsterdam gaat nog steeds niet hoger dan 5%. PSV wil plus 30 miljoen terwijl Overmars niet meer dan 20 gaat uitgeven. Deze patstelling zal niet worden doorbroken.
+1/-0

 
En dan zit je nog aan de hoge kant, inkomende transfers die een bepaalde hoogte hebben, moet ajax voorleggen aan de aandeelhouders, dit is voor Markje een blokje aan zijn beentjes. Daarom is hij al lang aan het sparen, om ajax van de beurs te halen, en zodoende weer volledige zeggenschap te hebben over hun operationele portemonnee. Alleen kan of wil hij dit niet betalen, dit kost namelijk ongeveer 8 Steven Bergwijn's (319.5 miljoen). En dan is denk ik de operationele portefeuille leeg, en dan hebben ze alleen nog hun grote mond.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 1 jaar geleden
Geloof sowieso niet dat Marc Netto, ongeacht de aandeelhouders, dat gaat betalen. Ik denk dat hij dit voor geen enkele speler zou doen. Nee, Steven blijft gewoon hier. Tegelijkertijd is het wel irritant dat de speler geen enkele moeite doet om de geruchten te ontkrachten . Daarom zou ik hem houden , bod van 20 miljoen weigeren , en hem dan op de bank zetten voor een tijdje. Dan toon je pas echt spierballen en geef je ook intern een signaal af.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waarom zou hij moeten reageren op quatsch in de media, kun je aan de gang blijven.
+1/-0

site-admin 1 jaar geleden
Test
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dit is echt veel te kort ;)
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.831 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay afkeer baumgartl belgie bruma daguardo dak dame diversiteit dumfries elfrink ginkel irrelevant izecson jong kenners klompje koopmeiners malen nederland nos onzin oranje romero santos teze udinese vrouwlijke zaaf zizou