Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn hoopt op transfer naar Inter, trainer Antonio Conte is echter niet overtuigd'

26 juni 2019 23:14 - Passioneinter.com
Foto: Pro Shots

"Steven Bergwijn hoopt op transfer naar Inter, trainer Antonio Conte is echter niet overtuigd"; image source: Pro Shots

Het Italiaanse Passioneinter.com meldt dat Steven Bergwijn nog altijd hoopt op een transfer naar Internazionale. Een overstap naar de nummer drie van Italië zou voor Bergwijn de voorkeur hebben. De interesse van Inter is sinds de komst van Antonio Conte als trainer echter op een laag pitje gaan staan.

De Italiaan is niet overtuigd dat de aanvaller de rol van buitenspeler in een 3-5-2 systeem kan invullen. Daarnaast zou PSV zo'n 40 miljoen euro voor Bergwijn willen ontvangen. Bij Luciano Spalletti, tot een maand geleden nog coach van Inter, stond Bergwijn nog bovenaan de wensenlijst. De aanvaller van PSV zou samen met zijn management nu afwachten of Inter alsnog met een bod gaat komen voordat er gekeken wordt naar andere opties.

Meer op Passioneinter.com




Tags

bergwijn inter antonio conte internazionale italiaan passioneinter spalletti wensenlijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik hoop ook op een transfer naar Inter,
veel beter dan naar Ajax !
+3/-2

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Dit is allemaal Italiaans geruchten gezever. Als Dimarzo het meldt geloof ik het pas. Steven past ook niet bij Inter.
+4/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Idd ginneschrik , als je naar Italië wil moet je er op vakantie gaan maar niet om te voetballen , afbraakvoetbal.
+1/-0

Hahah, die Conte is gewoon een grap als trainer!
Wat een waardeloze-op kwaliteit terende-trainer is dat zeg!
Wil niet zeggen dat je een aardige speler bent geweest, dat je dan ook een subliem trainer bent?! Kom op zeg!
+2/-3

reactie verwijderd

4 jaar geleden
De transferkaravaan komt maar traag op gang. Goed dat PSV met Bruna alvast een stap zet. Dit zal helpen bij het in beweging komen van de spelers. Overigens erger ik me wel een beetje aan die houding die spelers zonder uitzondering hebben. Niks uitsluiten, en maar afwachten. Een beetje oog voor het clubbelang en bijvoorbeeld bij de zaakwaarnemer aangeven dat je een beetje tempo wil en duidelijkheid voor jou en de club die je gaat verlaten zou best sympathiek zijn. Ok het zal je misschien een ton salaris kunnen kosten, maar op al die miljoenen is dat een kleine prijs voor een stukje goed werknemerschap. Dus Steven, kom op die kaarten op tafel aub.
+2/-0

 
4 jaar geleden
De beste spelers spelen nog in allerlei cups. Zodra die voorbij zijn gaan de transfers lopen verwacht ik.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens. Een speler draait een half seizoen goed en een half seizoen ruk in de Eredivisie en vervolgens willen ze koste wat kost naar een club in het buitenland. Zou me niks verbazen dat als Bergwijn nu de stap maakt naar een subtopper in Europa (zoals Inter) dat hij gauw op de bank belandt. Enige voordeel wat hij heeft is de transfersom, die hem wat krediet geeft als het in de eerste wedstrijden niet lukt.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Niets mis mee beste shevchenko, zelf ben ik diverse malen van baan veranderd omdat ik me financieel kon verbeteren. Het is toch logisch dat speler vertrekken naar het buitenland om met en tegen vedettes te spelen en tegen veel beter salaris. Wat hebben wij nou te bieden in de ED? Kunstgras en tegen ploegen die alles geven tegen de top en een week later verliezen tegen de degradatiekandidaten. Voetballers zijn ZZP ers, clubliefde komt op de 4e plaats. Voetbalclubs zijn bedrijven geworden. Alleen in Nederland blijven we ver achter en dat zal niet veranderen zolang de ED door blijft gaan met deze opzet. De stand in de ED afgelopen seizoen zegt alles.
+1/-0

 
Bij laag conjunctuur ben jij waarschijnlijk de eerste werkloze, op de eerste plaats komt plezier in je werk en in je omgeving. Salaris komt veel lager in de rangorde, maar doordat je baas het plezier in het werk ziet, en de arbeid die je verricht, komt het salaris vanzelf. Bewandel de weg van Gini en Van Dijk i.p.v. de doodlopers.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Positief ingestelde personen hebben altijd plezier in hun werk beste RWHB . Als je geen plezier in je werk hebt moet je gaan praten. Het viel mij wel op de keren dat ik tegen mijn baas zei dat ik ontslag nam en elders ga werken dat ze dan kwamen met , ja maar wij kunnen praten over het salaris', ja, had dat maar eerder gedaan ik heb al getekend. een man een man een woord een woord. Maar dit terzijde , heeft niets met voetbal te maken. De voetbalwereld is heel anders getuige de soap van De Light. Als je goed bent kun je overal terecht en zelfs de waanzinnigste eisen stellen. Ik hoop echter dat hij met beide beentjes op de grond blijft staan.
+1/-1

 
Ik lees tussen de regels door, iets van 'kijk mij eens goed bezig zijn'. Meestal komt dit voor bij depressieve mensen, die geen andere invulling aan hun leven kunnen geven, dan de gehele dag op supporters.nl door te brengen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ach weet u beste RWHB, Als je meer dan vijfenveertig jaren gewerkt hebt en de gehele dag bezig bent is af en toe een blik werpen op deze site een welkome afwisseling, zeker nu het zo warm is buiten. Maar u mag ook niet klagen , u heeft al meer over uzelf vertelt dan u denkt . Pas op hé , de pot verwijt de ketel. Een tip als u zich stoort aan mij .... niet lezen , niet depressief geraken. Leuke dingen doen maar ... positief blijven.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage