Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Met mijn contract komt het wel goed'

4 juli 2019 15:49 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Donyell Malen: "Met mijn contract komt het wel goed"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Donyell Malen aan dat niemand zich zorgen hoeft te maken over zijn contract. Het is een veelbesproken item de afgelopen weken en de PSV-watchers krijgen hier ook regelmatig vragen over. "Het komt wel goed. Het is niet echt mijn pakkie-an, omdat mijn zaakwaarnemer het regelt", aldus Malen. "Geld is voor mij nooit echt heel belangrijk geweest bij mijn keuzes. Dat mensen ernaar vragen, is misschien ook wel mooi."

In de spitspositie is nu een plekje vrij na het vertrek van Luuk de Jong. Malen zal dat echter niet gaan claimen. "Je moet het verdienen", zo geeft hij aan. "Ik moet mijn ding doen op de training en dat probeert iedereen bij de ploeg zo goed mogelijk doen. Je moet het verdienen om daar te staan waar je wilt staan. Ik denk niet dat het gezond is dat je op voorhand iets gaat eisen. De trainer moet jou iets toevertrouwen en aangegeven dat wat je hebt laten zien goed genoeg is om op je plek te staan. Dat is het eerlijkste ook."

De transfer van De Jong kan voor Malen zelf wel goed gaan uitpakken. "Op de eerste plaats is het sowieso mooi voor Luuk dat hij die stap heeft gezet. Hij verdient het", zegt hij daarover. "Als je realistisch kijkt, is er nu inderdaad een plekje open in de aanval bij PSV, al kan er de komende twee maanden nog iets gebeuren."

Meer op Eindhovens Dagblad




Discussieer mee op de forums


Tags

malen jong claimen eerlijkste pakkie regelt toevertrouwen voorhand watchers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Blij hoe hij er volgens dit artikel instaat.
+1/-2

Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Met zo’n zaakwaarnemer hoef je je over 1 ding geen zorgen te maken: doekoe. Hopelijk tekent hij snel voor vijf jaar bij. Persoonlijk verwacht ik van hem het meeste van de jongere garde
+1/-2

 
4 jaar geleden
Ik kreeg langzamerhand de indruk dat hij en zijn zaakwaarnemer de contractverlenging voor zich uit bleven schuiven met oog op uitgaande transfers en perspectieven daardoor. Nu Luuk is vertrokken, acht ik de kans een stuk groter dat hij bijtekent. En ik hoop het van harte, want het is inderdaad een groeibriljant die komend seizoen waarschijnlijk definitief zal doorbreken.
+3/-1

4 jaar geleden
PSV moet ook een nieuwe spits halen liefst iemand met ervaring zoals Vincent Janssen of bas dorst. Piroe dan verhuren aan een club zoals Heerenveen ofzo.
+1/-5

 
4 jaar geleden
Bas Dost kun je wel vergeten, die moet iets van 30M kosten geloof ik.
+1/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Het lijkt alsof PSV niet van plan is om na het vertrek van De Jong een spits te halen. Wie is in dat geval de aangewezen centrumspits, Malen, Lammers?
+3/-2

 
4 jaar geleden
Ik denk Malen centraal met Lammers er achter.
+1/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Niet echt een zekerheidje en bovendien lijkt Malen meer een vleugelaanvaller of eventueel schaduwspits.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Ik vind Malen ook meer een vleugelaanvaller of schaduwspits.
Maar als de Jong vertrek, en ze geen nieuwe spits halen (jouw 1e post) dan zou ik Malen in de spits zetten. Ik moet nog een goed beeld over Lammers krijgen maar ik ben benieuwd hoe Lammers achter een spits speelt.
+1/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Op zich is Vincent wel een prima aanspeelpunt. Momenteel mist hij ritme, hij is roestig. Hij is een type, net als Luuk, die wedstrijden nodig heeft.
Maar omdat we Lammers en Malen hebben zou je gek zijn een spits te halen. Liever achterin wat kwaliteit halen.
+1/-0

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Vincent Janssen is DE ervaringsdeskundige van de bank. Aub niet zeg.
+2/-1

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Bekende Raiola-riedeltje
+1/-1

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Toch een mooi mens. Heel down to earth, maakt zich niet zo'n zorgen en geniet gewoon van het spelletje en zijn leven. Toffe kerel. Ik zou hem en Lammers het samen lekker laten uitvechten wie er in de spits komt te spelen. Beide kunnen ze af en toe, indien nodig, ook nog uitwijken naar de wings. Op 10 zou ik Mo echt de kans gaan geven, met Ibi als soort van stand-in mits fit natuurlijk.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage