Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast Zomerupdate: Wat ging er mis tegen Wolfsburg en wat kan beter?

18 juli 2019 15:13 - PSV Podcast




Tags

podcast wolfsburg zomerupdate

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
wat ging er goed? maak me ernstig zorgen of we in het linkerrijtje eindigen...
+1/-0

4 jaar geleden
Tis ongelofelijk de mineur op dit forum. Ik snap het wel een beetje, maar het slaat bij velen volledig door. We hebben een oefenpotje verloren op de fandag van een team dat normaliter veel sterker zou moeten zijn. Kan gebeuren. Ik ben er ook niet gerust op voor volgende week, maar het negativisme wat ik hier terugzie slaat ook nergens op.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Gaat niet om dit potje. Is al 7 maanden zo en de keuzes van Van Bommel worden steeds onbegrijpelijker.
+5/-1

4 jaar geleden
Vorig jaar voor de winterstop speelde PSV voortreffelijk en zoals Mark van Bommel toen zei: ''wij geven de tegenstander het gevoel dat er niets te halen valt bij PSV''.
De vraag is, hoe krijgen we dit weer terug?
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Wat er misging? Achterin staat het niet stabiel, Zoet laat weer eens een paar houdbare ballen glippen en voorin werd geen bal vast gehouden. Ook mis ik de coaching onderling in het veld het lijken allemaal wel eigen bv-tjes die nog een transfer willen bewerkstelligen.

Het is me ook echt een raadsel waarom Zoet aanvoerder is gemaakt door Mark. Zoet is de meest wisselvallige factor de afgelopen jaren geweest en dan vooral Europees. We moeten dit jaar Europees juist mee gaan doen, anders is het financiële gat met Ajax helemaal niet meer te dichten en AZ komt door haar consequente beleid ook steeds wat dichterbij, die zijn Feyenoord al voorbij vwbt de jeugdopleiding en transferinkomsten.

Ik denk dat dit een mooi moment is om Zoet te verkopen en Ruiter eerste doelman te maken. Ik ben erg gecharmeerd van wat ik tot nu toe gezien heb van die jongen. Bij Utrecht viel hij al regelmatig op door zijn goede prestaties, jammer dat hij met Sunderland een verkeerde keuze heeft gemaakt in zijn carrière. Een club die net is gedegradeerd uit de PL moet zoveel in het salarishuis snijden dat het zijn beste spelers moet verkopen, dat is niet het juiste moment om ergens binnen te komen.

Hopen dat Mark snel inziet dat we met Ruiter een betere en sterkere keeper in huis hebben dan Zoet.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje