Transparent
Inloggen
Sluiten

[UPDATE] 'Mauro Júnior op huurbasis naar Heracles Almelo'

6 juli 2019 19:41 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[UPDATE] "Mauro Júnior op huurbasis naar Heracles Almelo"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Mauro Júnior op huurbasis in de Eredivisie gaat spelen. De Braziliaanse middenvelder heeft het trainingskamp van PSV inmiddels verlaten om zijn tijdelijke transfer af te kunnen ronden. Om welke club het gaat is nog niet bekend. PSV wil dat Mauro ervaring opdoet in de Eredivisie. De Braziliaan heeft nog een contract tot 2022 in Eindhoven.

Update 21:14: Mauro Júnior zal komend seizoen op huurbasis voor Heracles Almelo gaan spelen. Dat meldt De Telegraaf. Bronnen rondom de Almelose club zouden dit nieuws hebben bevestigd. De middenvelder had de keuze uit meerdere clubs uit de Eredivisie en heeft nu voor een seizoen bij Heracles Almelo gekozen.

Meer op ED.nl


Tags

mauro almelo heracles junior eredivisie almelose braziliaan telegraaf tijdelijke trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Op zich goed. Heeft nog potentie deze jongen. Ondergewaardeerde speler
+1/-2

 
5 maanden geleden
Klopt, Mauro heeft leidinggevende capaciteiten en wil graag dominant aanwezig zijn.
Wie weet krijgt hij bij Heracles de gelegenheid dit te gaan bewijzen.
+1/-1

5 maanden geleden
Had hem liever nog bij de selectie gezien.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Zodathij zijn carriere definitief om zeep kan helpen? Nee, dit had vorig seizoen al moeten gebeuren.. Spelen moet Mauro!
+2/-1

 
5 maanden geleden
Ja vorig jaar wel omdat je hem toen zeker niet nodig had.
Nu zou het nog wel eens kunnen van wel.
Mer de nieuwe regel kan hij dus altijd in de eerste divisie meespelen
+1/-1

 
5 maanden geleden
Van Bommel gaat hem niet gebruiken.. en de Keuken Divisie heeft hij nou wel gezien. Prima dat hij nu naar Heracles gaat. Goed voetballende ploeg op eredivisieniveau.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Dat ben ik met je eens wat betreft Heracles.
Als hij toch niet gebruikt gaat worden is dat wel een mooie ploeg om te spelen.
Maar we moeten ook wel een beetje brede selectie hebben dan hoeven we ook een keer in de beker niet snel de handdoek te gooien, omdat we zo'n druk programma hebben ( wij krijgen geen rust op commando van de knvb).
+2/-2

5 maanden geleden (gewijzigd)
Jammer dat hij voor mijn gevoel geen echte kans heeft gekregen. Ben altijd wel gecharmeerd geweest van hem. Heracles is wel een uitermate geschikte club voor hem. Spelen altijd avontuurlijk voetbal.
+2/-1

5 maanden geleden
Hoop dat hij gaat vlammen. Goed te zien dat jongens als Obispo, Rigo en hij meters gaan maken in de hoogste klasse. De kern wordt kleiner en kleiner.
+2/-1

5 maanden geleden
Niet bepaald PSV 1 materiaal. Ook bij PSV 2 erg matig.
+4/-6

 
5 maanden geleden
Totaal mee oneens. Bij Jong heeft hij de tweede seizoenshelft echt mee de kar getrokken.
+4/-4

 
5 maanden geleden
Die keren dat ik Mauro zag, viel hij totaal niet op. Het zegt trouwens veel dat zowel Cocu als Van Bommel het niet in hem ziet zitten.
+3/-5

 
5 maanden geleden
Toch gul dan van Cocu dat hij hem zoveel liet spelen incl. basisplekken ten koste van meer gevestigde namen.
+6/-4

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
In het seizoen 17/18 (onder Cocu) kwam Mauro tot 15 optredens in de eredivisie, waarvan 10 keer als invaller. Die vijf keer dat hij in de basis stond, waaronder de laatste wedstrijd thuis tegen Groningen toen PSV al kampioen was, werd hij elke keer voortijdig gewisseld (twee keer zelfs al in de 66e minuut).
In het seizoen 18/19 viel hij in de eredivisie vier keer in. Niet bepaald indrukwekkende cijfers voor een "talentvolle" speler.....
+3/-4

 
5 maanden geleden
Idd , en ik ben bang dat het grote talent Ihattaren dezelfde weg gaat bewandelen . Ik hoop dat ik er stevig naast zit.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Mijn opmerking ging over Cocu. Dus 2018/2019 doet er niet toe want dat is onder Van Bommel. Dat Van Bommel het nog niet in hem ziet zitten dat is wel duidelijk.

Dat een jeugdspeler niet altijd in de basis staat en vaak gewisseld wordt dat is normaal. Dat was bij Memphis en Bergwijn niet anders. Cocu zei destijds ook dat ze vanwege zijn jonge leeftijd oog moesten houden voor zijn belastbaarheid. Daarom spelen jonge spelers ook zelden direct een heel seizoen in de basis en de volle 90 minuten. 15 wedstrijden in de Eredivisie op die leeftijd in 2017/2018 dat is vrij veel.

Kijk eens naar andere spelers die ook in 1999 geboren zijn en vergelijk dan het seizoen van Cocu in 2017/2018 daar eens mee:
Sadilek (in 2017/2018 0 wedstrijden in de Eredivisie en dit jaar 11)
Malen (in 2017/2018 4 wedstrijden in de Eredivisie en dit jaar 31)
Gakpo (in 2017/2018 1 wedstrijd in de Eredivisie en dit jaar 16)

Dus om te zeggen dat Cocu het in 2017/2018 niet in hem zag zitten vind ik nogal vreemd. Dat blijkt niet uit de cijfers en ook niet uit de lovende woorden van Cocu over Mauro (https://www.vi.nl/nieuws/cocu-zeer-te-spreken-over-mauro-junior-hij-straalt-echt-wat-uitlink).
+3/-4

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Het seizoen 18/19 is wel degelijk relevant omdat de nieuwe trainer het ook al niet in Mauro ziet zitten. Dat zijn er dus al twee.

In het seizoen 17/18 speelde Mauro geen 15 wedstrijden in de eredivisie, maar viel hij tien keer in en stond hij vijf keer in de basis, waarbij hij elke keer voortijdig werd gewisseld (zelfs twee keer in de 66e minuut). Uit die cijfers blijkt niet dat Cocu het helemaal in Mauro zag zitten.

Sadílek maakte in het seizoen 17/18 géén onderdeel uit van PSV 1, Gakpo ook niet. Mauro behoorde in het seizoen 17/18 wél tot de selectie van PSV 1.
+3/-2

 
5 maanden geleden
Mijn opmerking ging over het feit dat jij zegt dat Cocu het niet in hem zag zitten. Mijn opmerking ging niet over de periode Van Bommel. Maar er zit een duidelijk verschil tussen Cocu en Van Bommel. Niet alleen qua cijfers maar Cocu was ook uitgesproken lovend over Mauro Junior. Daarnaast heb ik proberen uit te leggen wat de context is (leeftijd) en ter vergelijking voorbeelden aangehaald maar we praten overduidelijk langs elkaar heen.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Hij was onder Cocu in dat jaar ongeveer de enige jonge speler die regelmatig aan spelen toekwam. In dat oogpunt is dat wel degelijk indrukwekkend, omdat Cocu er nu niet bepaald de hand in had om risico te nemen met de inbreng van jeugdspelers. Ik begrijp dat ik Mauro niet zo goed vindt. Dat kan natuurlijk. Blijkbaar dachten Cocu en van Bommel anders over deze speler.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Tien invalbeurten en vijf keer in de basis waarbij hij elke keer voortijdig werd gewisseld, zijn juist geen indrukwekkende cijfers in mijn ogen.
+3/-2

 
5 maanden geleden
Wel, naar mijn mening dan, als je meeneemt dat dat onder Cocu een uitzondering was.
+1/-4

 
5 maanden geleden
De toekomst zal leren of Mauro genoeg kwaliteit voor de Nederlandse top heeft.
+3/-3

5 maanden geleden
Speelde onder Cocu toch regelmatig in het eerste en ook niet onverdienstelijk. Apart dat hij onder een andere coach toch ver is terug gezakt richting verhuur...
+3/-1

 
5 maanden geleden
Onder die ‘andere’ coach zie ik tot nu toe maar weinig spelers zichzelf ontwikkelen. Daar zal dit jaar verandering in moeten komen anders zal de status van van Bommel snel afnemen
+2/-1

 
5 maanden geleden
Van Bommel maakt andere keuzes, allemaal uit het team dat hij zelf geleid heeft. Dat betekent dus dat van Bommel in eerste instantie gebruik maakt van spelers die hij echt kent. Toch lijkt me dit niet de bedoeling. De coaches van de diverse teams zouden elkaars verlengstuk moeten zijn. Mauro had vorig jaar oncurrentie van Gutti, Pereiro, Iatharen, . De vraag is dus eigenlijk waarom Gutti gehaald is. PSV heeft genoeg eigen materiaal. Als de jeugdopleiding je groeimodel is zul je die ook optimaal moeten gebruiken. Verhuur is mi een beetje een zwaktebod. Het is nog steeds geen PSV 1.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Gutiérrez is geen aanvallende middenvelder, maar een controleur. Van Bommel gaf afgelopen seizoen ook aan dat ze Gutiérrez voor die positie hebben gehaald.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Nou Santa, dat klopt op zich wel, toch is hij al op meerdere posities op het middenveld gebruikt. Het doet verder ook niet veel af aan mijn eigenlijke boodschap, dat van Bommel kennelijk meer vertrouwen heeft in spelers die hij zelf aan het werk heeft gehad in onder 19, dan in spelers die door zijn voorganger én door de coaches van jong PSV zijn gebruikt. Met al dat materiaal moet je eigenlijk alleen nog spelers halen die een echte meerwaarde zijn in je selectie.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Guti is noch een controleur, noch een aanvallende middenvelder. Hij ziet zichzelf ook eerder als een 8, dan een 6 of een 10. Zijn eigen woorden. Dat van Bommel hem als defensieve middenvelder wil gebruiken, wil niet zeggen dat hij dat ook daadwerkelijk is. Kijk maar naar Guardado. Is ook geen controleur, maar een linkshalf.
+2/-3

 
5 maanden geleden
Begin aub niet over El Jefe. Na afgelopen seizoen kan ik dat niet aan.
+3/-3

 
5 maanden geleden
In een 4-3-3 moet de linker/ rechter middenvelder zowel verdedigend als aanvallend z'n mannetje staan.

Zoals PSV afgelopen seizoen voetbalde, moesten de twee verdedigende middenvelders vooral voor controle zorgen, terwijl ze ook als schakels dienden tussen de verdediging enerzijds en aanvallende middenvelder + aanval anderzijds.

Gutiérrez zou linker controlerende middenvelder kunnen spelen, maar het feit dat zowel Hendrix als Sadílek op die plek de voorkeur kreeg, spreekt boekdelen.
+1/-1

 
5 maanden geleden
"Gutiérrez zou linker controlerende middenvelder kunnen spelen, maar het feit dat zowel Hendrix als Sadílek op die plek de voorkeur kreeg, spreekt boekdelen"..

Precies! Laat dat nu net hét grootste probleem zijn waarom het middenveld niet loopt:
een controleur op een half positie...Valt ie? een controleur hoort helemaal niet als half speler te fungeren. Daar hoort een middenvelder te staan die meer voetballend vermogen in zich heeft, die scorend vermogen heeft én die in staat is oplossingen te bedenken, vóóruit!

Er is maar één oplossing voor dit probleem: Rosario of Hendrix banken, maar het allerbeste zou zijn dat ze beide maar eens het bankje warm gaan houden en er een speler komt die voldoet aan de eisen van een topclub. Of dat Guti zou moeten zijn weet ik niet, maar dit kan zo niet langer met dit middenveld. Mark moet maar eens ballen gaan tonen. Geen koorknaapjes meer erin, maar échte voetballers.
+1/-2

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ook een controleur heb je nodig op het middenveld, die natuurlijk veel meer is dan alleen ballen afpakken en verdedigen. Hendrix en Rosario bijvoorbeeld voetballen goed mee en zoeken wel degelijk de oplossing vooruit. Kijk maar eens hoe vaak Hendrix opendraait en de oplossing vooruit zoekt. Rosario heeft een goede inspeelpass, wat gister tegen Nice ook diverse keren tot uiting kwam.

In het systeem van Van Bommel moeten de twee verdedigende middenvelders voor controle zorgen (o.a. de bal in de ploeg houden) en vormen ze de schakel tussen de verdediging enerzijds en de aanval/ aanvallende middenvelder anderzijds. De aanvallende middenvelder moet voor creativiteit en dynamiek zorgen, wat ook voor de vleugelaanvallers en opkomende backs geldt.

Die speelwijze werkte afgelopen seizoen heel aardig, wat o.a. blijkt uit het feit dat PSV vrijwel alle wedstrijden controleerde, het minste aantal tegendoelpunten incasseerde, vrijwel heel het seizoen bovenaan stond en slechts drie punten achter het zo geprezen ajax (bijna CL finalist) eindigde. Die feiten spreken voor zich.

Na het vertrek van Van Ginkel mist PSV een fatsoenlijke creatieve middenvelder, terwijl de vleugelaanvallers doorgaans veel te weinig brengen wat betreft individuele acties en voorzetten.
+1/-0

 
5 maanden geleden
"Ook een controleur heb je nodig op het middenveld"

Zeg ik ergens dat dat niet zo is? Ik geef alleen maar aan dat een controleur niet op een half positie hoort, maar op de '6' positie, dus op de as van het veld en niet aan de zijkant. Dat betekend dus dat er één teveel in staat.

"Hendrix en Rosario bijvoorbeeld voetballen goed mee"

Niet mee eens. Waar Hendrix zich voornamelijk mee bezig houdt is met ballen afpakken en balletjes breed geven,maar de oplossing vooruit zoeken-dus zeg maar in staat zijn anderen vrij te spelen door snel positiespel te spelen, een sublieme pass te geven of door zichzelf vrij te spelen-is echt op één hand te tellen. Juist zij vertragen het spel ipv het spel te verleggen,open te draaien en ervoor te zorgen dat anderen beter gaan spelen.

Het spel wordt dusdanig traag doordat Hendrix en Rosario nog geen 5 meter van elkaar af staan, waardoor de ruimtes veel te klein worden en je praktisch min of meer elkaar in de weg loopt. Omdat beiden(zeker Rosario niet) de meest technische voetballers zijn, hebben zij ook niet de kwaliteiten om daaronder uit te voetballen. Bij één van de laatste wedstrijden heb ik eens goed gekeken hoe vaak beiden de bal terugspelen, terwijl er de noodzaak niet is. Hoe vaak zij met hun gedachte al achteruit aan het denken zijn, terwijl-als zij sneller zouden handelen- in staat zouden moeten zijn om de lopende middenvelder te kunnen aanspelen. Dat lukt meestal niet, omdat hun denkwijze en handelingssnelheid veel te traag is, waardoor de bal eerder terug dan vooruit zal gaan. Zij hebben gewoon te weinig creativiteit in zich om het spel te doen versnellen.

Meedoen met het spelletje is de basis voor een goed verzorgd aanvals-/combinatiespel. Laat ik dat bij PSV nu super slecht vinden!! Soms zou je ervoor kunnen kiezen om niet het stapje opzij te zetten, maar om de ruimtes te benutten die achter het verdedigend middenveld ligt. Daar heb je inzicht, maar ook lef voor nodig, want je verlaat je natuurlijke positie. Als iedereen mee beweegt en ook voldoende goed in beweging is, naar de bal vraagt, krijg je een veel beter positiespel.


"In het systeem van Van Bommel moeten de twee verdedigende middenvelders voor controle zorgen "

Tot zover mee eens, echter mag je van een speler die bij PSV speelt wel wat aanvallende impulsen verwachten en zeker de nodige creativiteit. Dat is ook waarom ik een hekel heb aan dit onsamenhangende systeem. Het klopt gewoon voor geen meter. Jij maakt kennelijk gebruik van statistieken.Ik gebruik mijn visuele waarneming die mij verteld dat het aanvalsspel zwaar k*t is.

Weet je wat ze zeggen over statistieken? Lies,damn lies and statistics!
Zij worden te pas en te onpas gebruikt, net wanneer het mensen goed uitkomt. Ik heb niets met statistieken. De enige statistiek die de waarheid verteld is het score-board!!


Tot slot:
Ik denk dat jij het wel met me eens bent dat wij duidelijk een andere visie hebben over hoe voetbal gespeeld zou moeten worden? Mijn verwachtingspatroon is niet dat PSV Ajax bij-beent of andersom, of dat er (allen maar) resultaten worden geboekt,ik wil onderhand ook wel eens (heel) goed en aantrekkelijk voetbal zien. Voetbal dat hoort bij een topclub zoals PSV en daar ook zijn spelers voor haalt. Subjectiviteit is misschien niet iets waar je prijzen mee wint, maar vermaak is zeker wel een competentie wat ik graag bij PSV op hun CV zie staan!
+1/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Misschien wist je het nog niet, maar vorig seizoen speelde Van Bommel met twee controleurs in de as en daarvoor/ daarbij een aanvallende middenvelder. Er zijn bovendien vele systemen en het is een beetje kort door de bocht om te veronderstellen dat een controleur per se in de as moet staan. Voetbal is namelijk geen statisch geheel.

Als je Hendrix ziet spelen, zie je dat hij meestal opendraait om vervolgens de oplossing vooruit te zoeken. Dat geldt iets minder voor Rosario, maar het is simpelweg onjuist om te suggereren dat Hendrix en Rosario vrijwel uitsluitend breed/ terug spelen.

Nogmaals: In het systeem van vorig seizoen lag de nadruk op controle en balbezit, waarbij de twee controleurs een belangrijke rol speelden. Het is een beetje onzinnig om van controleurs creativiteit te vragen. Zeker in de speelwijze van vorig seizoen is dat niet nodig. De controleurs vormden namelijk een schakel tussen de verdediging enerzijds en de aanval/ aanvallende middenvelder anderzijds. De creativiteit moest v/d aanvallende middenvelder en vleugelaanvallers komen. Juist die drie (Pereiro, Lozano en Bergwijn) brachten in dat opzicht veel te weinig.

Wat zou er onsamenhangend aan het systeem zijn? De cijfers laten zien dat de speelwijze vorig seizoen heel behoorlijk werkte, maar blijkbaar hecht je meer waarde aan je subjectieve, visuele waarneming.

Het aanvalsspel was inderdaad matig door het ontbreken van een fatsoenlijke aanvallende middenvelder en omdat de vleugelaanvallers doorgaans véél te weinig brachten. Daarom moest het vooral van de opkomende backs komen.

Zodra mensen statistieken als leugens afdoen, houdt het op. Dan telt blijkbaar het onderbuikgevoel zwaarder dan de ratio.

Wie beweert dat PSV ajax zou moeten bijbenen? Wiens visie is dat?

Zeker in het betaald voetbal gaat het ook om winnen. Een topclub als PSV kan het natuurlijk niet maken om "mooi" voetbal op de mat te leggen, zónder resultaten. Bovendien is mooi voetbal zeer subjectief en voor iedereen anders.

In mijn ogen gaat het om kwalitatief goed voetbal (hoeft niet mooi, noch aanvallend, kan ook verdedigend/ countervoetbal zijn) én resultaten (kampioenschappen). Het een hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten.
+1/-1

 
5 maanden geleden
"Misschien wist je het nog niet, maar vorig seizoen speelde Van Bommel met twee controleurs in de as en daarvoor"...

Oh echt Santa? Wauw, daar was ik nog niet opgekomen. 4-3-3 met twee controleurs?
Zo te zien kwam daar echt top voetbal vandaan! Vandaar ook dat 95% van de PSV supporters zitten te klagen over het geweldige voetbal was PSV speelt.
Jij wil kennelijk maar niet begrijpen dat dit systeem van geen kanten deugt. Jij kijkt kennelijk alleen naar resultaten, ik kijk naar het geheel en dat is het grote verschil tussen jou en mij.

Je hoeft me daarom ook echt niet te gaan vertellen hoe dit systeem in elkaar steekt, want ik kan dat voor mezelf heel erg goed bepalen of ik bij dit systeem warme gevoelens krijg of niet. Ik wil goed aanvallend combinatie-voetbal zien met spelers die creatief denken en dat ook proberen uit te voeren. Dat is duidelijk niet het geval bij PSV en dat heeft voornamelijk te maken met dit creatief-loze, doelpuntloze middenveld, wat maar geen potten kan breken. Daarnaast spelen er ook nog andere factoren een rol, o.a de scherpte bij de voorhoede.

Jij bent echt de koning van een vraag te beantwoorden met een vraag. Ik heb je dacht ik duidelijk uitgelegd hoe ik erover denk, om vervolgens te lezen dat jij aan mij de vraag stelt: vraag: Waarom is dit onsamenhangend? Je kunt toch wel begrijpend lezen Santa of niet?

Ik laat het wijselijk dan ook hierbij. Wij zitten totaal niet op één lijn en dan is het beter om de discussie maar te laten voor wat het is.
Ik kan je nu al vertellen dat als Bommel aankomend jaar met die twee frikandellen op het middenveld gaat spelen, dat ik heel erg weinig wedstrijden zal gaan kijken. Ik kots van dit spel!!

Fijne dag Santa
+1/-1

5 maanden geleden
Ff wat anders... van Bommel is altijd anti kunstgras... moet je dat nu ook zijn, en hetzelfde doen als ajakkes, er worden geen spelers verhuurd aan kunstgras-clubs! Hierin kunnen wij als psv zijnde een voorbeeld nemen aan Ajax, zij volgen wel dit protocol, wij helaas dus niet.... onbegrijpelijk
+2/-2

 
5 maanden geleden
Ik snap jouw reactie en na het lezen van het artikel dacht ik meteen: spelen die niet op kunstgras?? Maar nu ik even een momentje heb nagedacht, vind ik het eigenlijk wel meevallen. Dit heeft een meerdere redenen:
1) Het alternatief is vooral wedstrijden bij Jong PSV, die regelmatig op kunstgras trainen én spelen, en bovendien een niveau lager.
2) Heracles is qua stijl een prima ploeg. Speelt graag goed verzorgd voetbal en is geen typisch anti-voetbal elftal dat met 11 voor de eigen goal hangt.
3) Middenmoter tot subtopper niveau: daar leert Mauro heel wat meer van dan Jong PSV.
4) Hij zal ook regelmatig op echt gras voetballen in praktisch elke uitwedstrijd.

Mijn uiteindelijke conclusie is dan ook dat deze verhuur meer voordelen dan nadelen heeft. Het is niet ideaal, maar imo wel degelijk gunstiger dan niet verhuurd worden met als voornaamste reden de kunstgrasmat.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Klopt enigszins wel, hoewel ik ook van mening ben dat niemand onder Bommel "zowat met een eigenwijsheid gehalte van ongekend hoogte" echt vooruitgang heeft geboekt tot nu toe, met alle respect wel, want ik verwacht wel dat Bommel een goede coach is/kan worden.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Het hangt er allemaal een beetje van af welke andere clubs interesse hadden.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Heracles is zijn top, als hij het al gaat redden daar. Gun hem het allerbeste.
+4/-2

5 maanden geleden
Nog zo'n speler waarvan ik het niet begrijp dat hij onder de radar van van Bommel verdwenen is. Ik denk dat hij in de huidige selectie heel erg bruikbaar is. Ik hoop dat hij volgend jaar aansluit. Het is een speler met lef en kwaliteiten.
+3/-3

 
5 maanden geleden
Precies planb:

Een ventje dat tenminste iets anders doet dan dat robot-voetbal onder MvB. Maar daar kan onze Mark niet tegen, dus stelt hij zijn huis,tuin en keukenvoetballers op, want die zijn heilig bij hem. Dit ventje is misschien klein van stuk, maar o zo fel. Je ziet aan zijn manier van spelen dat het een speler is met inventief vermogen, speelt graag in de kleine ruimte en heeft de techniek daar ook voor. Met spelers als Ibi en Mo om hem heen, kan dat leuke combinaties op gaan leveren.

Mauro is nog wat druistig op bepaalde momenten en zal nog verder moeten groeien, maar de basis heeft die. Nu maar hopen dat hij zich bij Heracles kan aarden en volgend jaar met een tevreden gezicht terugkomt en een plaats bij de selectie weet af te dingen. Voor dit type spelers kom ik graag naar het stadion.
+1/-3

Laatste nieuws
Tagcloud

barbecue beneliga bergwijn bommel bruma castellano crisis eredivisie feyenoord guti heerenveen hendrix ihattaren jong lammers lato lissabon malen oranje romario rosario rosenborg sadilek schwaab tinus unnerstall var vhtlsaw wethoudervanjuine zoet