Transparent
Inloggen
Sluiten

"PSV wil Boscagli van OGC Nice"

16 juli 2019 05:55
Foto: Pro Shots

"PSV wil Boscagli van OGC Nice"; image source: Pro Shots

Diverse Franse media melden dat PSV serieuze interesse heeft in de 21-jarige verdediger Olivier Boscagli. De linksbenige Boscagli lijkt te voldoen aan het profiel waar de Eindhovense club naar op zoek was en speelt momenteel bij OGC Nice. De transfersom zou maximaal zo'n twee miljoen moeten bedragen, al heeft Saint Etienne ook interesse in zijn diensten.

Boscagli kan zowel als linksback als in het centrum uit de voeten en speelde voor Nice en Nîmes op het hoogste niveau in Frankrijk. Ook speelde hij in Frankrijk Onder 17 tot en met Onder 21.


Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli nice ogc frankrijk diensten etienne linksbenige nimes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ken hem niet, mag toch niet hopen dat hij de verlosser achterin moet worden, omdat ie 2 assists gaf tegen ons......
+2/-4

7 maanden geleden
Ben je fijn wakker geworden?
Deze jongen komt als backup voor linksback en evt voor Viergever. Er zal zeker nog wel iemand gehaald worden voor de positie van RCV.
+6/-2

 
7 maanden geleden
Die blinde paniek hier altijd in de zomermaanden is mooi om te lezen. Elk jaar valt iedereen over elkaar heen om maar te zeiken en te klagen over het aankoopbeleid.
Je zou zeggen dat mensen toch een keer wel zouden leren van het verleden....
+7/-5

 
Wakkur2019 (geschorst)
7 maanden geleden
Lekker de ogen sluiten voor de realiteit. Volgende week een 'oefenpotje' tegen Basel met een veredelde B-verdediging.
+3/-6

 
7 maanden geleden
De realiteit is ook al jaren dat je de selectie nooit op deze datum al rond kan hebben. Met Lozano en Bergwijn nog aan boord speelt PSV hetzelfde spelletje. Zo hoog mogelijk inzetten.

Transfertijd duurt te lang en verschil wanneer clubs beginnen is te groot.
+2/-2

 
7 maanden geleden
John de jong doet het prima, hij heeft gewoon pech dat hij net achter het net vist... en hij heeft niet de financiële armslag van die kleine bolle uit a’dam.... dankwoord alles een stuk makkelijker! Maar wij hebben nog wel een eigen stadion! Weliswaar erfpacht, maar stadion is van ons, ajakkes heeft niets... huurt alles, is geen eigen baas in huis, dat vind ik nog steeds een groot verschil!
+3/-1

 
7 maanden geleden
Nog een paar van zulke transfers en ze kopen dat stadion gewoon. Verschil in transfersom en inkomsten wordt schrijnend. Goed voor het Nederlandse voetbal dat Ajax zo ver kwam? Ja en vervolgens meteen nee. Op korte termijn behoudt je je zicht op de CL, op langere termijn verlies je de aansluiting als zij zo doorgaan. Zeer zorgwekkend. En bij PSV zit alles tegen. Lozano die al een half jaar als een draak speelt en geblesseerd raakt, en niet wegkomt. Bergwijn die geen i druk maakt in de grote partijen. Gevolg, geen mega transfers. Pereiro die min of meer mislukt. Beoogde verdedigers die allemaal afhaken of weggekaapt worden.
+2/-4

 
7 maanden geleden
Wat denk je dat de arena moet kostten? Half miljard? Dat heeft ajakkes zo ook ff op de bankrekening staan?
+3/-1

 
7 maanden geleden
En Ajax van de beurs af halen, ongeveer 350 miljoen.
+2/-2

 
7 maanden geleden
@Riverside Jij denkt dat elke club in de wereld meteen een compleet stadion aftikt? Als ze dat stadion gaan kopen, is het grotendeels netjes op afbetaling, zoals 99% van de clubs. Ze hebben het voor 200 miljoen gebouwd, het zal nu idd wel richting 400 miljoen kosten. Met hun omzet en bankdekening geen probleem om een financiering te regelen, zelfs Feyenoord lukt het om een leuke hypotheek te krijgen voor een nieuwe Kuip.
+1/-1

 
7 maanden geleden
@michelos; Please maak er geen eind aan, er is toch nog wel iets waar je hoop uit kunt putten. Is die depressie altijd aanwezig, of heb je ook wel eens goeie momenten? Als ik jouw post lees denk ik altijd, met mij gaat het best goed.
+2/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
@Belgi
Jij hebt altijd van die onnozele reacties. We kijken zometeen na 2 potjes Basel of je nog steeds met zo'n naïef blij hoofd rondloopt. En maak je geen zorgen over mij. Persoonlijk gaat het heel goed. Ik weet het voetbal goed te scheiden van het dagelijkse leven. Bedankt voor de interesse.
+1/-4

 
7 maanden geleden
Alsof 1 of 2 extra aankopen het verschil gaan maken tegen Basel. Als je het met het huidige team niet redt tegen Basel hadden die 2 spelers het verschil ook niet gemaakt...
+2/-0

 
7 maanden geleden
Snap de negatieve teneur wel een beetje. Heb dat zelf ook. Aan het eind van het seizoen zag iedereen dat er in de verdediging een vacature was en er ook snel een bij kwam. En iedereen wist hoe snel we serieus aan de bak moesten. Ik zou verwachten dat verdedigers prioriteit hebben en niet Bruma en Berghuis. Hebben we echt gewacht tot Alvarez naar ajax ging? Dat was toch al een tijdje duidelijk? we hebben het geld simpelweg niet. Je verwacht dat er dan sneller wordt doorgepakt naar een andere speler op de lijst. En ben dan wel benieuwd naar de kwaliteit van een speler van 2 miljoen als je eerst voor een van 15 ging. Ik zou wel eens een kijkje achter de schermen willen, denk je er misschien heel anders over. Een week voor Basel hebben we een gelegenheidsverdediging, dat baart wel zorgen.
+2/-1

 
7 maanden geleden
Ze gaan nog steeds voor een directe versterking als RCV en misschien gaat ie ook wel 15 miljoen kosten. Maar deze jongen komt als backup, dus niet in de plaats van Alvarez, maar ipv Gloster, die ze eerste wilden halen.
Natuurlijk wisten ze dat Schwaab wegging, maar ze hebben gewoon voorkeur voor 1 of 2 mogelijke vervangers en ze wachten tot die haalbaar zijn tegen de juiste prijs. Je kunt ook wel steeds doorschakelen naar keuze C, D of E, maar dan kom je op een treurig niveau uit. Nu duurt het misschien langer, maar staat er hopelijk straks wel een goeie speler. Sowieso kun je wel snel een speler halen uit Zuid Amerika ofzo, maar die heeft ook tijd nodig en staat er nooit gelijk tegen Basel, Luckassen wel, daar heb ik alle vertrouwen in.
+3/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Moet jij mij eens vertellen waar jij op baseert dat Berghuis een hoger prioriteit heeft bij de Jong dan verdedigers @redbastard. Ben jij assistent van de Jong of zo, want het lijkt erop dat je precies weet waar deJong mee bezig is? Of baseer je dit op media die in komkommertijd continu de grootst mogeljk shit spuiten gebaseerd op helemaal niets behalve aandacht trekken om meer reclame en clicks te kunnen verkopen.
+2/-1

 
7 maanden geleden
Lezen....ik vind het opvallend dat we alleen nieuws horen over aanvallers en nauwelijks over verdedigers. Maar wat ik zeg, een kijkje achter de schermen levert wellicht een heel ander beeld op.
+1/-0

7 maanden geleden
Iemand die al wat wedstrijden heeft gespeeld voor Frankrijk, is niet verkeerd lijkt me. Voor 2 miljoen euro een prima aankoop, maar inderdaad voor de backpositie neem ik aan.
1.81 niet erg lang, maar als hij stand in is voor viergever, die vooral als laatste man fungeert is het geen probleem.

De rcv liever gewoon een verdediger, die wat groter is
+1/-2

7 maanden geleden
Ben benieuwd hoe snel ajax ook interesse heeft...
+6/-1

7 maanden geleden
Waarschijnlijk heeft Boscagli een redelijke pot gespeeld tegen PSV vorige week.
Dan sta je snel op de radar....
+2/-5

7 maanden geleden
Alves naar Ajax, Lyanco te duur.
Dus lijkt erop dat Psv nu bij 3,4de keus is uitgekomen.
Dat moet je van te voren toch weten of een speler haalbaar is of niet.
Ik laat me graag verrassen nog maar hoop dat Psv volgend jaar Stan Valcx binnenhaalt,die zie ik goede dingen doen bij vvv.
+3/-4

 
7 maanden geleden
Ik weet niet hoor, maar het lijkt me niet dat Stan Valckx het niveau nog aankan om linker centrale verdediger te spelen..
+11/-0

 
7 maanden geleden
@scorendemidden... , heeft u eigenlijk wel voor ogen wat John allemaal doet en hoelang hij al scout is . Nee , dan geen onzin verkopen aub.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Zeg niet Dat JDJ wegmoet... Stan Valcx gewoon erbij halen..
+1/-3

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Twee technisch directeuren ? John heeft capaciteiten genoeg om die klus te klaren . Waarom zou je dubbel salaris gaan betalen , wat is de meerwaarde ? Er zijn meer scouts actief voor PSV , al jaren.
+2/-1

 
7 maanden geleden
Valckx heeft hier al gewerkt, volgens mij tijdens het befaamde Jan Reker tijdperk. Het is niet dat er ten tijde daarvan geen rotzooi is gekocht. Nee, gewoon De Jong de kans geven.
+1/-1

7 maanden geleden
Wat valt het op dat veel mensen zo negatief doen. De Jong zal er alles aan doen met de middelen die hij heeft. Op dit moment zijn die beperkt. Ik denk dat je met Lato, Viergever, Luckassen en Dumfries een redelijke verdediging hebt waarmee je normaal gespreken in de eredivisie geen problemen mag hebben. Zeker als je met Rosario en Hendrix ervoor speelt. Tegen teams als Basel mag dit normaal ook geen probleem zijn. Zeker als je aanvallend zoveel stootkracht hebt dat de tegenpartij nauwelijks aan aanvallen komt. Zodra Bergwijn of Lozano verkocht wordt hoop ik wel dat er in de verdediging 1 topper komt. Ik mis een speler zoals Moreno.
+4/-0

7 maanden geleden
PSV heeft als 1e nu behoefte aan een LCV en een backup voor linksback. Als deze speler beide posities naar behoren kan invullen, prima toch?
Ik ben het wel eens dat het allemaal erg lang duurt (verkoop Lozano, Begwijn, Pereiro) aankoop verdediger en dat PSV erg geïnteresseerd is in lastpak Berghuis vind ik erg raar. Deze jongen is 28, ligt slecht in de groep en heeft regelmatig bonje met trainer en is veel te duur. Ik zou geld op andere positie besteden (spits en CV). Lammers of Bergwijn zijn nog te jong om een heel jaar als spits te fungeren. Succes volgende week
+1/-0

7 maanden geleden
Als hij DE CV moet worden dan hou ik mijn hart vast, ik ken hem niet maar kan me niet voorstellen dat hij dan de man is voor de CV. Maar psv snap ik ook niet want de prioriteit is een CV halen met ervaring, dan lijkt me niet dat het deze jongen moet worden.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Hij is de backup voor Viergever en Lato. Een goedkope gok, maar eentje met potentie. Ik zou die Amerikaan er nog graag daar achter zien, als vaste back van het Jong elftal. En dan voor de rechter centrale positie een échte topper.
+3/-0

moderator forum-beheerder 7 maanden geleden
In 2013 betaalde PSV 750.000 euro voor Santiago Arias en hij heeft het prima gedaan bij PSV, en is uiteindelijk verkocht voor 11 miljoen euro! Dus spelers hoeven niet altijd miljoenen euro's te kosten! Ik heb er alle vertrouwen in! :)
+5/-2

 
7 maanden geleden
Dat is ook zo Klaas-Jan misschien is hij de juiste man. We zullen zien en afwachten.
+1/-1

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt arnesen atheist baumgartl berghuis bergwijn bommel bruma depay doan eredivisie faber flitsphirips gakpo gelovigen gerbrands ginkel ihattaren johnny jong lammers madueke malen pereiro sir skipper tinus uswilly vhtlsaw viergever