Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn ook in beeld bij Bayern München'

27 juni 2019 12:21 - Kicker.de
Foto: Pro Shots

"Steven Bergwijn ook in beeld bij Bayern München"; image source: Pro Shots

Het Duitse Kicker weet te melden dat Steven Bergwijn in beeld is bij Bayern München. De Duitse kampioen wil de aanval versterken en de vleugelaanvaller van PSV is één van de kandidaten die daarvoor in beeld is. Leroy Sané van Manchester City is voor Bayern de gewenste versterking. Bild meldt echter dat hij bij Manchester City wil blijven. Naast Bergwijn zijn ook Ousmane Dembélé (Barcelona) en Callum Hudson-Odoi (Chelsea) in beeld om de aanval van de gewenste versterking te voorzien.

Meer op Kicker.de




Tags

bayern bergwijn barcelona bild callum chelsea dembele hudson kicker odoi ousmane sane

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik zie dit echt niet gebeuren, alhoewel het wel mooi is om de prijs op te drijven voor psv.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ajax betaalt sowieso de hoofdprijs al is er helemaal géén interesse..Benieuwd wat de prijs echt is voor Bergwijn als ie naar buitenland vertrekt
+1/-0

4 jaar geleden
Wordt eens tijd dat Steven en Chucky verkocht worden, kan PSV ook verder.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Liever niet voor de winterstop . Nog een linksback erbij en een verdediger en wij hebben een top elftal, klaar voor vr CL.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja, maar heeft PSV nu geld om een CV en lb te kopen? Het lijkt me dat er eerst een voorhoede speler verkocht moet worden: Chucky, Steven of Pereiro. En dan een LB halen. Bijvoorbeeld Robin Goosens of Jordan Lukaku. Denk dat Van Bommel een aanvallend ingestelde back wil zien, dus geen Pieters.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Wij zijn geen arme club ,wat anderen schrijven of beamen , ok . PSV hangt niet alles aan de grote klok , nooit gedaan. We MOETEN niet verkopen . We MOETEN wel de CL halen , dat is prioriteit willen we ons meten met Europa en dat is ons doel. En idd wat u zegt , geen Pieters. We hebben nu wel een overschot aan middenvelders . Pereiro en Rosario zouden wat mij betreft mogen vertrekken.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Heb eerder ook vermeld dat ze Ajax allemaal de hemel in prijzen de media en psv neerzetten als een club die nauwelijks geld heeft te.besteden maar wat weet iedereen nou van de financiën van een voetbalclub..Ajax laat alleen de miljoenen inkomsten zien en horen..En dan de.dikke transfer van De jong. Hoeveel houden ze er aan over? En wat te.bedenken van die salarissen van ziyech Tadic blind huntelaar per jaar? Ongeveer 3/4 miljoen de man. Komt veel binnen maar ook veel naar buiten het geld.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Idd , zo is het maar net mesters 79. Bovendien heeft Ajax geen eigen stadion , daar hoor je niemand over.
+1/-0

 
4 jaar geleden
In tegenstelling op wat psvthomas1 zegt vindt ik het juist verstandig als Pieters erbij gehaald wordt. Natuurlijk niet als eerste keus maar om de plek van Behich over te nemen. Dan hebben we ook gelijk iemand erbij met wat meer ervaring. Hij zal die rol dan wel moeten accepteren maar als hij goedkoop op te halen is waarom ook niet!
+3/-0

 
4 jaar geleden
Nog een paar weken dan staat Basel op.de.stoep.. Afspraak maken dat er niemand een week voor die wedstrijd verkocht mag worden..Voorronde doorkomen is belangrijker.Dan erna maar
+1/-0

4 jaar geleden
Yep , en dan lezen we op 24-6 komst van bergwijn prioriteit voor Ajax!!!!!! . 26-6 PSV wacht op Ajax , Bergwijn zwijgt. 26-6 Steven hoopt op transfer naar Inter en nu Steven in beeld bij Bayern. Het gaat tijd worden voor een nieuwe voetbalkrant , Voetbal Privé.
+6/-0

 
4 jaar geleden
@romaba
Het gaat die(voetbal)media dan ook niet om waarheid,maar om uwer en onze emoties.
Op werkelijk alles in het leven zit een verdienmodel,dus ja,ook de emoties van de voetbalfan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad wat een lulkoek allemaal. Daden en handtekeningen willen we zien.
+2/-0

4 jaar geleden
Van mij mag Lozano of Bergwijn verkocht worden (liever niet allebei). Dan hebben we nog steeds een topaanval. Op het middenveld hebben we met Afellay meer opties gekregen. Dan kan het geld van Lozano of Bergwijn geïnvesteerd worden in een nieuwe linksback en centrale verdediger.
+5/-1

 
4 jaar geleden
Affelay voor Pereiro; Bruma voor Lozano of Bergwijn. Het enige dat we nu nog nodig hebben is een RCV als vervanger van Schwaab en een nieuwe LB als vervanger van Angelino.
Zolang er verder niks verandert, hebben we ook geen nieuwe spelers nodig.
+1/-1

 
4 jaar geleden
@Yassera: denk jij dat Afellay de cijfers haalt die wij fans van een nummer 10 verwachten? Is er geen dubbele bezetting nodig voor de linksback en linker cv nodig of wie heb je daarvoor in gedachten?
+3/-4

 
Op de 10 hebben we Bruma, Thomas, Lammers, Ihataren, Malen en Afellay. Voor de linksback hebben we iemand nodig, als backup zijn hiervoor is Hendrix of Sadilek. Terwijl Hendrix ook links centraal achterin kan spelen, en als linker verdedigende middenvelder. Ook rechts centraal moet er iemand komen, hiervoor is er alleen Trent Sainsbury.
+1/-5

 
4 jaar geleden
@RWHB: ik ken Ryan Thomas alleen van beelden die ik over hem bekeken heb. Zie totaal geen nummer 10 in hem maar eerder een nummer 6. Zijn scorend vermogen lijkt zeer beperkt. Weet je zeker dat hij een nummer 10 is?
+2/-1

 
Een echte 10 is het idd niet, al heeft hij bij PEC daar wel een seizoen gespeeld. Is meer een box to box speler, of zoals jij zegt een 6. Bovendien zal het afwachten zijn, hoe hij uit deze blessure terug komt. Afwachten dus...
+1/-1

 
4 jaar geleden
Tony, Affelay gaat misschien wel, misschien niet de cijfers halen die op die positie verwacht mogen worden. Gelukkig is er genoeg backup mocht het tegenzitten: Malen, Ihataren en eventueel Luuk de Jong (al ben ik daar zelf geen fan van op die positie).
Dubbele bezetting is op alle posities nodig, maar dat kan eventueel ook door spelers van Jong PSV opgevuld worden of multifunctionele spelers (Hendrix op linksback bijvoorbeeld, of zoals we in het verleden deden met Brenet, die backup was voor beide back-posities).
+1/-1

 
Op de 10 hebben we Bruma, Thomas, Lammers, Ihataren, Malen en Afellay. Voor de linksback hebben we iemand nodig, als backup zijn hiervoor is Hendrix of Sadilek. Terwijl Hendrix ook links centraal achterin kan spelen, en als linker verdedigende middenvelder. Ook rechts centraal moet er iemand komen, hiervoor is er alleen Trent Sainsbury.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Precies je moet Ibi niet meteen als basisklant zien..Voor nu een hele goede aanvulling voor selectie
+1/-0

 
4 jaar geleden
@Shevchenko, Ik denk dat beide spelers nu klaar zijn voor de volgende stap en die dus ook willen gaan maken. Ik vermoed dus dat ze biede verkocht gaan worden.

Bruma + Robben zou een prima duo zijn, maar van Robben horen we al weken niks meer. Hij zou een maand geleden zijn beslissing al bekend maken, dus ik vrees dat hij gaat stoppen.
+2/-1

 
Het zou ook kunnen zijn, dat hij op iets wacht.
+2/-5

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Robben heeft PSV al lang laten doorschemeren dat hij niet komt, anders hadden ze Bruna nooit gehaald, aangezien Lozano ook nog niet weg is. En Robben heeft zelf zeker geen zin in een plek op de bank achter die twee, dus als hij überhaupt al overweegt om naar PSV te komen, dan zal dat pas gebeuren wanneer Lozano weg is. Hoe langer die transfer duurt, des te kleiner wordt de kans dat Robben nog komt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Robben een super vent, maar té blessuregevoelig zeker met die plastic velden. En denk je niet dat hij de kleedkamer gaat overnemen? De "vedette "uithangen? Ongeacht zijn staat van dienst hoor. Heb liever talenten die doorbreken dan robben die ze in de weg lopen..Met alle respect
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Dat zou nou een mooie club zijn voor Steven, maar mooiste is als hij gewoon nog een jaartje blijft.
+1/-2

Ik zie Steven graag naar Ajax gaan, word de kers op onze nieuwe kampioenschap.
+5/-1

 
4 jaar geleden
@Por, Ajax gaat niet de bedragen betalen die clubs als Inter en Bayern wel kunnen betalen. Ajax weet ook dat elke euro die ze voor Bergwijn betalen in de selectie van PSV wordt geinvesteerd, en ze dus indirect PSV ook weer sterker maken.
+1/-0

 
4 jaar geleden
En wat moeten ze allemaal met die "grote" namen in de selectie? Leuk zoveel goei maar er kunnen er.maar 11 spelen..Maar Ajax wil grote jongen gaan uithangen en de adrenaline bij tegenstanders stijgt alleen maar om ze te pakken te nemen.
+1/-0

 
Vriend, Bayern wist dat ook van Borussia toch ? En het is bij mij meer dat de wens de vader van de gedachte is, zou gieren geblazen zijn als dat gebeurd, he?
+1/-0

reactie verwijderd

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Bayern gaat eerst voor Sane en als dat niet doorgaat schakelen ze naar Bergwijn? Lijkt me onwaarschijnlijk. We moeten hem gewoon aan zijn contract houden en niet verkopen. Beter is het om Lozano van de hand te doen. Hij is al beetje klaar in Eredivisie waar velen de pik op hem hebben. Als er een mooi bod komt van de hand doen zou ik zeggen.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Wordt kotsmisselijk van de bergwijn soap. Het enige wat ik hoop is dat Malen bijtekent. Is veel belangrijker dan die bergwijn met zijn geflirt met het aandelenclubje. Ga er lekker heen jongen en zoals por zegt , dan wordt hij de sleutel naar een nieuw kampioenschap want dan kunnen we de overgebleven plekken invullen. Bergwijn speelt al een half jaar als een krant en mede door zijn misser in de wedstrijd tegen hun op 1-1 werden we geen kampioen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wat doet bergwijn hier verkeerd? Media is de boosdoener. Die blazen alles op. Tis gewoon een spelletje om de zaak aan het scheiten te brengen..
+1/-0

4 jaar geleden
Tijd dat Bergwijn of Lozano vertrekken. PSV moet verder en het voegt weinig toe om voor te bereiden met spelers die al met een voet in de uitgang staan. Met Malen en Gakpo hebben we al 2 buitenspelers in huis van prima kwaliteit en met Bruma erbij zijn dat 3 (bijna) volwaardige spelers voor 2 positie's in huis. Misschien dat Robben er nog extra bij leuk zou zijn, maar ik zou niet verder inzetten op een dure aankoop a la Berghuis nu je Bruma al hebt gehaald. Dan blokkeer je jongens als Malen en Gakpo en in mindere mate Aboukhlal en Madueki.
Er moet uiteraard verder geinvesteerd worden in linksback(s) en een RCV. Pieters als back up is prima. Is fit en ervaren, dus kan er nu staan tegen FC Basel. Dan win je ook tijd om te zoeken naar die echte vervanger van Angelino.
Voor RCV mag men wat mij betreft echt investeren. Maar om de een of andere reden is PSV toch altijd behoudend als het verdedigers gaat. Iemand a la Alex echter maakt het elftal zoveel beter, dat mag best geld kosten.
Ons middenveld is redelijk bezet met echter een aantal vraagtekens. Afellay en Thomas is afwachten qua fitheid en niveau terwijl Pereiro waarschijnlijk zal vertrekken. Rosario is eigenlijk het enige zekerheidje. Guti gaat hopelijk zijn belofte inlossen terwijl Sadilek en Ihattaren prima talenten zijn. Ook Lammers kan op 10 spelen eventueel.

Al met al nog genoeg te doen voor onze John, want met de verdediging Dumfries-Sainsbury-Viergever-Hendrix komt het niet goed!
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
liever naar duitsland dan naar die neuzen!! prijs omhoog en die duitsers zullen het echt wel betalen!! geld zat!!
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage