Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hirving Lozano opnieuw transferprioriteit van Napoli'

8 juli 2019 16:11 - Mediotiempo
Foto: Pro Shots

"Hirving Lozano opnieuw transferprioriteit van Napoli"; image source: Pro Shots

Volgens het Mexicaanse Mediotiempo is Hirving Lozano opnieuw de transferprioriteit van Napoli. De nummer twee van Italië van afgelopen seizoen wilde aanvankelijk James Rodríguez naar Italië halen, maar de international van Colombia heeft een voorkeur voor een transfer naar Atlético Madrid. Napoli is daarom opnieuw weer uitgekomen bij Lozano.

Eerder meldde het medium al dat Lozano al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Napoli over een contract met een jaarsalaris van 4 miljoen euro. PSV zou 50 miljoen euro vragen voor de vleugelaanvaller.

Meer op Mediotiempo


Discussieer mee op de forums


Tags

lozano napoli transferprioriteit atletico colombia jaarsalaris james madrid mediotiempo rodriguez uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Oud nieuws , heeel oud nieuws. Liever zou ik iets willen weten over Ryan en hoe staat de selectie ervoor . Dit is een site voor PSV supporters en wat lezen we , oud nieuws.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Geen oud nieuws, want James was de eerste keuze van Napoli, maar die haakt nu af.. dus goed nieuws voor ons!
+2/-2

 
5 maanden geleden
Goed nieuws voor ons dat Lozano weggaat? Verder alles goed voskat??
+3/-2

 
5 maanden geleden
Chucky gaat sowieso weg. Het goede nieuws is dat hij dan niet naar Ajax gaat en wij veel centjes krijgen. :)
+1/-6

 
5 maanden geleden
Haha Lozano naar Ajax, dat heeft Valentijn zeker geroepen bij VI oid?
+3/-0

 
5 maanden geleden
Dat was dus nepnieuws.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Het levert nog altijd grappige en leerzame reacties op bro;-) Fox ziet liever Piroe in de spits dan Lammers, mooiste vind ik dat ik ondersteuning van Voskat hebt wat betreft Ajax: Die willen namelijk echt iedereen, klopt echt, ddlk heeft Ajax 63 contractspelers en worden wij toch Kampioen.
+1/-0

5 maanden geleden
Ik denk dat wij alleen maar kunnen en moeten hopen dat hij ergens in de komende weken verkocht gaat worden en niet tijdens de laatste 3 uur van de transfermarkt.
Dan hebben wij nog tijd om te schakelen en zelf een goede vervanger te halen als dat uberhaupt al nodig is. Ik denk met Piroe, Lammers, Malen, Bergwijn, Bruma en Gakpo hebben wij een uitgebreide 1ste linie. Hetgeen dat wij missen daar is ervaring. Echter haal je nu weer een nieuwe speler dan gaat dit ten koste van de vele talenten die er lopen. Ik zelf zou op dit moment gaan voor Bergwijn-Lammers-Malen. Voor elke positie hebben we genoeg mogelijkheden achter de hand.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Dat is ook wel een dilemma binnen PSV denk ik. Ga je het seizoen in met louter talent, zeker als Lozano weggaat, of haal je toch een meer ervaren jongen erbij?

PSV is geinteresseerd in Berghuis, zoveel is zeker. Toch een meer ervaren speler en waarschijnlijk is dat een van de redenen dat ze hem willen. Ik zou me kunnen voorstellen dat bv Vincent Janssen een alternatief is. Ander type speler maar wel ervaren. Met Malen kun je bovendien meerdere kanten op. Bruma-Janssen-Malen met Lammers erachter kan wel wat zijn.
+3/-2

 
5 maanden geleden
Ik hoop eerlijk gezegd dat ze niet gaan uitkomen bij Janssen of Dost. Denk dat het goed is om aanvallend ander voetbal te gaan spelen. Met 4 veelzijdige voorwaartse spelers ben je erg dynamisch. Stel je speelt met Bergwijn, Lammers, Malen. met Ihattaren of Ibi als 10 dan heb je 4 spelers die veel van positie kunnen wisselen. Voorspelbaarheid was in de 2de seizoenshelft de dooddoener. Dat neem je op deze manier weg. Berghuis heeft inderdaad meer ervaring maar denk dat onze huidige spelers meer potentie hebben. Berghuis moet je nooit voor meer dan 6 miljoen kopen en voor dat bedrag doet Feyenoord hem simpel weg niet verkopen.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Ik vind dat PSV zeker 5 aanvallers heeft met meer kwaliteiten dan Berghuis. Graag een versterking in de verdediging erbij en een middenvelder (met ervaring). Ervaring is nodig om niet door het ijs te zakken als het een keer wat minder gaat.
+3/-1

 
5 maanden geleden
PSV ziet Berghuis als een soort Pereiro. Hij moet achter de spitsen gaan spelen. Berghuis vind zelf ook dat hij daar thuis hoort.
+3/-2

 
5 maanden geleden
Die zou dat ook kunnen. Maar dat word waarschijnlijk pas een optie als onze Uruguayaan vertrekt en Berghuis niet komt.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Ik schat Lammers gewoon hoger in dan Berguis. Dus weggegooid geld. Dat geld kun je beter uitgeven aan twee andere spelers.
+3/-2

 
5 maanden geleden
Compleet andere types toch? Berghuis lijkt inderdaad veel meer op Pereiro, is een verbeterde uitgave van de Uruguyaan. Lammers is een echte spits die eventueel op 10 kan spelen maar dan moet je niet echt willen voetballen want achter hem staan steevast twee beperkte controleurs.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Snap ik helemaal niks van. Met Lammers op het middenveld wordt je overlopen vrees ik. Als je Lammer wilt laten spelen zet hem maar in de spits, maar ik zie daar nog liever Piroe.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Een diepe spits en Lammers daar achter. Twee buitenspelers en twee controlerende middenvelders. Opkomende backs. En centrale verdedigers die net iets beter opbouwen dan Schwaab. Verder niets negatiefs over Schwaab. Goede voetballer. Maar een type Koeman of Jonk die doorschuift, daarmee wordt je kampioen.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Sorry, ik rapporteerde je opmerking per ongeluk.....

Ik denk dat je daarmee overlopen wordt op het middenveld. Ibi of Ittaharen op 10, Guti en Rosario erbij, Alvarez en Viergever achterin en je wordt kampioen.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Ittaharen vind ik een mooie speler maar nog lang niet het rendement wat we moeten halen. Hij zag hem er ook graag bij hoor. Maar met spelers als Hendrix en Pereiro werden meer punten gepakt afgelopen seizoen. Hij komt er wel, maar is er nog niet.
+2/-1

5 maanden geleden (gewijzigd)
Napoli is dus opnieuw uitgekomen op Lozano omdat Rodrigues naar Atletico gaat.
Ik hoop dat de verkoop dan redelijk snel gaat gebeuren.
Dat zou goed zijn voor Lozano, Napoli en PSV.
Ik weet niet of PSV wel een veranger moet gaan halen voor aan de zijkanten. Met Bruma en Malen hebben we aan de flanken al genoeg spelers als zelfs Bergwijn nog vertrekt.
Volgens mij hebben we een sterke CV en een goede spits nodig. Dan kan Lammers op de 10 daar achter spelen.
+3/-2

5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk dat PSV een bedrag moet noemen, maar dat daar elke week dat het duurt 5% bij komt.
Het wordt denk ik ook steeds moeilijker/duurder om de spelers te kopen die ze zelf op het lijstje hebben staan.
Ook eens een keer poot stijf houden.
Niet dat we weer moeten kiezen uit het restant wat dadelijk nog beschikbaar is.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Als Napoli hem echt wil hebben dan moeten ze een bod doen van 45 miljoen. Dit slappe gezever schiet allemaal niet op. PSV zal een gedeelte van dat geld (een kwart of zo ?) moeten afgeven aan deel-eigenaars dus 45 is echt wel het bedrag wat we moeten hebben. Verkoop je hem voor 25 miljoen dan is dat veel te weinig.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ja daar moet psv eens zakelijk bij zijn

Al dat wij gunnen de spelers de transfer is leuk bij een de Jong, maar z-Am spelers doen het ook voor de knaken dus gewoon goed geld vragen
+1/-0

5 maanden geleden
Dit gaat nog gedoe opleveren met Napoli, net als bij de Ligt en Juventus.
Italiaanse clubs kunnen de hoofdprijs niet betalen, maar wel netto veel betalen aan een speler ivm het fiscale klimaat in Italië.
+4/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Dat klopt niet helemaal volgens mij. Inkomsten uit Italië worden net zo belast als voor elke inwoner in Italië. Echter inkomsten uit portret- en sponsordeals worden belast met een maximum van € 100.000 belasting. Dus Ronaldo houdt van die ongetwijfeld tientallen miljoenen per jaar er netto bijna net zoveel aan over als bruto uitgekeerd. Ook de enige reden waarom hij voor Juventus speelt.

Dat heeft verder weinig te maken met het salaris dat Italiaanse clubs kunnen betalen.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Dank je. Dat wist ik nog niet.
+2/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Psv zal wil het een rol van betekenis gaan spelen heel snel een goede liefst wat oudere cv moeten halen..een goede middenvelder ervaren die ook doelpunt kan scoren en meeverdedigt zoals van Ginkel.. Box tot box.. Met dit jonge middenveld wat allemaal eenheidsworsten zijn en te wisselvallige voorhoede.. Malen verprutst veel te veel kansen.. Bruma is ook geen assist koning of doelpuntenmachine..hebben we een vrije trappen specialist? .. Deze jonge spelers hebben routeniers nodig anders wordt het de ene week heel goed en de andere week door de ondergrens.
+5/-2

5 maanden geleden
Nemen we Mexicaanse media nog steeds serieus??? Ik lees nog liever de Telegraaf!
+2/-1

 
5 maanden geleden
Wanneer het een Mexicaanse speler betreft lijkt me dat van wel.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dan heb je duidelijk nog nooit een Mexicaanse krant of sportwebsite gelezen. Dat zit voor 95% vol met opgeblazen of helemaal verzonnen roddels.
+1/-0

5 maanden geleden
Het begint nu echt wel weer vervelend te worden. Nog 2 weken en de voorrondes cl beginnen. En nog steeds geen duidelijkheid over het vertrek van Bergwijn en Lozano. Vermoedelijk zal Dumfries nog wel een seizoen blijven, maar als daar ineens een zak geld voor wordt geboden, kan ook hij weg zijn. Zonder verkoop kun je niet groot inzetten op aankoop vervangende spelers, want misschien blijven ze toch nog een jaar. Is trouwens nog steeds de regel van toepassing dat als een speler heeft gespeeld in (voorronde) cl, hij eerst niet uit mag komen voor een andere ploeg in de cl tot na de winterstop?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Het zal mij niet verbazen als Hirving pas heel laat een nieuwe bestemming krijgt. Zijn wij tenminste verlost van de Berghuis soap.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Of het duurt juist nog langer.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Vind ik niet erg , reken maar dat Hirving zich wil laten zien als de transfer afketst. Ik zie hem toch liever meedoen richting voorronde CL . Heb liever dat hij vertrekt ,als het dan moet , in de winterstop dan nu . U niet ? Berghuis trouwens een goede voetballer .....niet voor ons , geen PSV mentaliteit.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Lozano in normale doen is perfect voor PSV. Geldt ook voor Berghuis vind ik, waarom zou hij niet bij PSV passen? Als ik bij Feyenoord speelde zou ik af en toe ook knettergek worden van die wisselvalligheid.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Berghuis heeft in mijn ogen een te kort lontje . Als je al woorden krijgt met Gio klopt er iets niet . Maar misschien kan hij zich bij ons aan passen ;-) ,laten we het hopen . Volgens mij is de deal al beklonken.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
@ Fitznl Klopt volgens mij: pas na de winterstop in hetzelfde toernooi, in een ander toernooi (EL) mag wel.
Maar als PSV voorronde CL en EL speelt dan houdt het op voor die speler tot de winterstop.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Al helemaal geen SN geloven van wat zij schrijven. Een van de grootste copy-paste sites die er te vinden zijn.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Een journalist uit Brazillie meld dat, dat staat ook in dat artikel. Dus ik denk dat er wel een kern van waarheid inzit.
+1/-0

5 maanden geleden
Het begint er een beetje op te lijken dat PSV smeekt om centjes voor Lozano.
Maar Raiola zal vast wel weten hoe te handelen.

En toch, als ik onbetrouwbare sites lees, wil Napoli liever James, en zijn ze dichtbij een accoord met James.

Mooi hè, het transfer seizoen?
Een analyse van 1000 kilometer afstand, en dan toch de waan hebben dat je midden in de onderhandelingen zit? ;-)

Vertrouwen is het toverwoord.

De technische staf van PSV: het is geen stelletje amateurs.

En niet elke zaakwaarnemer is een vijand.
( Dat idee behoort immers tot het Reker- tijdperk. )

En nu even verder redenerend: soms is een afgeketste transfer van een topper een blessing in disguise. Sportieve successen versus transfer centen.

Ziyech en 020 kunnen er meer over vertellen.

Dan is het vervolgens aan Bommel om Lozano te motiveren tot grootse daden, en om over zijn teleurstelling heen te stappen.

Als dat opneukertje uit Haaksbergen het lukt, waarom zou Bommel het dan niet lukken?
+1/-0

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

atletico barbecue beneliga bergwijn bommel bruma castellano crisis eredivisie feyenoord guti heerenveen hendrix ihattaren jong lato lissabon malen oranje romario rosario rosenborg sadilek schwaab tinus unnerstall var vhtlsaw wethoudervanjuine zoet