Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe thuisshirt gepresenteerd, ode aan Frits Philips

28 juni 2019 19:06 - PSV.nl
Foto: PSV.nl

Nieuwe thuisshirt gepresenteerd, ode aan Frits Philips; image source: PSV.nl

In navolging van het uitshirt twee weken geleden heeft PSV ook het thuisshirt voor komend seizoen gepresenteerd. Logischerwijs heeft het shirt weer rood en witte strepen en zal er gespeeld gaan worden in een zwart broekje. Het zal voor het eerst zijn dat PSV met Metropoolregio Brainport Eindhoven als shirtsponsor gaat spelen. Energiedirect.nl fungeert als rugsponsor.

Ook is op de achterkant van het shirt een opvallend detail opgenomen. Met D 22 43 is het stoelnummer van de in 2005 overleden Frits Philips ook opgenomen in het shirt. Op 15 januari 1911 verrichte hij als vijfjarige de aftrap van het eerste duel van het Philips Elftal, de voorloper van PSV. In 2005, toen PSV voor de achttiende maal landskampioen wist te worden, kreeg hij uit handen van aanvoerder Mark van Bommel de kampioensschaal in handen.

Meer op PSV.nl




Tags

frits thuisshirt aftrap bommel brainport energiedirect kampioensschaal rugsponsor shirtsponsor stoelnummer uitshirt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mooie geste, mooi shirt. Niet heel erg bijzonder, maar dat is eigenlijk wel prima zo. Ik hoop dat ze dit shirt in uitwedstrijden ook gaan dragen...
+3/-0

 
4 jaar geleden
"Niet heel erg bijzonder" is juist heel goed. Het thuis-shirt moet juist altijd bijna hetzelfde zijn met nu iets andere reclame. Hoe meer ontwerp-trucen ze willen laten zien, hoe slechter het shirt ervan wordt.

Is die meneer met die blindegeleide-hond die het uit-shirt heeft ontworpen al ontslagen, of is het een grap van Banane-split ?
+2/-2

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Psv, maak eens wat eerder de spelers met daadwerkelijke rugnummers bekend! Dit scheelt jullie in verkoop! Er zijn veel mensen zoals ik die een nieuw shirt willen kopen met naam van betreffende speler, en rugnummer! Dit maken jullie veel te laat bekend! Spelers die er nu grotendeels zijn, behalve de geruchten zijn spelers die je een vast basisbummer kunt geven, met andere woorden...... schiet eens op!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Één kan ik er al verklappen: Jeroen Zoet 1
+2/-0

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
En Affelay? 20? Ik weet het niet....
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Dit ziet er netjes uit. Uitshirt is niet veel maar dit is geen poespas en voor een groot deel zoals het 'hoort' (ik zag nog steeds liever gewoon weer PHILIPS voorop overigens).
+2/-1

reactie verwijderd

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi thuisshirt! Mooi dat de mouwen ook rood-wit gestreept zijn. Nu de kousen ook nog rood-wit gestreept! Maakt het thuistenue echt af.
Minpuntjes: rare hals en Umbro logo’s op de schouder. Mooi de ode naar Frits Philips! Persoonlijk lijkt mij het wel mooier als zijn naam er bij staat en dan zijn stoelnummer of 1905-2005. Is nu wel erg abstract. En wat natuurlijk al langer bekend is maar me nog steeds stoort: de drieregelige sponsornaam. Vond 2 regelig (Energiedirect.nl) er al niet uitzien laat staan 3 regelig. Oogt zo meteen als een shirt van een amateurclub. 1 regel zoals bij Philips is zoveel mooier. Waarom nu niet alleen ‘Brainport Eindhoven’ op 2 regels zonder dat metropool geneuzel. Voegt toch helemaal niets toe. Om toch positief af te sluiten, mooi dat er Eindhoven op ons shirt staat!
+0/-2

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage