Transparent
Inloggen
Sluiten

[UPDATE] Overmars heeft voorlopig geen plek voor Bergwijn, interesse AS Roma

16 juli 2019 07:37 - AD
Foto: Pro Shots

[UPDATE] Overmars heeft voorlopig geen plek voor Bergwijn, interesse AS Roma; image source: Pro Shots

In een interview met het Algemeen Dagblad geeft Ajax-directeur spelerszaken Marc Overmars aan voorlopig geen plek te hebben voor PSV-spits Steven Bergwijn in de spelersgroep. Hij spreekt over een "interessante speler voor Ajax", maar geeft erbij aan dat men in Amsterdam momenteel wel erg ruim in de aanvallers zit: "er zal dus eerst een speler moeten vertrekken". Gisteren maakte Overmars nog openlijk reclame voor aanvaller Ziyech, in welke speler opvallend weinig clubs interesse tonen.

[UPDATE 11:20]

Ondertussen blijft de naam Bergwijn rond gaan in het geruchtencircuit. Met name het Italiaanse Napoli lijkt wel oren te hebben naar de PSV'er en in de plaatselijke media wordt ook steeds vaker AS Roma genoemd als mogelijke volgende club van Bergwijn. Bij Roma vertrok deze zomer El Shaarawy, waardoor voorin een vacature ontstond. Bergwijn zelf zou de speelwijze van AS Roma wel zien zitten.

Meer op AD


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn roma overmars geruchtencircuit napoli plaatselijke reclame shaarawy spelerszaken ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Wat een nieuws weer, dat was al anderhalve maand geleden zo....
+2/-2

7 maanden geleden
Wat een BS zeg, je moet je als Bergwijn toch echt gaan afvragen hoe serieus Ajax is. En welke spelers moeten dan nog weg, als in wie is er beter? Financieel hoeft Ajax namelijk niet te wachten.
Ik denk dat het om Neres gaat.
+2/-1

7 maanden geleden
Die gaat dit seizoen PSV nog niet verlaten, het is veel te rustig om hem heen...
+1/-1

7 maanden geleden
De Jong:'Wij hebben voorlopig geen plek voor verdedigers.'
+4/-2

7 maanden geleden
Dit is vooral ingegeven door de media (lees Telegraaf) die in ieder artikel over Bergwijn het niet konden nalaten om Ajax even te noemen. Ajax heeft in het openbaar alleen maar gezegd dat Bergwijn uiteraard op het lijstje staat, logisch want het is een goede voetballer. Zo staan De Ligt, De Jong en Ziyech ook bij PSV op een lijstje. Maar de media maakt daar meteen van dat Ajax een poging gaat doen om Bergwijn te halen. Het geeft dus vooral aan hoe verziekt de pers op dit moment is en het fantastisch vindt om te stoken waar nodig. Objectiviteit en goede journalistiek is al jaren zoek in Nederland.
+1/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ten Hag heeft in een persconferentie gezegd , was op tv , dat Berwijn NIET op zijn lijstje stond ....................Op een persconferentie in De Lutte verklaarde Ten Hag: "Bergwijn is bij ons nooit genoemd, dat is wat jullie ervan maken. Als wij nieuws hebben, dan melden wij dat altijd. Ondertussen doen we ons werk, hebben we per positie een lijstje met namen en we weten wat we willen. Dat is de stand van zaken."
+1/-0

7 maanden geleden
Waarom wil Ajax zo graag van Ziyech af, persoonlijk vind ik hem samen met Neres de beste speler die ze hebben. Is het soms een moeilijke jongen, ze zeggen nu al 3 jaar dat er volop interesse is.
+2/-1

 
7 maanden geleden
Ajax is waarschijnlijk nog steeds boos dat hij drie jaar geleden het wel mooi vond dat PSV de titel pakte door het gelijke spel van Ajax tegen De Graafschap. :-)

Dat was ook leuk.
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
In VI geeft Overmars aan dat er weinig belangstelling is voor Hakim Ziyech en dat hem dit verbaasd , U heeft gelijk , hij is een van de beste spelers die ze hebben . Goed afstandsschot goede plaatsing van de bal en inzicht. Dat is idd vreemd , ze willen hem duidelijk kwijt . Eigenlijk had ik verwacht dat hij zeker zou vertrekken gezien zijn lichaamstaal richting de staf . Maar na die uitlating van Overmars begrijp ik het wel.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Let eens op hoe snel Overmars bijdraait als Neres of vd Beek zou gaan vertrekken. Altijd dat geroeptoeter van die natte neuzen show . Iedere speler van onze concurrent zou in de picture staan. Vooralsnog zie ik er weinig van . Ik word een beetje moe van die arrogantie . Doe nou eens normaal . Een keer in de vijf jaren kampioen worden en dan zo roeptoeteren , schande.
+1/-0

7 maanden geleden
Bergwijn heeft Ajax al een dienst bewezen( door als een natte krant te spelen) in de tweede seizoenshelft, nou is het afwachten of dat ze hun belofte nakomen?
+1/-0

7 maanden geleden
Roma ziet in hem een goedkoop alternatief voor Suso, die 40 miljoen moet kosten. Gaat hem dus niet worden.
+1/-0

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt arnesen atheist baumgartl berghuis bergwijn bommel bruma depay doan eredivisie faber flitsphirips gakpo gelovigen gerbrands ginkel ihattaren johnny jong lammers madueke malen pereiro sir skipper tinus uswilly vhtlsaw viergever