Transparent
Inloggen
Sluiten

Boscagli tekent voor vier jaar

17 juli 2019 23:23 - PSV

Verdediger Olivier Boscagli heeft op de PSV FANdag een contract getekend dat hem vier jaar aan de club uit Eindhoven verbindt. Voor de buitenwereld leek de transfer zeer snel te zijn gegaan, maar technisch manager John de Jong benadrukt dat de Eindhovenaren de Monegask al heel lang volgen. De Jong omschrijft de linksbenige Boscagli als veelzijdig en talentvol.

Meer op PSV


Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli jong fandag linksbenige monegask omschrijft talentvol veelzijdig verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Deze aankoop is gedaan om alle posities in de selectie bezet te hebben.
Op zich is dat zeer begrijpelijk een week voor vCL tegen Basel.
Ik neem aan dat nu een andere fase is aangebroken die er op gericht is om overbodige spelers te verkopen, en tav de CV nog een echte versterking binnen te halen als dat haalbaar is.
Een goede CV kan je seizoen maken of breken. Dat doet me denken aan het jaar dat Alex bij PSV kwam. De gehele verdediging had meteen een ander niveau.

We slim dat PSV in de grote competities scout en daar talenten probeert te overtuigen naar PSV te komen. Daar had De Jong wel een leuk verhaal over op PSV-TV.
+1/-3

7 maanden geleden
Ik heb het idee dat John de scoutingslijstjes van drie jaar terug erbij pakt en die spelers binnenharkt. Hij realiseert zich daarbij kennelijk niet dat deze spelers de laatste twee of drie jaar geen ruk gepresteerd hebben en zich niet hebben doorontwikkeld. Hoe ik dat weet? Anders konden wij ze niet zo makkelijk halen.
+1/-2

 
7 maanden geleden
Als hij ze niet binnenhaalt is het niet goed, en als hij ze wel binnenhaalt is het niet goed. Wat een kul verhaal.
+2/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt arnesen atheist baumgartl berghuis bergwijn bommel bruma depay doan eredivisie faber flitsphirips gakpo gelovigen gerbrands ginkel ihattaren johnny jong lammers madueke malen pereiro sir skipper tinus uswilly vhtlsaw viergever