Transparent
Inloggen
Sluiten

[UPDATE] 'Toni Lato arriveert op trainingskamp PSV'

4 juli 2019 23:06 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

[UPDATE] "Toni Lato arriveert op trainingskamp PSV"; image source: Pro Shots

Toni Lato lijkt toch op weg naar PSV. Dat meldt De Telegraaf. De Spaanse verdediger heeft woensdagavond laat het vliegtuig naar Zwitserland gepakt om zich op het trainingskamp in Verbier bij de selectie van Mark van Bommel te kunnen voegen. Lato zal zich daardoor een dag later als gehoopt bij PSV laten zien. Of de linksback wordt gehuurd of toch wordt gekocht van Valencia wordt niet gemeld.

Update 10:15: Toni Lato komt op huurbasis naar PSV. Dat meldt PSV-watcher Reon Boeringa van Voetbal International via Twitter. De afgelopen dagen zijn verschillende constructies besproken, waarbij een huurtransfer de uiteindelijke uitkomst is.

Update 14:46: De zaakwaarnemer van Toni Lato heeft tegenover het Eindhovens Dagblad bevestigd dat PSV en Valencia gaan voor een huurtransfer voor een jaar. De komst van de linksback naar Eindhoven is nog niet helemaal rond, aangezien er veel opties zijn voor de Spanjaard. De verdediger is met PSV in gesprek om alle zaken af te handelen.

Update 23:06: Toni Lato is gearriveerd op het trainingskamp van Verbier. Dat meldt Robin Jongmans van De Telegraaf. De linksback heeft in Eindhoven met succes de medische keuring weten te doorstaan. Omdat Valencia niet wilde meewerken aan een verkoop van Lato, wordt de Spanjaard nu gehuurd.






Tags

lato trainingskamp valencia arriveert huurtransfer telegraaf verbier boeringa bommel constructies gearriveerd keuring reon zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik wacht liever nog even op een statement van PSV zelf.
Dit gezien alle verschillende verhalen over kopen en huren.
Moet wel gezegd worden dat als de Telegraaf iets positiefs over PSV schrijft en wel iets goed voor PSV moet gaan gebeuren. Niet echt een neutrale krant.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Idd WouterErik Hoe zit het nou met de Ligt . Over die transfer kun je een boek schrijven ,heel dik boek. De komkommeromnibus van de grootheidswaan.
+1/-2

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Hij wordt voor een jaar gehuurd.
+1/-1

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Dan is er blijkbaar geen ander goed alternatief.... 1 jaar huren en je hebt weer zelfde probleem.... ik vind dit zonde van de tijd en energie die je als trainer hierin zal steken
+2/-1

 
4 jaar geleden
Volgens mij is PSV ook nog bezig met die Amerikaan van Hannover. Dat is een jongen voor de toekomst. Als hij een jaartje kan rijpen achter Toni, is het toch ook prima?
+1/-1

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Je hebt Theunissen ook nog...
+2/-1

4 jaar geleden
Met optie tot koop? Of meerjaren huur optie? Doet hij het goed, ben je hem weer kwijt na een jaar.
+1/-1

4 jaar geleden
Als hij maar beter is dan Angelino dan vind ik het prima of ze hem nu huren of wat dan ook.
+1/-1

4 jaar geleden
Jammer hoop dat het niet verder gaat dit huren anders kunnen we de naam op de shirts vervangen door Vitesse
+1/-1

 
4 jaar geleden
Een stuk of 2 huurlingen in je selectie kan toch geen kwaad? Guardado en van Ginkel deden het toch niet zo heel slecht?
+1/-0

 
4 jaar geleden
antonh daar heb je gelijk in en respect dat je gelijk de twee beste voorbeelden noemt !!!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Alex vond ik ook wel redelijk. :)
+1/-0

 
4 jaar geleden
Voor zover ik weet was Alex gewoon eigendom van PSV. Alleen wel medegefinancierd door Chelsea in ruil voor een koopoptie van een symbolisch bedrag van €1. Maar hoe je het ook noemt, een top deal en was waarschijnlijk alleen haalbaar met zo'n constructie.
+2/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Kunt wel merken dat de tijd dringt en PSV uitgepokerd is. Dit is gewoon opleiden en beter maken voor een ander,omdat het mes op de keel staat. Alleen verteerbaar als ie heel heel goed is. Matig uit onderhandeld.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje