Transparent
Inloggen
Sluiten

Derrick Luckassen: 'Mijn zaakwaarnemers praten wel met PSV, maar ik ben niet met transfer bezig'

7 juli 2019 20:35 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Derrick Luckassen: "Mijn zaakwaarnemers praten wel met PSV, maar ik ben niet met transfer bezig"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad gaf Derrick Luckassen na de oefenwedstrijd tegen OGC Nice aan niet te weten hoe zijn toekomst er uit ziet. "Alles kan in voetbal. Ik doe mijn best en zie wel wat er gebeurt", aldus Luckassen. "Mijn zaakwaarnemers praten wel met PSV, maar ik ben niet met een transfer bezig. Voor mij is het nu gewoon een kwestie van goed trainen en spelen en dan maar zien wat de dag brengt. Ik ben lang geblesseerd geweest en probeer er nu alles uit te halen."

De verdediger wilde daarom ook niet speculeren over zijn kansen. "Ik focus mij op het voetbal en ga dus niet te veel praten", zo gaf hij aan. "Bij PSV zorg ik dat ik er sta als er wat is en ik ben niet bezig met blijven of weggaan. Als je zes maanden niet gespeeld hebt, wil je gewoon weer voetballen."

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen kwestie nice ogc speculeren weggaan zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Gewoon de kans geven. Luckassen kan weleens de nieuwe cv worden. Dan hoeft de club het geld niet meteen over de balk te smijten.
+5/-2

 
5 maanden geleden
Flikker op man. Luckassen is een absolute miskoop. Zei ik al toen ze hem haalden. Gewoon op zoek naar een absolute topper.
+4/-4

 
5 maanden geleden
Onzin. Ja, als je het hebt over een Europese (sub)topper. Ik heb het over een topper voor PSV begrippen. Ik laat me door niemand wijs maken dat het niet mogelijk is om een betere centrale verdediger dan Viergever of Luckassen te kopen.
+3/-3

 
5 maanden geleden
Luckassen is precies zo’n speler. Voor betere spelers heb je mazzel nodig, en poen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik heb deze speler bij AZ gezien en zelfs een klein beetje gevolgd. Dat komt mede door een kennis van mij die AZ adoreert. Nu had hij mij geattendeerd op zijn (beperkte) voetballende vermogen, alsmede aan zijn matige verdedigende kwaliteiten. Hij werd bij AZ eerst als CV opgesteld, later als CVM. Als CV zakte hij toch regelmatig door het ijs, terwijl die als middenvelder redelijk uit voeten kwam. Als een speler bij AZ niet eens er bovenuit steekt, dan gaat hij echt geen potten breken bij PSV of er moet een wonder gebeuren. Dit is geen speler van PSV niveau en zal dat niveau ook niet gaan halen verwacht ik. Wil PSV betere resultaten halen dan afgelopen jaar, dan zal het toch écht de markt op moeten gaan. Ik mag daarbij dan toch hopen dat PSV nog knaken heeft liggen om een fatsoenlijke CV te halen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ja laten we hem gewoon de kans geven zodat we (wederom) tot de conclusie kunnen komen dat deze jongen er geen hout van kan en ons punten kost. Man man man met zo'n instelling blijven we aanmodderen. Er moeten gewoon 2 centrale verdedigers bijkomen en rap een beetje
+2/-1

 
5 maanden geleden
Als PSV niet snel een nieuwe CV haalt dan zal Van Bommel hem wel een kans moeten gaan geven. Alleen vind ik de vCL niet de plek voor spelers kansen gaan geven.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Heb de aankoop eerlijk gezegd nooit! begrepen.
+2/-2

5 maanden geleden
Wanneer je hem goed kan verkopen, strik erom en weg ermee, heb aankoop van hem nooit begrepen, 5(!) miljoen met nog een 1-jarig contract destijds! Nee, heeft niet het PSV niveau, betrek hem maar in een deal met Berghuis, feyenooit zoekt nog een paar cv’s en hadden destijds ook intresse in hem....
+1/-2

5 maanden geleden
Mark moet gewoon eens kappen met Hendrikx en Rosario samen op te stellen. Daar ligt het probleem en nergens anders. Dus of Luckassen wel of niet meedoet is niet van belang.
+5/-3

 
5 maanden geleden
Of Lucassen meedoet lijkt mij juist wel van belang . Als hij het goed doet en de druk aankan hebben wij een probleem minder. Rosario en Hendrikx zijn vervangbaar, we hebben teveel middenvelders maar de invulling voor de plek van Lucassen baart zorgen , Wie ..... moet het doen op die plek? Degene die de staf daar wil positioneren kost 15 mln.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Ik bedoel te zeggen dat het mij niet uitmaakt of Luckassen of Sainsbury daar staat. Dat maakt niet het verschil, wel de samenstelling van het middenveld
+3/-2

5 maanden geleden
Luckassen maakt gewoon deel uit van de selectie. Hij is een van de weinige cv´s die we hebben. Ik weet niet welke van de 3 het minst is maar denk wel dat Luckassen als hij de rust vind de meeste potentie hebben. Ik kan alleen maar hopen dat wij nog 2 betere cv´s kopen maar ben er bang voor.
+1/-0

5 maanden geleden
Luckassen... sommige spelers hebben een soort ongeluk, altijd pech. Luckassen is er ook zo een. Altijd een eigen doelpunt, of domme rode kaart. Gisteren ook weer tegen Nice dan net niet winnen. Gewoon doorselecteren aub. Met Rosario heb je een Luckassen 2.0 die ook nog eens beter kan inpassen.
+1/-2

5 maanden geleden
Deze jongen heeft nog geen kans gehad, dat is apart. Ik zou hem en Rosario de kans geven op de rcv positie. Zijn allebei jongens met kracht en snelheid en redelijk aan de bal. Ze zijn aan de bal echter niet goed genoeg voor het middenveld.
+1/-0

5 maanden geleden
De aankoop Luckassen begreep ik destijds ook niet. Evenmin als het aantrekken van Sainsbury. Viergever transfervrij oppikken begreep ik wel, maar niet als de steunpilaar van dit elftal. Meer als nuttig voor erbij. Schwaab vond ik echt een dweil in zijn eerste seizoen, zijn aantrekken begreep ik niet.

Oftewel: het kan verkeren. Schwaab heeft 2 prima seizoenen gespeeld en Viergever voldoet ook. Luckassen kan zomaar een meevaller zijn. Hij verloor de strijd met Schwaab, die 34x90 minuten speelde, ging naar Duitsland en is daar overwegend geblesseerd geweest. Hij is nu 24, was een talent bij AZ en heeft zeker de fysieke kwaliteiten voor een CV. Eerder miste hij de rust. Het kan zomaar zijn dat hij die nu wel heeft.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

atletico barbecue beneliga bergwijn bommel bruma castellano crisis eredivisie feyenoord guti heerenveen hendrix ihattaren jong lato lissabon malen oranje romario rosario rosenborg sadilek schwaab tinus unnerstall var vhtlsaw wethoudervanjuine zoet