Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Angeliño vertrekt naar Manchester City

3 juli 2019 20:09 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Angeliño vertrekt naar Manchester City; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft PSV de transfer van Angeliño bevestigd. De Spaanse linksback vertrekt naar Manchester City, dat gebruik heeft gemaakt van de terugkoopoptie. "Natuurlijk hadden we José graag nog even behouden, maar het is niet vreemd dat zijn stormachtige ontwikkeling bij clubs van het niveau van Manchester City is opgevallen", aldus technisch manager John de Jong. "Er was veel interesse in hem. Aan de ene kant balen we van zijn vertrek, maar aan de andere kant maakt het ons ook trots. We bewijzen dat we hier spelers klaarstomen voor de absolute top."

Vanwege een terugkoopoptie had Manchester City de mogelijkheid om de Spanjaard weer terug naar Engeland te halen. "Die clausule was een resultaat van de onderhandelingen. Wij maken op dat moment een afweging waarin we alle facetten meenemen. We zijn weloverwogen akkoord gegaan en moeten na een jaar concluderen dat José het geweldig heeft gedaan. Misschien nog wel beter dan we hadden durven hopen", zo geeft De Jong aan. "Hij heeft City bewezen dat het lichten van de optie gerechtvaardigd is. Daar mag hij trots op zijn. We wensen hem heel veel succes in Engeland."

Meer op PSV.nl




Tags

angelino engeland jong jose terugkoopoptie facetten gerechtvaardigd klaarstomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
Ik vind het echt jammer dat hij nu al weg gaat bij PSV! Maar ik wens hem veel succes bij Manchester City! :)
+2/-0

4 jaar geleden
Kan ie daar gelijk spelen dan? Anders graag een jaartje huren.
+1/-0

4 jaar geleden
Ze zouden wel een terugkoop clausule kunnen doen, maar dan dat het niet zo is dat ze de speler dan verkopen alleen als hij dan 1 seizoen bij die club blijft
+1/-0

4 jaar geleden
De belangrijkste eigenschap van een technisch directeur bij een BVO tijdens een transferwindow is vandaag de dag geduld kunnen hebben en af en toe op jetong bijten als je iemand toch graag de waarheid wil vertellen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Mee eens, Ik neem aan dat PSV overal meerdere opties voor heeft en dat ze snel kunnen doorschakelen.
Goed dat Angelino nu definitief is. Weet PSV waar het aan toe is, en hebben ze een bedrag binnen waar ze wat mee kunnen.
NAC => PSV => MC gaat trouwens lekker vlot.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Maar ik bedoelde spelen in het 1e elftal.
Ik bewonder zijn progressie.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Benieuwd of hij aan minuten maken gaat toekomen. Robben stopt trouwens per direct mocht je nog vertrouwen in zijn komst hebben gehad.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage