Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Steven Bergwijn: 'Wij hebben nooit gezegd dat ons geduld opraakt'

10 juli 2019 22:37 - ESPN
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Steven Bergwijn: "Wij hebben nooit gezegd dat ons geduld opraakt"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN heeft Fulco van Kooperen, zaakwaarnemer van Steven Bergwijn, de berichtgeving van Bild tegengesproken dat zij zouden willen dat Bayern deze week een beslissing moet nemen. "Wij hebben nooit gezegd dat ons geduld opraakt", aldus Van Kooperen. "Bayern is een mooie en grote club en het is mooi dat zij interesse hebben in Steven. Zij mogen alle tijd nemen die ze nodig hebben. Aan de andere kant is het geen heim dat er meer clubs zijn die hem willen hebben."

Meer op ESPN


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn opraakt bayern kooperen bild espn fulco heim

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
De zaakwaarnemer van Bergwijn ziet een transfer naar Bayern dus wel zitten.
Ik krijg het idee dat Bergwijn geen top-prioriteit is, want anders hadden de clubs hem allang opgehaald.
+3/-1

 
11 maanden geleden
danke herr Romada,
+1/-0

11 maanden geleden
Misschien moet Bergwijn nog wel gewoon een jaartje geduld hebben en de concurrentie met Bruna aangaan. Ik heb langzamerhand twijfels bij die rijen clubs voor Bergwijn en Chuckie. Zo goed hebben ze zich niet onderscheiden het afgelopen jaar. Ik zou die centrale verdediger toch maar halen op de pof en bidden voor CL deelname, zodat je de kosten terugverdient. Of leuker: Luckassen verrast iedereen en krijgt een basisplek.
+2/-2

11 maanden geleden
Word een lekkere soap zo. De "hoofdprijs" word hierdoor juist alleen maar lager. Je staat straks met de rug tegen de muur. Eigenlijk moet hij weg voor zijn ontwikkeling, maar het lijkt erop dat de spoeling erg dun is.
Kijk eens in andere selecties in NL. Zitten nog 5-6 spelers die op een transfer hadden gehoopt en zich nu "gewoon" bij hun eigen club moeten melden.
+4/-1

 
11 maanden geleden
Klopt Wally, is opvallend. Heb het idee dat er dit jaar erg weinig transfers plaatsvinden. Maar stel Bergwijn blijft wel bij ons... kan hij zich dan voldoende opladen voor de eredivisie? Hoop dat hij mentaal sterk genoeg is daarvoor.
+3/-1

11 maanden geleden
Er zal vanuit meerdere clubs interesse zijn in Steven Bergwijn, maar wat je ook hoort is dat hij een alternatief is voor als de 1e keus niet komt.
Zolang niemand een bod doet, gaat hij nergens heen.
De transfer-window duurt nog t/m 31 augustus. Belachelijk. Dan heb je al 4 competitive rondes, meerdere Europese wedstrijden en de supercup achter de rug, en dan nog kunnen spelers de deur uit lopen.
We gaan het zien wat er de komende 7 weken nog gaat gebeuren.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Idd , alles is afgestemd op de grote clubs binnen Europa . En als klein landje dat speelt op kunstgrasvelden heb je niets te vertellen en gaat er niet naar je geluisterd worden. Lijkt me ook niet gepast gezien de standen in de ED afgelopen seizoen.
+1/-1

11 maanden geleden
zal mij niet verbazen als hij bij ons blijft . Naar Ajax lijkt uitgesloten nu Tadic en Neres blijven.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Ajax ziet hem als verzwakking van de concu en potentieel investering, dus.
+1/-2

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein racisme schatting simons sir tinus topper trestena trump woordje zorg