Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: 'PSV heeft toptransfer nodig om verdediging te kunnen versterken'

1 juli 2019 12:27 - VI.nl
Foto: Pro Shots

VI: "PSV heeft toptransfer nodig om verdediging te kunnen versterken"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is PSV in afwachting van een vertrek van Hirving Lozano of Steven Bergwijn. PSV zet dermate hoog in om de verdediging te versterken dat het zelf eerst nog een uitgaande transfer moet doen. Om die reden lijkt Edson Álvarez ook te vertrekken naar Amsterdam in plaats van PSV en worden andere belangrijke transfertargets ook benaderd door andere clubs.

Lozano zou zelf graag een stap omhoog willen maken. Het Italiaanse Napoli is al enkele maanden voor hem in de markt, maar de laatste week is het relatief stil vanuit die club. Napoli geldt echter nog wel altijd als een belangrijke kandidaat om Lozano over te nemen van PSV.

Bergwijn is gewild door de internationale top, waaronder Bayern München. De Duitse kampioen is op zoek naar nieuwe vleugelaanvallers na het vertrek van Franck Ribéry en Arjen Robben. Ook Ajax hoopt nog altijd op de komst van Bergwijn, maar daarvoor moet het eerst zelf een aanvaller zien te verkopen.

PSV heeft met het aantrekken van Bruma al ingespeeld op een vertrek van Lozano en/of Bergwijn. Ook hoopt het nog altijd op de komst van Arjen Robben. Voor Luuk de Jong zal in principe geen één op één vervanger komen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn lozano arjen napoli robben alvarez bayern bruma franck jong ribery

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
John de Jong is op hoog niveau aan het pokeren. Laten we maar hopen dat op korte termijn of Lozano of Bergwijn vertrekt dan.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Soms moet je een gokje wagen vriend! Blijven afwachten en spelers voor je neus weg laten kapen??
+1/-0

4 jaar geleden
Was het dan niet verstandiger geweest om nog even te wachten met het aantrekken van Bruma? Verdediging hoort prioriteit nummer 1 te zijn..
+1/-1

 
4 jaar geleden
Je weet natuurlijk niet wat er allemaal speelt. Als je Bruma daadwerkelijk wilt hebben als opvolger en dit het moment is dan moet je daarin actief handelen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Tja in het allerergste geval speel je dan met Malen en Gakpo op de vleugel tegen Basel. Dat scenario vind ik een stuk minder erg dan met Sainsbury of Luckassen moeten aantreden, wat nu dus volgens VI dreigt te gebeuren indien PSV geen uitgaande 'toptransfer' realiseert.
+1/-0

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Als dit waar is dan zal Ajax misschien bewust eerst voor Alvarez gaan en dan pas voor Steven Bergwijn.
Maar al deze berichten zijn pure speculatie. Voor hetzelfde geld presenteert onze Johnnie morgen Alvarez.
+2/-0

Voetbal International en Telegraf vinden het leuk de nadruk te leggen op PSV MOET verkopen!! Speculeren zo op de bankrekening van PSV, achterlijke binnenpretje van hun, Laat Ajax maar alles blijven kopen, die hebben goed verkocht en hebben centen maar ik kan nergens ontdekken dat ze niet paniekerig bezig zijn met hun aankopen, ik vermoed dat PSV dondersgoed bezig is, Powerrrrr PSV.
+1/-0

4 jaar geleden
Kan iemand mij uitleggen waarom we moeten wachten op een transfer van Lozano of Bergwijn?

Luuk en Angelino worden verkocht binnen één week, dan is er toch ruim voldoende beschikbaar voor 2 verdedigers?
+1/-1

 
4 jaar geleden
We hebben ook net 15 miljoen euro uitgegeven aan Bruma. Mochten Angeliño en Luuk inderdaad verkocht worden zullen ze samen zo'n 24 miljoen euro opbrengen. Daar heeft PSV dus eigenlijk al het maximale van uitgegeven. Het is echt niet zo dat wij bij 100 euro die aan de ene kant van de balans binnen komen voor een uitgaande transfer ook zomaar 100 euro kunnen overhevelen naar de kant van de uitgaven.
+3/-0

 
4 jaar geleden
En wat hou je over na de verkoop van Luuk en Angelino , dat is de vraag . Er dingen meerdere clubs mee.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Hetzelfde VI bericht dat PSV op korte termijn een bod neer gaat leggen voor Berghuis. Valt niet echt te rijmen lijkt me.
+1/-0

 
4 jaar geleden
@James, bij alle geruchten is er niet zo veel logica te ontdekken.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Koop die Alvarez gewoon.... Is er niet genoeg in de CL verdiend? En als we ons plaatsen... weer gaan verdienen. Bovendien houden die spelers hun waarde wel en worden anderen ook meer waard. Ik snap niet dat ze die gok niet nemen, zo'n gok is het niet eens.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Op dit moment uitgaan van inkomsten uit de CL voor het seizoen 2019-2020 kun je natuurlijk met goed verstand niet doen. Wat je wel moet doen is het potje aanspreken dat je zogenaamd aan het opbouwen bent voor de toekomst. Daar moet wat in zitten. Dát geld moet je nu gebruiken. Kun je die pot later weer aanvullen met inkomsten die onherroepelijk gaan komen (bijvoorbeeld bij een vertrek van Lozano).
+1/-0

4 jaar geleden
Of je nu vrolijk wordt van dit aankoopbeleid weet ik niet. Maar je kunt net als Ajax eerst met veel bombarie Schuurs uit Limburg weghalen. Vervolgens een maandenlange soap komt ie wel komt ie niet Magalan. Of hoe die Argentijn ook mag heten. Vervolgens hebben ze bij Heerenveen die Piers of zoiets weggehaald en nu moet de volgende dus al weer komen.
Ze weten in Amsterdam toch wel dat je voor de Ligt maar 1 vervanger mag opstellen?? Of weten ze in Amsterdam al weer meer??
+1/-0

 
4 jaar geleden
Van veel geld word je lui. Je koopt iets, kijkt het 3 wedstrijden aan en als het niks is, serveer je hem af. Zegt ook genoeg over die spelers dat ze alsnog komen. Geen idee of die Alvarez iets is, maar dat is voor hen wel te hopen. Anders hebben ze defensief, net als ons, gewoon een probleem. En dat is toch eigenlijk ook wel schandalig met 400 miljoen op de bank.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als je een grote som geld krijgt of wint krijg je ook vaak begeleiding aangeboden. Meestal gaan mensen gekke dingen doen en zijn ze het in een mum van tijd weer kwijt.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Gekke dingen of kwijt maakt me niet uit. Het liefst een combi van die 2...
+1/-0

4 jaar geleden
Wat is er de afgelopen maand niet geschreven over Lozano en Bergwijn. Om de paar dagen een andere wending om maar op de site te kijken van de betreffende media wat geld genereerd. Drie weken geleden had V.I. de melding dat PSV was geïnteresseerd in Berghuis, toen was de vraagprijs van Feijenoord 12 miljoen, maar de clubs zouden elkaar wel vinden voor rond de 8 miljoen i.v.m. de leeftijd van Berghuis. Nu is de vraagprijs volgens V.I. 20 miljoen. Nu moet volgens V.I. PSV een toptransfer maken om de verdediging op orde te krijgen. Het is allemaal klinkklare onzin. PSV heeft goed verdiend in de Champions League en er is tot op heden meer verkocht dan gekocht. Ik vind het ook heel teleurstellend dat er nog geen centrale verdediger en vleugelverdediger zijn aangetrokken.
+1/-0

4 jaar geleden
Verdedigers zijn hard nodig bij PSV. 1 CV en 2 linksbacks. Snap trouwens niet dat die Berghuis 20! Miljoen moet kosten. Is 28. PSV krijgt net 12 miljoen voor Luuk die even oud is en veel meer scoort. Kan Marcel Brenda PSV niet uit de brand helpen? Die J. De Jong is nog een slechtere TD dan Van Geel.
+1/-1

4 jaar geleden
Probeer Rosario anders als centrale verdediger
+1/-0

 
4 jaar geleden
Precies. Rosario zou het -op papier- perfect kunnen oplossen. Rechtsbenig, 1.88m, kan redelijk opbouwen en is toch een soort oogappeltje van Van Bommel. En op het middenveld is het eigenlijk toch te druk aan het worden. Win-win. Of in ieder geval tot er een fatsoenlijke verdediger bijkomt.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Het is elk jaar weer spannend of we het voor elkaar krijgen om de selectie op oorlogssterkte te brengen. Er wordt veel geschreven, maar er komt heel weinig naar buiten bij PSV. Ik had ook liever gezien dat de selectie al op sterkte was, maar de realiteit is dat PSV niet met geld kan smijten en dus slim moet zijn. Afwachten, spelers paaien met mooie perspectieven. Bij PSV speel je om de titel, ga je voor Champions League en is een springplank naar een transfer richting de subtop of zelfs top van Europa. Maar bij PSV verdien je geen 12 miljoen per jaar en mag je geen 25 miljoen kosten. De Jong loopt al jaren met (de ook vaak bekritiseerde) Brands mee en zit niet voor niks op deze stoel. Er is geen enkele rede om geen vertrouwen te hebben in ons transferbeleid. Maar spannend is het elk jaar weer opnieuw.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Het is de vraag of je spelers moet halen die mee kunnen doen aan Copa América en de Afrika Cup . Als je ziet hoelang je die kwijt kunt geraken voordat die weer aan kunnen sluiten en gereed zijn voor het nieuwe seizoen . En hoe vaak je die kwijt bent buiten onze eigen internationals . Niet doen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje