Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV brengt opnieuw bod uit op Edson Álvarez'

5 juli 2019 18:02 - Marca Claro
Foto: Pro Shots

"PSV brengt opnieuw bod uit op Edson Álvarez"; image source: Pro Shots

Volgens Marca Claro heeft PSV een nieuw bod uitgebracht op de Mexicaanse verdediger Edson Álvarez. In de strijd om Álvarez ondervindt de club vooral concurrentie van Ajax, dat ook een bod zou hebben uitgebracht. Daarnaast staat de international van Mexico ook onder meer in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers en West Ham United.

De voorkeur van Álvarez zou bij een club uit de Premier League zitten, maar daar trekt Club América, de huidige ploeg van de verdediger, zich niets van aan. Het zal de speler gaan verkopen aan de club met het hoogste bod. De Mexicanen verlangen wel 15 miljoen euro voor de verdediger. Vooralsnog heeft geen enkele club dat geboden.

Meer op Marca Claro


Tags

alvarez america claro ham marca mexicanen mexico ondervindt wanderers west wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Wie zijn de alternatieven voor Alvarez? Belangrijk dat er snel een CV komt. In dit geval zou ik zeggen dat snelheid (gedeeltelijk) boven kwaliteit gaat. De belangrijkste wedstrijd van het seizoen staat immers voor de deur.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Dan kan je het net zo goed met Luckassen en/of Sainsbury doen. Liever nu een goede dan een paniekaankoop, want dat is nog helemaal nergens voor nodig.
Sainsbury kan Van Wolfswinkel ook wel uitschakelen.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Dan hebben wij een andere mening over de kwaliteiten van Sainsbury. Ik vind het een gigantisch risico om met het kwetsbare centrum Viergever/Sainsbury tegen Basel aan te treden. Ik neem aan dat PSV de lijstjes klaar heeft liggen en niet alleen mikt op Alvarez. Al is het wel duidelijk dat hij de gedroomde kandidaat is.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Basel is niet meer zo sterk als voorheen. Zijn ook een aantal spelers vertrokken en hebben zich nauwelijks versterkt. Vooral achterin gaan ze Marek Suchý missen, die zijn contract niet wilde verlengen. Ze hebben met Silvan Widmer wel een degelijke rechtsback, maar centraal achterin een of andere Paraguayaan van Huracan aangetrokken en ze hebben Edson Alvarez Balanta, die toen zo gehyped werd nadat hij in Football Manager een supertalent bleek, maar in 3 seizoenen Basel nog steeds geen onbetwiste basisspeler is en slechts in zo'n beetje de helft van de wedstrijden in actie komt.

Op het middenveld hebben ze een paar ervaren jongens, zoals de altijd gebleseerde Stocker, controleur Kuzmanovic en Fabian Frei. Geen écht creatieve '10', wel harde werkers.

Voorin een 1.98 lange aankoop zonder noemenswaardige statistieken en Van Wolfswinkel, wat ook zeker geen topper is.
Komt wel goed.

Hopelijk komt Alvarez in orde en het liefst zo snel mogelijk, maar voor de 23e is geen must.
+4/-1

 
5 maanden geleden
Als die Marek Suchý zo’n goede is en transfervrij zou het een mooie aanvulling met ervaring zijn?!
+1/-1

 
5 maanden geleden
Is laatste jaar paar keer geblesseerd geweest, daarnaast wel een voetballende verdediger, maar zie toch liever een echte killer komen. Suchy kan ook op 6, daar hebben we al een heel elftal.
Daarnaast zal hij qua salaris te duur zijn, vermoed ik.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Basel is niet meer zo sterk als voorheen ......Stop nu eens met dat soort uitlatingen. PSV heeft ook een handicap nu. Ik moet nog maar zien of de nieuwelingen zich aan kunnen passen en of de spelers die willen vertrekken nog voluit willen gaan.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Die Alvarez heeft nog geen vakantie gehad en is zelfs nu nog niet uitgespeeld. Zou me sterk verbazen als die tegen Basel zou meedoen.
+1/-1

5 maanden geleden
Wie heeft psv als alternatief? Alvarez is denk ik te duur voor PSV. Hoeveel kost de braziliaanse verdediger van torino?
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ook 15+, dacht ik gelezen te hebben.
Onhaalbaar.
+1/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ben nog steeds wel benieuwd naar het alternatief Viergever-Rosario. Iemand misschien een idee waarom van Bommel dit niet uitprobeert? Het middenveld is juist meer dan prima bezet nu Thomas en Ibi weer terug zijn.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Die laatste 2 zijn nog (lang) niet speelklaar
+1/-1

 
5 maanden geleden
Hirving wilde toch korting .... Nou beste kerel regel het even Alvarez naar PSV en niet naar de neuzen.
+1/-2

moderator forum-beheerder 5 maanden geleden
Dan hoop ik dat Edson Álvarez alsnog naar PSV gaat!! :)
+1/-1

5 maanden geleden
Ajax heeft een verhoogd bod gedaan, dat wordt nog interessant. Het zou geweldig zijn als we aan het langste eind trekken.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Ajax loopt zo te lezen over De Ligt te bakkeleien met die Rioola, daar moeten wij van profiteren. Als we nu doorpakken op Alvarez hebben we hem waarschijnlijk. Ik denk voor 10 miljoen of zo
+1/-0

5 maanden geleden
Hoeveel man telt de selectie van ajax? laat ze maar lekker alles kopen < zitten ze dadelijk met 62 contractspelers, zo kan je de miljoenen snel verbrassen, goed bezig meneer Netto.
+5/-3

5 maanden geleden
In de Mexicaanse krant Record wordt PSV helemaal niet genoemd. Alleen Ajax, west ham en Wolves.
+1/-1

 
moderator forum-beheerder 5 maanden geleden
Dit nieuws is van vandaag, dan staat het nog niet in de krant, ik denk wel dat PSV de meeste kans maakt op deze speler, ook vanwege al die andere Mexicanen die wij hebben gehad en nog steeds hebben.
+2/-2

 
5 maanden geleden
De Mexicanen gaan verkopen aan de club met het hoogste bod, dus zal lastig worden. Misschien kunnen onze ambassadeurs nog een goed woordje doen.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Dat is natuurlijk onzin. Het hoogste bod wordt meegenomen in het verkoopspel maar de speler beslist waar hij gaat spelen.

Dat een speler in een vliegtuig zat en geen idee had waar hij ging spelen, is wel een tijdje geleden.
+3/-4

 
5 maanden geleden
Hi Stan,

Als het bod van PSV geweigerd wordt en die van Ajax geaccepteerd, kiest de speler alleen tussen Ajax en zijn huidige club.
Dus tot zover 'de speler bepaalt'.
+2/-2

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
@ Stan Het staat er toch vrij duidelijk bovenaan deze pagina...
+2/-2

 
5 maanden geleden
Dat het er staat, wil nog niet zeggen dat het geen onzin is. De handtekening van de speler moet uiteindelijk ook gezet worden.
+3/-2

 
5 maanden geleden
Echt? Ben je onze vorige linksback vergeten? Lumor Agbenyenu.. Dacht dat hij met het vliegtuig naar Eindhoven vertrok. Bleek het toch Lissabon te zijn. Hij zat vorig seizoen op de bank bij Genclerbirligi.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Dat dacht hij niet. Dat dacht PSV. PSV was rond met hem, rond met de club voor een huurperiode. En toen kwam Sporting.

Nogmaals een speler moet zelf ook tekenen. Daarom klopt het niet dat de speler per se gaat naar de club die het meeste betaald.
+2/-2

 
5 maanden geleden
@Stan; Klopt helemaal, de speler bepaald waar hij naartoe gaat, mits de club waar hij naartoe wil, bereid is zijn contract af te kopen. Anders dient hij gewoon zijn contract uit. Maar de salaris verhoging zal bij alle 4, zoveel hoger zijn dan wat hij nu heeft, dat hij misschien eieren voor zij geld zal kiezen.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Laat die speler, volgens de pers, nu net een voorkeur voor Engeland hebben en geef hem eens ongelijk
+1/-1

 
5 maanden geleden
Daar zal het geboden salaris misschien toevallig het hoogst zijn.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Ook maar In Londen zou hij samen kunnen gaan spelen met zijn illustere landgenoot Javier Hernández, terwijl bij WolverhamptonRaúl Jiménez speelt
+1/-1

 
5 maanden geleden
Is internetversie dus wel van vandaag..
+1/-2

5 maanden geleden
Mogelijk heeft PSV geboden, omdat de huur van die Spanjaard blijkbaar meevalt. Één ding is zeker. PSV zal geen financiële risico's nemen. Die tijd is voorbij. Basel is niet het Basel van een paar jaar geleden, maar dat is PSV ook niet.PSV moet in de opbouw en zal in eerste instantie Luuk de Jong erg missen. Sam Lammers zal nog moeten groeien. Dus deze wedstrijden zijn nog lang niet gespeeld, voor zowel Basel als voor PSV
+2/-1

 
5 maanden geleden
Zo is het maar net Plan B. Nog steeds hebben we een middenveld zonder scorend- en voetballend vermogen en voorin is het er zeker minder op geworden zonder Luuk en Chucky (blessure).
+1/-1

 
5 maanden geleden
Nou ik hoop wel dat deze selectie een groeibriljant is. Sam Lammers heeft het in Heerenveen wel laten zien. Malen heeft vorig jaar laten zien dat hij een prima invaller is. Beiden moeten de komende tijd laten zien dat zij ook in de basis hè verschil kunnen maken. Dat is dus echt een stapje hogerop. Wat ik jammer vind is dat Mauro jr een beetje uit beeld is. Ik vond hem tegen Sion opnieuw opvallend aanwezig. Ik heb de indruk dat Bommel hem onderschat. Dat vind ik ook van de inbreng van Ramselaar. Komt toch heel bruikbaar over, maar wordt door Bommel blijkbaar genegeerd. Dat is jammer want zulke spelers maken je selectie sterker. Ik zou ze willen behouden als goede wissels en mogelijk zelfs als basiskracht als blijkt dat anderen het niveau nog niet halen. Zo vind ik Ramselaar gewoon beter dan Rosario die gewoon door blijft gaan met onder de ondergrens te zakken. In potentie is dat ook een goede speler, maar ik begrijp niet dat hij bij Bommel onbetwist is en tegelijkertijd dat Ramselaar en Mauro, beiden het type creatieve middenvelder trouwens gewoon aan kapitaalvernietiging onderhevig zijn. Al met al heeft van Bommel genoeg mogelijkheden om tegen Basel een positief resultaat te behalen. Hij moet ze alleen wel willen benutten.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Ik wil graag vertrouwen houden in Bommel, maar zoals jij hier zegt, heb wel een beetje mijn bedenkingen over het eigenwijsheid gehalte van het mannetje.
+1/-4

 
5 maanden geleden
Ja Por, ik ook, tegelijkertijd is van Bommel in staat om de spelers een winnaarsmentaliteit mee te geven. Ik vind dat echt een pluspunt. We gaan het zien en beleven...
+1/-1

 
5 maanden geleden
Mauro is moeilijk te coachen, tegen Sion stond hij op 7, maar heb hem alleen op 10 gezien. 10 is wel zijn beste positie, en hij wil graag laten zien waar hij goed in is, maar Van Bommel wil hem zijn taak uit laten voeren, basta.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Je moet iemand toch de kans geven op zijn specifieke kwaliteiten, daar waar ie het beste tot zijn recht komt? Lammers is geen tien en Malen is eigenlijk buitenspeler, maar ik begrijp wel dat het een oefenwedstrijd is.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Van Bommel is DE systeemwipper van NL.
+1/-2

 
5 maanden geleden
En dat is nu hét probleem van dit vrijwel op één lijn spelende middenveld.
Dan krijg je dat statische middenveld zonder ideeën.
Mauro is veel beweeglijker en speelt graag tussen de linies. Het nadeel van Mauro is zijn duelkracht-vanwege zijn lengte, maar zou in mijn optiek wel een goede verbindingsspeler zijn die wat meer schwung op dat middenveld brengt. Rosario mag van mij linea directa naar de bank verwezen worden. Die heeft alleen al 10 seconden nodig om die bal fatsoenlijk aan te nemen en dan moet ie daarna nog gaan kijken of er iemand vrij staat. Geen wonder dat ie vrijwel overal te laat is!! Dit middenveld is niet complementair aan elkaar en ik mag van ganse harte hopen dat er aankomend seizoen een compleet nieuw middenveld staat die wél vooruit wilt voetballen. Niet nog een seizoen dit poep voetbal.
+1/-3

 
5 maanden geleden
Ben bang dat Mauro te kort komt, vooral fysiek.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Lengte zegt niet alles over je fysiek. Onder Cocu was Mauro zijn klein als hij is toch vaak een van de felste spelers op het veld. Voetballend vermogen is belangrijker dan fysiek. En volgensmij heeft hij dat in overvloed ten opzichte van de spelers waar Bommel het wel in zien zitten. Ik lees net dat ze hem gaan verhuren. Misschien kunnen ze beter de trainer verhuren.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Ik denk dat de TS het heel goed ziet. Vorig jaar kwam hij al niet voor in de plannen van de TS. Als je niet eens een corner goed voor het doel kunt brengen, heb je weinig te zoeken in PSV1.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ik denk dat de Ts veel ziet, maar niet wie er kunnen voetballen en wie niet. De Ts heeft eerst kunnen voortborduren op het werk van Cocu. En het werd alleen maar minder en minder. Nu mag MvB en zijn TS gaan laten zien wat ze kunnen. Ik ben heel erg benieuwd!
+1/-0

5 maanden geleden
Psv heeft niet alleen een goede cv nodig, maar waar het in mijn ogen aan ontbrak afgelopen seizoen was een type Van Ginkel.
Dit team is te jong en zijn 2 ervaren krachten weggevallen met Luuk en Daniel.
Sadilek, Rosario en Hendrix is te veel van hetzelfde en zijn samen 3 doelpunten per seizoen.
Affelay zie ik als een groot risico en meer iemand voor de flanken, verhaal Pereiro is bekend en Ryan Thomas kun je nog geen oordeel over vellen maar die zie ik het elftal ook niet dragen... Er moeten in mijn ogen 2 ervaren spelers bij vanaf 25 tot 32 of zo die elftal kunnen dragen.
+4/-1

 
5 maanden geleden
Klopt helemaal, van Ginkel wordt erg gemist en we hebben nu te veel van hetzelfde. Ik ben benieuwd of er nog een ervaren middenvelder bij komt.
+1/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
ik mis eigenlijk Willy van der Kuijlen. Skiete Willy.
+1/-0

5 maanden geleden
Was absoluut voor Reyes gegaan, denk dat je die voor 10 miljoen minder hebt, is weliswaar ouder, maar heeft Europese ervaring en zeker net zo goed! Kan tevens ook op de rechtfsback, dit kan Alvarez trouwens ook, maar ik vermoed dat Alvarez naar Engeland gaat! Ik zeg Diego Reyes, come in!
+1/-1

5 maanden geleden
Is het een idee om Jorrit Hendrix om te turnen in een CV. Komt op middenveld tekort. Kon in verleden ook op linksachter uit de voeten. Heb je wel een man die een dieptepass kan geven. Wellicht een alternatief voor een dure aankoop, waarvan je ook niet zeker weet of het is wat je zoekt?
+2/-2

 
5 maanden geleden
Dat klopt, dat kan Jorrit zeker, alleen hij is te klein.... en ook linksbenig, we zoeken een rechtsbenige verdediger, ik zou Jorrit eerder op de links achter zetten, hij komt te kort voor centraal achterin, maar dat is mijn menig....
+1/-1

 
5 maanden geleden
Ben ik het mee eens. Eigenlijk is Jorrit gewoon een net-niet speler.
Niet voldoende kwaliteit om het middenveld te runnen en te klein voor een CV.
Jorrit vervult zijn taak m.i. defensief overigens prima, maar aanvallend gezien zakt mijn box meteen af. Hij heeft gewoon net te weinig technische vaardigheden om eigenlijk bij een club zoals PSV te zitten. Ik verwacht bij een club als PSV eigenlijk meer een type Mendez!
+1/-1

 
5 maanden geleden
Klopt helemaal. Jorrit is een speler voor het niveau Az Utrecht Heerenveen. Komt helaas gewoon te kort.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Naast Viergever bedoel je, dus 2 linkspoten opstellen centraal achterin?
+1/-1

 
5 maanden geleden
Das wel een probleem idd. Maar los daarvan denk ik dat Hendrix als ie wil spelen beter in de verdediging tot zijn recht komt. Hij zal altijd middenvelder nr 4 zijn en blijven.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Vertel van Bommel maar dat Jorrit middenvelder nummer 4 is.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Nou dat zou ik best wel willen hoor, haha, maar..... Mark z’n valkuil is z’n eigenwijsheid.... hij weet het allemaal, maar soms naar mijn idee absoluut niet! Ik heb hem als speler en persoonlijkheid onzettend hoog zitten hoor, maar ik twijfel toch op een bepaalde manier bij hem als “top-coach”, dat zag je abgelopen seizoen al, qua opstelling, weinig variatie en een bijzonde4 matig middenveld!
+1/-0

 
5 maanden geleden
Heb ik al meerdere keren geopperd. Denk ik hele goede move.
+1/-1

5 maanden geleden
Hoeveel kampioenschappen hebben wij al verspeeld door het hartsgrondig misperen met het samenstellen van een sterk verdedigingshart? Hoeveel seizoen hebben we in de voorbereiding met slecht anticiperen onnodig veel tijd verloren? Hoeveel geld hebben we verkloot door een Europese valse start te maken in het Osijekdrama?
De houding dat het allemaal wel los zal lopen tegen Basel met deze selectie is nou typisch die houding waardoor wij al zo vaak van onszelf verloren hebben. PSV is een onderneming. Ondernemingen investeren. Anticiperen op inkomsten. Je weet dat er spelers gaan, je weet dat er gegarandeerde minimale transferopbrengsten zijn; je weet hoeveel een Europese uitschakeling je kost.
Waarom lopen we nu wéér achter de feiten aan voor we al begonnen zijn?
Wanneer gaan we eindelijk weer eens een beetje ambitie in het aankoopbeleid leggen?
En dan hebben we het niet over 10 spelers van 25 miljoen, Maar we hadden vorig seizoen al een deficit in ons verdedigingscentrum. Je hoeft geen genie te zijn om te zien dat dat gat dit jaar alleen nog maar veel groter is geworden.
Ik volg veel...maar op dit punt volg ik even niet het beleid van PSV.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Beste romarioenderest. ik kan u niet volgen. Laat u niet opnaaien door de media . Wacht rustig af. Wat bedoelt u nou eigenlijk te zeggen? Diverse clubs hebben problemen . Waardoor .... Transferdata , verplichtingen Africa Cup en andere capriolen van clubs. Wij zijn niet de enigen die daar last van hebben. Het duurt nog even voor de competitie begint . Geduld is een schone zaak.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Jaren geleden zaten we juist in zeer grote financiële problemen door dit soort opportunistisch gedrag. Nu hebben we gelukkig de boel op orde door verstandig beleid. Dus laten we vooral niet meer dit soort kamikaze beleid voeren.
+2/-0

 
5 maanden geleden
We zijn pas in de problemen gekomen door faalbeleid van Reker en Schuitema. Dat had niets ban doen met investeren, maar wel met foutief investeren.
In die jaren hadden we Ajax op lichtjaren afstand kunnen zetten, in plaats daarvan dreef Reker PSV naar de rand van de afgrond. Enfin, die oude koe maar in de sloot laten.

Waar het nu omgaat is dat PSV afgelopen seizoen al met een verdedigingscentrum wat te licht was aan de slag ging. Schwaab speelde zijn beste seizoen ooit en Viergever zakte niet onder de 6, maar het waren geen van beiden een 8, laat staan meer.
We hebben geluk gehad dat beide spelers geen blessures hebben gehad want dat waren er echt de pineut geweest.
Rest nu echter nog steeds dat vorig seizoen een verloren seizoen is en we ons zullen moeten verbeteren om de kabouters bij te blijven.
De belangrijkste bouwstenen van een elftal zitten altijd in de as. En met name de defensie werd een nog groter zorgenkind toen Schwaab al vroegtijdig aan gaf te zullen vertrekken.

PSV weet heel risicoloos dat er een aardig transferbedrag binnen komt. Een voorschot hierop nemen door al lang en breed een goede CV te hebben gekocht is geen risico beleid,

NIETS doen en/of te lang wachten, dat is risicobeleid!
+3/-2

 
5 maanden geleden
Als PSV anders had gehandeld tegen Vitesse uit ( bij winst KO 020, op 8 punten afstand en doei ) en tegen 020 uit ( winst was voor 99% binnen, maar ja) dan had het leven voor de PSV-supporter er anders uitgezien.
Je kan discussieren over het feit dat een sterke CV hier het verschil had gemaakt.
Ik betwijfel dat.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ja , daar gaan we weer. Van Raay had al jaren geleden door dat de ED zo niet verder kon en er een andere opzet moet komen . Ajax bood de grootste tegenstand . En nu zijn ze erachter dat we onszelf buiten gaan sluiten . Wat oude koeien betreft. Vervolgens zegt u : Waar het nu omgaat is dat PSV afgelopen seizoen al met een verdedigingscentrum wat te licht was aan de slag ging. Schwaab speelde zijn beste seizoen ooit en Viergever zakte niet onder de 6, maar het waren geen van beiden een 8, laat staan meer.... Heeft u zitten slapen ? De minst gepaseerde verdediging in de ED ????? Ondanks dat ze te licht waren ........ Wat moet er dan beter. Zal ik u zeggen , Steven en Hirving hadden veel meer doelpunten moeten maken gezien de opgelegde kansen die ze kregen . Ballen hebben ze meer dan genoeg gehad van het middenveld . De afwerking was gewoon slecht ,heel slecht. Alleen Luuk scoort een hele dikke voldoende . Tevens zegt u.... NIETS doen en/of te lang wachten, dat is risicobeleid!...Wat wil je doen dan ? Alles zit muurvast door het geweldige transferbeleid .Zolang er geen mensen vertrekken kun je niet zomaar miljoenen uitgeven Dat is risicobeleid . Wat doe je dan als ze niet vertrekken ? Wat betekent dat voor salarissen ? Kan ik u zeggen , hou je niet lang vol . Je moet wel zo handelen , eerst moet er geld vrijkomen . Zelfs grote clubs hebben er last van , dagelijks te lezen . Copa Amerika en de Afrika cup gooien nu roet in het eten, het zal nog wel even duren voordat alle internationals aansluiten en of ze weg willen , kunnen of niet.Je kunt niet meer geld uitgeven dan je hebt. Bovendien heb je een buffer nodig voor onvoorziene zaken .
+2/-1

 
5 maanden geleden
Een elftal is altijd de som van het geheel. Met name Schwaab, nogmaals met alle respect want ik waardeer hem zeer; kon niet met ruimte in de rug spelen, waardoor je linies te weinig door/opschoven. Bommel koos voortdurend voor een veel te defensief ingesteld middenveld. Zonder twijfel om de verdediging te ondersteunen. Los van het feit dat beide CV's geen opbouwende kwaliteiten hadden, althans niet voldoende; hadden we daardoor een middenveld wat net dat stukje creativiteit miste. Maar laat ons het gewoon even over nu hebben, om alle discussie te centraliseren. Schwaab is weg, Basel staat voor de deur. Waar is onze centrale verdediger naast Viergever? Had er al lang en breed moeten en kunnen zijn.
+1/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Een cv hoeft voor mij geen opbouwende kwaliteiten te hebben. Als ze maar zoveel kwaliteit hebben dat ze een bal goed kunnen plaatsen naar een middenvelder en balvast zijn , voor de rest moeten ze tegenhouden. We hebben niet allemaal de kwaliteiten van Frenkie de Jong . Het verbaasde mij wel steeds dat MEN die zover lieten opkomen zonder aan te pakken hier in de ED , ongelooflijk in de CL was dat wel anders. Het middenveld moet inderdaad veranderen . Rosario mag voor mijn part eruit . Heeft te weinig laten zien en wat verdedigen betreft hebben we allemaal gezien dat hij de schlemiel was tegen AZ , laat Til zo weglopen en vrij voor het doel komen , ongelooflijk, een amateurfout.
Maar we gaan het zien , het nieuwe seizoen staat voor de deur . Ik wens u in ieder geval een fijn nieuw seizoen toe met goed voetbal . Dan heb ik dat ook . ;-)
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dat wens ik ons allen! Maar mijn punt even heel kort samengevat: De eerste belangrijke wedstrijd staat voor de deur; we wisten al lang dat er een CV moest komen; we kunnen op onze vingers natellen dat er een mooi bedrag aan transferinkomsten binnen komt/gaat komen. Dus die CV was eerste en hoogste prioriteit. En ik vind het amateuristisch dat we die dus nog steeds niet al lang en breed binnen hebben.
+1/-0

 
5 maanden geleden
“Waar het nu omgaat is dat PSV afgelopen seizoen al met een verdedigingscentrum wat te licht was aan de slag ging.”
Sorry hoor, maar hadden we aan het eind vd competitie niet gewoon de minst gepasseerde verdediging vd hele eredivisie?
+3/-1

5 maanden geleden
Als Ajax Bergwijn koopt dan kunnen wij Alvarez kopen.
Ze zijn ongeveer even duur.
+1/-4

 
5 maanden geleden
Zoals Bergwijn de laatste wedstrijden heeft gespeeld betaald alleen de opdrachtgever een redelijk bedrag voor hem? ;-)
+1/-1

 
5 maanden geleden
ja , je kunt ook reageren zonder de inhoud te lezen , doen ze bij de telegraaf ook vaak.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

barbecue beneliga bergwijn bommel bruma castellano crisis eredivisie feyenoord guti heerenveen hendrix ihattaren jong lato lissabon malen oranje romario rosario rosenborg sadilek schwaab sir tinus unnerstall var vhtlsaw wethoudervanjuine zoet