Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV niet langer geïnteresseerd in Lyanco, verdediger financieel niet haalbaar'

1 juli 2019 23:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV niet langer geïnteresseerd in Lyanco, verdediger financieel niet haalbaar"; image source: Pro Shots

PSV is niet langer concreet geïnteresseerd in de Braziliaan Lyanco. Dat heeft de zaakwaarnemer van de verdediger bevestigd tegenover het Eindhovens Dagblad. Omdat Lyanco financieel niet haalbaar is, heeft PSV haar interesse inmiddels verlegd. "Die was er wel, maar nu niet meer", aldus Frederico Moraes.

Ook Mexicaans international Edson Álvarez lijkt om dezelfde redenen niet haalbaar. Het ED komt zelf met de suggestie dat Diego Reyes mogelijk opnieuw in beeld komt bij PSV. De Mexicaanse verdediger staat al jaren op de scoutinglijst van PSV en mag vertrekken bij het Turkse Fenerbahce. Volgens zijn zaakwaarnemer was er deze week echter nog niets concreets te melden.

Meer op ED.nl




Tags

lyanco alvarez braziliaan concreets diego fenerbahce frederico moraes reyes scoutinglijst suggestie verlegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Geen traan om laten , zoek het dichter bij huis.
+1/-2

4 jaar geleden
Ik word er wel een beetje moe van dat PSV maar blijft volharden in het niet willen spenderen aan een échte topper in de verdediging. Al jarenlang hetzelfde gezeik. Interesse in Berghuis, wellicht interesse in Macias. Maar als je extra moet spenderen aan een positie die écht onderbezet is, geven ze niet thuis.
+4/-2

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Maar wel 15 miljoen voor bruma betalen en ver willen gaan voor berghuis. Snappen jullie het nog ? Zal wel weer een Behich worden. Alleen moeten ze nog 4 verdedigers halen. Of gaan we 2–5-3 spelen volgend jaar ?
+4/-4

moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
PSV is altijd de enige club geweest in de eredivisie die dure spelers kocht,
maar in deze tijd worden spelers onbetaalbaar, clubs vragen veel te veel voor spelers helaas. En ik snap dat PSV goed op het geld blijft letten want je wil niet meer in de rode cijfers komen!
+2/-1

 
4 jaar geleden
Snap ik, maar wel miljoenen spenderen aan aanvallers (terwijl we daar toch duidelijk voldoende talent hebben rondlopen) en (nog) niks aan een goede top centrale verdediger....
+2/-1

Een heel goede keuze, je moet niet proberen hoger te springen dan je polsstok toelaat. Er zijn vooraf afspraken gemaakt, en dan moet je jezelf daaraan ook houden. Daniel Schwaab heeft het ook naar behoren gedaan, en kwam gratis.
+4/-1

 
moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
Daar ben ik het helemaal mee eens! :)
+2/-0

4 jaar geleden
Bruma was 15m. Luuk en Angeliño samen 27m. Hoezo kan je dan geen 15m betalen voor een verdediger. Ok Lyanco kost misschien 20m+, maar Alvarez kost 15m......durf te investeren. Verdediging is de beste aanval!
+5/-1

 
4 jaar geleden
Allemaal bruto bedragen die we lezen. graafschap en Twente vangen tezamen volgens mij iets van €700.000. Wie weet vangt Luuk zelf ook nog iets etc etc. Niet alle voetbalsites etc geloven!
+2/-3

 
4 jaar geleden
Of was de aanval de beste verdediging?
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage