Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV rekent op komst Steven Berghuis'

26 juni 2019 09:15 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV rekent op komst Steven Berghuis"; image source: Pro Shots

PSV gaat er vanuit dat het komend seizoen de beschikking heeft over Steven Berghuis. Dat weet Voetbal International te melden. De vleugelaanvaller moet aangetrokken worden op moment als Hirving Lozano en/of Steven Bergwijn vertrekt bij PSV. Berghuis heeft inmiddels ook al met de club gesproken over een transfer.

PSV is wel afhankelijk van de verkoop van Bergwijn en Lozano. Feyenoord verlangt zo'n 20 miljoen euro voor de aanvaller, al er is volgens VI wel de ruimte om te onderhandelen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis bergwijn lozano feyenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Ruimte om te onderhandelen? Berghuis is nooit never 20 waard, alhoewel hij een rdlk goede speler is is 20 nogal hoog gegrepen, Bergwijn is ook maar omhooggevallen.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Nu Bruma komt, zie ik dit afdankertje niet meer komen...
+2/-1

 
4 jaar geleden
@Por, ik neem an dat ze bedoelen "héél héél veel ruimte ;-).
Als Bruma echt komt (ik geloof het alleen als de handtekening echt is gezet) dan verwacht ik niet dat ze Berghuis gaan halen. We moeten eerst Lozano en Bergwijn nog verkopen, en we hebben ook nog talenten zoals Malen en Gakpo.

Ik krijg trouwens het idee dat Robben zijn beslissing steeds uit stelt.
Als dat zo door gaat dan kan het best zijn dat hij echt gaat stoppen.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Ik snap Feyenoord wel. Als ze in Amsterdam 50 miljoen denken te kunnen vangen voor Van de Beek en PSV vraagt 35 voor Bergwijn dan is het niet gek dat ze in Rotterdam minimaal 20 miljoen eisen voor hun veruit beste speler. Persoonlijk vind ik Berghuis echt een topspeler.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik ben helemaal geen fan van Berghuis. Tuurlijk een prima voetballer, maar zelden echt goed in wedstrijden waar even iets meer wordt gevraagd en daarnaast vind ik het een bloedirritante gozer.
+3/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ha ha. 20 Miljoen.
+1/-1

4 jaar geleden
Bij Feyenoord komt Berghuis geen steek verder, het ontbeert deze club gewoon aan topsportmentaliteit. Bij PSV en ajax móet je elke wedstrijd winnen, daar hebben ze het nog steeds over de 6-2 tegen ajax, om een week later te verliezen tegen Excelsior, en dat blijft dan ook zonder consequenties. Daarom zal Berghuis heel graag komen, en ik begrijp niet dat ie daar nog zo lang is gebleven. Ik denk dat we veel plezier aan hem zouden kunnen beleven, la maar komûh!
+3/-1

 
4 jaar geleden
En precies die mentaliteit heeft Berghuis ook niet.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Daar geloof ik niets van.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Nee dat is de mentaliteit van de club..niet van berghuis
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wat mij betreft is hij ook welkom (tegen een redelijke prijs, niet 20 miljoen..)
Ik lees dat hij bij Feyenoord achter de spits wil spelen. Dat zou nog een goeie optie kunnen zijn: op de plek van Pereiro.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wellicht, hoewel zijn sterke denk ik aan de buitenkant ligt. Hij draait in 99% van de gevallen naar één kant open, zou wel eens een beperking op 10 kunnen zijn.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ja mee eens. Spelers die te veel eisen stellen moet je trouwens wel mee uit kijken, anders krijg je weer een gevalletje Maher misschien. Maar voorlopig geef ik Berghuis het voordeel van de twijfel.
+1/-0

4 jaar geleden
O mijn god. Zie hem liever al niet komen, maar zelfs in deze markt is hij maximaal 12 miljoen waard. En dan ben ik nog lief.
+2/-2

4 jaar geleden
20 miljoen, ik weet niet of ik nou moet lachen of moet huilen...
+2/-4

 
4 jaar geleden
Ligt eraan of je alles wilt geloven wat de media de ether inslingeren vermoed ik.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Voor Berghuis is elke euro te veel...
+2/-2

4 jaar geleden
Ben ik niet blj mee. Vindt het een hele irritante over het paard getilde voetballer. Past totaal niet bij PSV als je het mij vraagt.
Wat doen we dan met Malen en Gakpo... weer jaartje banken....doodzonde.
+2/-2

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Ben bang dat Malen nog gaat. Hij tekent maar niet bij....
+1/-0

4 jaar geleden
Berghuis is een speler met heel veel kwaliteit die PSV afgelopen jaren gemist heeft. Alles op techniek, rust in het afronden op doel en eindelijk weer eens schoten van buiten de 16. Maar bovenal kan ik niet wachten op de voorzetten op Luuk. Nee, in tegenstelling tot velen van jullie kan ik mij bijna geen betere aankoop wensen
+5/-2

 
4 jaar geleden
Helemaal eens met Labomba! Berghuis zou qua voetbal perfect bij PSV passen. En niet alleen Luuk zal profiteren; ook onze snelle voorhoedespelers zullen hun rendement kunnen verhogen door zijn steekpasses en wisselpasses. Die heb ik de laatste jaren gemist. Wat mij betreft is 'ie van harte welkom!
+1/-1

4 jaar geleden
€20 miljoen. Ook bij VI schrijven ze maar lukraak iets op. Mogelijk dat Feyenoord dat ontvangt aan bonussen indien PSV met Berghuis kampioen wordt én de beker pakt én de CL wint én de wereldbeker pakt én 30 goals én 20 assists maakt. Dan zou dat bedrag kunnen kloppen.
+4/-1

4 jaar geleden
Wij gaan er hopelijk niet vanuit. Laat maar in Rotterdam.
+2/-1

4 jaar geleden
Ik val van m'n stoel. 20 miljoen whoehahahaha.
+2/-1

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt me niet dat PSV én Bruma én Berghuis koopt. Niet alleen vanwege het financiële aspect, maar ook vanwege het feit dat zowel Malen als Gakpo aan de deur klopt.

Overigens is het logisch dat feyenoord een hoge vraagprijs communiceert. Ze weten heus wel dat Berghuis maximaal circa 12 miljoen euro oplevert.
+4/-1

4 jaar geleden
Ik snap deze aankoop echt niet. Vang de verkoop van lozano en bergwijn op met één aankoop (bruma) en gakpo,malen en aboukhal, zoveel talent. Spendeer dan de opbrengsten aan de verdediging of middeveld.
+2/-1

4 jaar geleden
20 miljoen? vind 10 al veel voor hem.
+1/-1

4 jaar geleden
Zelfs voor €5milj zou ik daar hard over moeten nadenken!
Hoe kom je aAn 20???
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ze zullen bij feyenoord net zo redeneren als wij als het om Bergwijn gaat.
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Hij wordt in December 28 jaar. Daar gaat PSV toch geen miljoenen voor neerleggen? Dat hebben ze nog nooit gedaan voor zo'n oude speler. Hij heeft ook geen verkoopwaarde.
+1/-1

4 jaar geleden
Als het waar is dat Bruma naar PSV komt (zou definitief zijn) begrijp ik niet waarom PSV ook nog Beghuis moet halen. Malen en Gakpo zijn er ook nog! En voor positie op 10 heeft PSV Afellay en Ihataran. Centrale verdediger en 2 linksbacks hebben nu hoogste prioriteit.
+1/-1

4 jaar geleden
Geen PSV mentaliteit en die zal hij ook nooit krijgen , jammer aardige speler wat spel betreft. Ik hoop dat hij een voor hem betere club kan vinden.
+1/-2

4 jaar geleden
Zijn broer was geen groot succes, vraag me af waarom hij zou willen.

Maar heel eerlijk, Pereiro out en Berghuis in en dan gewoon op 10 met Rosario in zijn rug zie ik wel zitten.

Bruma/Malen/Lozano/Bergwijn/Gakpo op de flanken en dan kan er nog 1 of 2 weg ook nog.
+1/-1

Ik hoop niet dat ie komt. Ook als Lozano én Bergwijn vertrekken is hij niet nodig.
+1/-2

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Berghuis binnen hengelen zou echt top zijn. Is veel beter dan Bruma die het vooral moet hebben van zijn snelheid. Berghuis brengt voetballend veel meer.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Excuus @ginneschrik, drukte per ongeluk op gerapporteerd.
+1/-0

4 jaar geleden
Beperkte voetballer met een mentaliteit die (gelukkig) niet bij PSV past. Onsympathiek mannetje die bij Feyenoord echt wel aan zijn top lijkt te zitten. We hebben talent genoeg waar meer potentie in zit dan in deze zuiger. Elke euro is er een teveel wat mij betreft.
+2/-1

reactie verwijderd

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Helemaal niet negatief dit nieuws.
Al is 20 miljoen natuurlijk een dijenkletser.
Maximaal de helft.
In 2019 heeft PSV het laten liggen in de uitwedstrijden tegen Vitesse en Ajax; en ik denk dat Berghuis nou juist een beetje extra gif in huis heeft om iedereen scherp te houden.
Misschien hebben we wel te veel ideale schoonzonen in huis.
Ik bedoel, wie gaat nou die beuk uitdelen als het echt nodig is? Wie stookt het vuurtje op? Wie zet de boel op scherp, desnoods met een elleboog of een rechtse hoek op de training?
In 2019 hadden wij te weinig " klootzakken" .
Steven Berghuis is een klootzak.
En hij kan nog voetballen ook.
Hij mag komen.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje