Transparent
Inloggen
Sluiten

Twee ton aan kleding gestolen op Herdgang anderhalve week geleden

28 juni 2019 16:14 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Twee ton aan kleding gestolen op Herdgang anderhalve week geleden; image source: Pro Shots

Anderhalve week geleden is er op trainingscomplex De Herdgang ingebroken. Dat meldt onder meer het Eindhovens Dagblad. Drie mannen wisten daarbij voor twee ton aan kleding buit te maken. Dankzij een undercoveractie van de politie is alles inmiddels weer terug bij PSV.

In de nacht van dinsdag op woensdag vond de inbraak plaats. Uit de kleedkamers werden onder meer trainingspakken, shirts en hoodies gestolen. Kleding die nog niet op de markt is en deel uit maakt van de nieuwe collectie van PSV.

Tijdens het onderzoek van de politie werd de fanshop van PSV gebeld door een onbekende man, die als tussenpersoon meer wist van de diefstal. Voor een paar duizend euro kon hij zorgen dat de kleding weer terug kwam bij PSV. In overleg met de recherche werd daarop een afspraak gemaakt in een loods in Winterswijk. Donderdagmiddag kwamen drie mannen op dat tijdstip te voorschijn. In plaats van medewerkers van PSV ontmoetten ze daar twee agenten in burger en werd de loods omsingeld door agenten.

Het drietal is aangehouden en de politie kan niet uitsluiten dat er nog meer aanhoudingen plaats zullen vinden. Alle gestolen kleding is in beslag genomen en weer teruggegeven aan PSV.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

gestolen herdgang ton agenten loods aangehouden aanhoudingen buit burger collectie diefstal fanshop hoodies inbraak ingebroken omsingeld onbekende recherche teruggegeven trainingspakken tussenpersoon undercoveractie voorschijn winterswijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Nog een bizar verhaal. Eerst de kleding stelen, en daarna weer contact met PSV opnemen. Dan weet je toch dat je gepakt gaat worden ?
+2/-0

 
Het zullen wel Ajax supporters zijn geweest, zo'n domme PSV supporters bestaan er gewoonweg niet.
+5/-3

 
4 jaar geleden
@Rood Witte, ha ha ha, Ze hebben nog net niet zelf naar het politiebureau gebeld en daar afgesproken, maar dit is van een domheid dat ik totaal niet snap. Zullen wel veel drugs gebruikt hebben, want dat tast je logisch denken ernstig aan.
+1/-0

4 jaar geleden
Wat een amateurs zeg; bijna slapstick.
+2/-0

reactie verwijderd

moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
Als er voor zoveel aan waarde ligt in het trainingscomplex is het dan niet goed beveiligd met alarm of bewakingscamera's?
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Bizar verhaal dit.

Lijkt wel aflevering "dumbest criminals" of zo.
+1/-1

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Tja dan moet Umbro maar wat bijmaken. Zal wel een stuntje zijn van fans van andere clubs zoals Feyenoord of Ajax,
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage