Transparent
Inloggen
Sluiten

Burgemeester:'Geen reden tot verplaatsing'

17 april 2000 18:59 - PSV Supportersvereniging

Verslaggever: NvdL

De burgemeester van Enschede heeft vandaag laten weten vooralsnog geen reden te zien tot verplaatsing. Vandaag stuurde de supportersvereniging, bij monde van voorzitter Ger van Os, een brief waarin zij duidelijk wilde maken dat er duizenden supporters verwacht werden in Enschede zonder kaartje. De supportersvereniging kan slechts de verantwoordelijkheid nemen voor de fans die gebruik maken van de combi regeling, aldus van Os.

Enschede besloot echter na beraad met adviseurs en partijen dat er tot nog toe geen reden is de wedstrijd te verplaatsen.

Ger van Os probeerde de burgemeester te overtuigen door hem in zijn brief te wijzen op de mogelijke risico's. 'Wat als PSV verliest?'. De burgemeester besloot echter tegen de wil in van de supportersvereniging de wedstrijd alsnog doorgang te laten vinden.

Zoals het er nu dus naar uitziet kan PSV komende vrijdag het kampioenschap behalen. PSV heeft nog ??n puntje nodig.

Meer op PSV Supportersvereniging




Tags

enschede supportersvereniging brief ger adviseurs beraad combi duizenden kaartje monde puntje regeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje