Transparent
Inloggen
Sluiten

'Twan Scheepers vertrekt bij PSV en wordt assistent van Phillip Cocu'

2 juli 2019 19:46 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Twan Scheepers vertrekt bij PSV en wordt assistent van Phillip Cocu"; image source: Pro Shots

Twan Scheepers vertrekt uit de jeugdopleiding van PSV. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Scheepers was afgelopen jaren actief als assistent-trainer van Jong PSV, maar vertrekt nu naar het Engelse Derby County als assistent-trainer van Phillip Cocu. Scheepers had in april zijn contract bij PSV nog verlengd tot 2023.

Sinds 2007 was de geboren Eindhovenaar al actief binnen de jeugdopleiding van PSV. Als speler was hij zelf ook afkomstig uit de jeugdopleiding en wist hij in het shirt van PSV tot 38 competitiewedstrijden te komen.

Meer op ED.nl




Tags

scheepers cocu twan county derby eindhovenaar jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Beetje lullige actie van Toine als je het mij vraagt. Zou het rommelen?
+1/-4

 
4 jaar geleden
Het zou kunnen, van Bommel is echt wel een ander type coach en collega dan Cocu. Ik kan me ook voorstellen dat hij het een mooie kans vindt.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Hoezo v Bommel ? Twan had weinig met v Bommel te maken jeugdopleiding en assistent JPSV.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Denk je dat de coaches en teams helemaal los staan van elkaar? Ik denk dat de hoofdcoach heel erg veel invloed heeft op de gang van zaken binnen de hele club. Dat zou ook de werksfeer kunnen beïnvloeden. Ik denk dat ik liever onder Cocu zou werken dan onder van Bommel. Niet dat ik die niet waardeer, maar ik heb de mens Cocu hoger zitten.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Nee inderdaad de coaches en teams staan niet los van elkaar. v Bommel zal zeker regelmatig vragen hoe spelers zich ontwikkelen en er zal regelmatig contact zijn maar niet zo als zijn eigen technische staf waar hij dagelijks mee omgaat.Daarom snap ik de vraag ook niet zou het rommelen. Als spelers weg willen omdat ze zich elders kunnen verbeteren of meer verdienen hoeft het toch niet te rommelen, zo ook trainers en staf.
+1/-0

4 jaar geleden
Maar 38 wedstrijden voor PSV? In mijn herinnering is het jaren een vaste kracht geweest. Wat kan je je soms vergissen zeg.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Hoezo vergissen ? het klopt toch, 38 wedstrijden in 3 jaren tijd PSV 1 voorheen 3 jaren jeugd PSV en daarnaast op een ander vlak een vaste kracht vanaf 2007 tot heden. Niets mis mee toch ?
+1/-0

4 jaar geleden
Staat daar nog een bedrag tegenover of heeft dat contract tot '23 geen enkele waarde?
+1/-1

4 jaar geleden
Ik lees: ''Scheepers begeleidde bijvoorbeeld talenten die qua niveau nog tussen de A-selectie en Jong PSV in zaten en was de ‘rode draad’ bij Jong PSV'': daar zal flink voor betaald zijn mag ik aannemen?
+4/-6

Contract met Positieverbeteringclausule ? Niks raars aan.
+5/-5

 
4 jaar geleden
Dank Por. Dat je voor een dergelijke reactie al 2x een min krijgt is the limit. Wat een stelletje nitwits lopen er hier te trollen.
+4/-4

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Por siempre in welk opzicht is het een verbetering of werken bij een club die CL speelt of een betere functie bij een club die probeert te promoveren ( en naar wat ik lees ( nog) niet echt die potentie heeft).
Weet jij toevallig of daar richtlijnen voor zijn?
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Is gewoon andere uitdaging plus de centjes.... ik denk dat hij daar wel 3 a 4 x zoveel verdiend
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja dat zal het wel zijn beetje eenzijdig zo'n contract
+1/-0

 
Da´s dus in meerdere opzichten, zie andere reacties.
+1/-4

4 jaar geleden
Tjezus, Scheepers ook al weg... hoe verwerkt PSV deze mokerslag?!
+1/-0

4 jaar geleden
Logische stap , meer dan tien jaren actief in de jeugdopleiding en assistent trainer jong PSV. Tijd voor het grotere werk . Succes Twan Met Philip en Chris.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage