Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV rekent op transfer Gastón Pereiro'

10 juli 2019 07:14 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV rekent op transfer Gastón Pereiro"; image source: Pro Shots

PSV rekent er op dat Gastón Pereiro deze transferperiode vertrekt. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ondanks dat er nog geen officiële biedingen zijn gekomen voor de international van Uruguay staat hij volop in de belangstelling. Onder meer Watford heeft interesse getoond en is bereid om nog even te wachten. PSV wil wel een dubbelcijferig aantal miljoenen ontvangen bij een transfer.

Pereiro ontbreekt momenteel nog bij PSV. Vanwege zijn deelname aan de Copa América heeft hij nog twee weken vakantie. Indien hij in die periode niet verkocht wordt, zal hij zich dan weer op De Herdgang gaan melden. Pereiro heeft nog een contract voor een jaar.


Discussieer mee op de forums


Tags

pereiro america copa herdgang uruguay watford

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Pfff... Als, mits, maar. Ik word tamelijk moe van dit soort berichten. Nietszeggend.
+2/-2

5 maanden geleden
Op de achterkant van een sigarendoos tel ik 9 middenvelders (en dan reken ik Sam Lammers niet mee). Twee daarvan zijn (nog) niet wedstrijd fit terwijl van de 'blijvers' de meeste geen scorend vermogen hebben en het van creativiteit niet over loopt. Ik ben reuze benieuwd wat van Bommel er voor een elftal van maakt maar vraag me oprecht af wat hij ziet wat velen hier niet zien waardoor hij maar blijft vasthouden een 2 controleurs. Is dat systeem niet gedoemd volledig te mislukken? Wie legt het me uit? Dank.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Ik denk dat hij zich vastklampt aan de eerste seizoenshelft van afgelopen seizoen. Maar de tegenstanders kennen die speelwijze inmiddels wel, dus moet ie toch wat anders verzinnen lijkt me. Sowieso denk ik dat ze Berghuis nog wel willen halen voor op 10. Je mist dan nog steeds wel een type van Ginkel.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Hoezo eigenlijk? We speelden volgens onze Mark toch beter na de winterstop? :D

PSV speelt nu een soort van 4-2-3-1 systeem, wat in de eerste helft op zich best goed werkte, maar ik kan me eigenlijk maar moeilijk voorstellen dat er mensen zijn die zaten te genieten van het spel wat PSV (in de meeste gevallen) op de mat heeft gelegd? MvB hanteerde maar één systeem en we hebben allemaal de tweede helft gezien dat dat systeem niet meer werkte, waardoor onze Mark geen plan B had om het om te draaien. Als je dan met twee controleurs op het middenveld staat, die geen enkele creativiteit in zich hebben, zie je ook dat je daardoor ook een hoop voetballend vermogen tekort komt.

Hoe zie jij PSV het liefste voetballen?

PS: Berghuis mag van mij best komen. Een goede voetballer met de nodige assists en goals, alleen niet voor 15 miljoen..:) . Daarbij zou ik dan ook graag aan de rechterkant een goede half speler zien. Geen idee wie..
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zou het liefst een middenveld zien met Rosario en daarnaast Berghuis of Lammers op 10. Verder zou ik graag een type van Ginkel of Wijnaldum zien ipv Sadilek/Hendrix. Dan heb je meer variatie en creativiteit in je elftal. Ik weet alleen niet wie ze dan zouden moeten halen en bovendien gaat het niet gebeuren denk ik. Het zou mooi zijn als Afellay die rol kan vervullen, maar ik heb mijn twijfels. Volgens mij is het middenveld een groter probleem dan de verdediging. Wel veel middenvelders in de selectie, maar hoe zorg je dat het een geoliede machine wordt?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Helemaal mee eens! Dat zou een normale afstelling zijn van een 4-3-3 systeem met beide halfspelers die zowel creativiteit, scorend vermogen, diepgang en verdedigend vermogen hebben. Dan krijg je zeer waarschijnlijk het voetbal wat ik heel graag wil zien. Een veel beter combinerend en voetballend middenveld en dus leuker veldspel.

Inzake Afellay: Het zou heel mooi zijn als hij weer op zijn oude kwalitatief goede niveau zou komen, maar ik denk dat we hier voorzichtig mee moeten zijn. Hij komt pas net terug van een blessure..
+2/-0

 
5 maanden geleden
Klopt, ze hadden mij niet. Ik ben nu volledig beschikbaar en bovendien goedkoop...;-)
+1/-1

 
5 maanden geleden
Dat denk ik ook...de eerste seizoens helft van vorig jaar was verfrissend en nieuw, veel tegenstanders hadden er geen antwoord op. De 2e helft probeerden we hetzelfde maar het liep minder en de tegenstander wist wat ze konden verwachten en stelden zich er stuk voor stuk op in. Het is heel simpel, als er te weinig creativiteit / inzicht / vermogen is bij veel spelers dan is het moeilijk om een bepaalde speelwijze (zoals in de 1e seizoenshelft) door te evalueren c.q. te verbeteren en te blijven verassen. En eerlijk is eerlijk, v Bommel is een beginnend coach en heeft het verleggen van accenten in een team / door evalueren van een speelstijl nog niet in de vingers.
+2/-0

 
5 maanden geleden
@Tony, Ik hoop dat Ibi een van de controleurs gaat worden. Dat zou er weer voetbal op het middenveld gaan komen. Ibi kan die rol toch ook aan ?
+1/-1

 
5 maanden geleden
Ibi op de linkshalf plaats zou (denk ik) super zijn. Dan hebben we voor die kant tenminste een voetballer met creativiteit. Ik zie in Ibi derhalve geen controleur.
+2/-0

 
5 maanden geleden
@Raimundo, ik bedoel ook dat Ibi op de plek van een van de twee controleurs komt, en dus zowel verdedigend als aanvallend een rol heeft.
Ik heb niet meer zo'n helder hoe hij vroeger bij PSV speelde. Hij stond toch vaak op het middenveld achter de nr 10 ?
+1/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ibi heeft onder Rutten zo gespeeld, toen vond ik dat jammer, omdat je in de voorhoede geen creativiteit had. Nu zou dat prima zijn. Ik denk echter dat van Bommel vooral "van Bommels" op het middenveld wil met één creatieve uitzondering. Dat is jammer, want in het moderne voetbal blijft het dan bij goede bedoelingen en weinig resultaat.
Zou mooi zijn als hij eens wat experimenteerde.
+1/-0

5 maanden geleden
Als ie vertrekt is de circel rond. Begonnen als drama met die moeizame transfer met dat gedrocht van een zaakwaarnemer en eindigt als drama door nooit consistent zijn spel te laten zien. Vaak de 1e die gewisseld wordt. En nooit is ie boos. Schijtmentaliteit. Iemand met zoveel intrinsieke kwaliteit en dan nog niet de drive hebben al je minpunten in al die jaren te kunnen verbeteren. Loopvermogen? Duelkracht? Allemaal te trainen als je echt naar de top wil. Ze hadden er nooit aan moeten beginnen. Hoe moeizaam de transfer tot stand kwam was al een veeg teken dat ie nooit bij wil tekenen met zo'n zaakwaarnemer. En hij is te slap om hem buiten te trappen. Net zo slap zoals op het veld is. Onbegrijpelijk. Cocu kreeg hem niet aan de praat. Bommel ook niet. Snel verkopen. Als het al lukt, de hoofdprijs wordt het nooit.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Hadden vrijwel allemaal hoge verwachtingen van deze jongen, helaas is het maar de helft geworden, dus idd verlies nemen en nieuwe weg voor beide partijen.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Zijn zakenwaarnemer is een groot probleem. Ik ben daarom ook zeer benieuwd of PSV nog een verkoop voor mekaar gaat krijgen.
+2/-1

5 maanden geleden
Liet inderdaad te weinig van zijn echte kwaliteiten zien in de wedstrijden tegen de "kleintjes", maar laten we vooral niet vergeten dat hij er als een van de weinigen wel stond en ook vaak beslissende doelpunten maakte in wedstrijden tegen Ajax, Feijenoord en AZ. En ja, je kan hem slap vinden en staan juichen dat hij vertrekt, maar ik zie helemaal geen spelers die zijn jaarlijkse doelpuntentotaal vanuit het middenveld zouden moeten opvangen. Ik heb regelmatig genoten van zijn onvoorstelbare traptechniek en vermogen om medespelers vrij voor het doel te zetten. Waar ik me grote zorgen over maak is het kleurloze middenveld zonder echte leider, zonder scorend vermogen. Is er nog iemand die mij kan vertellen hoe we de doelpunten van Luuk, Gaston en straks Steven en/of Chucky gaan opvangen. Ik ben sinds jaren niet zo pessimistisch geweest over de individuele kwaliteiten van onze spelers voor het komend seizoen. Daarbij moet ik wel opmerken dat er nog veel kan gebeuren op transfergebied. Maar de tijden waarin we op het middenveld konden genieten van spelers van het niveau Wijnaldum, Van Ginkel, Pröpper zie ik niet snel meer terugkomen helaas.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Hij was zo vaak onderdeel van dat kleurloze middenveld. Ik vergeet zijn goals tegen Ajax ook nooit. Maar ik vergeet ook niet al die wedstrijden waar ie niks deed. Ik durf te wedden dat PSV allang de moed heeft opgegeven met hem en dat ze met Ihataren al een betere versie in huis menen te hebben. En ik denk dat ze daarin gelijk hebben.
+1/-1

5 maanden geleden
Als je puur naar het aantal doelpunten kijkt dan lijkt zijn rendement nog best wel goed (zeker omdat hij vaak best wel onzichtbaar is) maar je zou toch ook minimaal 10 assists per seizoen verwachten. En daar is hij ver van verwijderd (15 in 4 Eredivisie seizoenen). Hoewel die doelpunten tegen Ajax natuurlijk geweldig waren, zijn zijn doelpunten in mijn herinnering in veel gevallen niet zo bepalend als bijvoorbeeld van Van Ginkel. Ben erg benieuwd hoe hij elders gaat presteren en of dit zijn plafond is of dat hij in een ander systeem of andere competitie beter tot recht komt.
+1/-0

5 maanden geleden
Geen idee waarom ED zo stellig is in de aanname dat Pereiro nog wel zal vertrekken. Volgens mij is hij interessanter voor zowel clubs als zaakwaarnemer als hij transfervrij is.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Misschien heeft hij het wel gezien hier, en wil hij het zelf bij een andere club gaan proberen. Bij PSV zal hij vast vaak op de bank moeten gaan zitten, en dat is negatief voor hem tav interlands spelen. Ik denk dat je het in die hoek moet zoeken.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Of hij moet rete zijn inzet gaan verbeteren.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Denk niet dat je kunt zeggen dat het een gebrek aan inzet is. Zijn hele spel oogt flegmatiek. Dat is van begin af aan al zo, dat gaat niet veranderen. Aan de andere kant staat hij wel garant voor x-aantal goals en assists.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Pereiro heeft al aangegeven dat PSV met andere clubs aan het praten is. Hij is ook toe aan een nieuwe uitdaging. Vorig seizoen zat ie al bijna in Wolfsburg.

Ik denk alleen dat PSV qua transfersom te hoog in de boom zit.
+1/-0

5 maanden geleden
Hij blijft. Ze hadden Pereiro nooit moeten halen met zo'n vage zaakwaarnemer. En het was toch vooral één groot discussiepunt, heel die Pereiro. Volgend jaar transfervrij naar Verweggistan en drie jaar later in de rubriek "vergeten voetballers"
+1/-1

5 maanden geleden
...wat een hoop gedraai weer...(1) PSV rekent op zijn vertrek...beter is: PSV moet hem verkopen dit jaar anders loopt hij komend seizoen gratis de deur uit...(2) er zijn nog geen officiële biedingen binnen....maar hij staat volop in de belangstelling...uuhhh?? en dan heeft 1 club interesse getoond....maar hij stond toch volop in de belangstelling??? Ik mis iets.....Tsja hoe je van niets..een klein beetje iets kunt maken.....
+1/-0

5 maanden geleden
De laatste roddels van niet altijd betrouwbare sites spreken van Watford, Milan en Corinthians als potentiele clubs:

http://www.soccernews.nl/news/599173/braziliaanse-topclub-corinthians-wil-stunten-met-komst-psverlink

Dat daarmee de komst van Berghuis wordt ingeleid lijkt mij logisch. Met Berghuis gaan we er niet op achteruit.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

barbecue beneliga bergwijn bommel bruma castellano crisis eredivisie feyenoord guti heerenveen hendrix ihattaren jong lato lissabon malen oranje romario rosario rosenborg sadilek schwaab sir tinus unnerstall var vhtlsaw wethoudervanjuine zoet