Transparent
Inloggen
Sluiten

[vCL] FC Basel wint eerste competitiewedstrijd

19 juli 2019 22:41
Foto: Pro Shots

[vCL] FC Basel wint eerste competitiewedstrijd; image source: Pro Shots

De aankomend tegenstander van PSV in de voorronde van de UEFA Champions League FC Basel kende vanavond een prima generale. Basel speelde de seizoensopener van de Zwitserse Super League tegen Sion en won uit met 1-4. Met rust was het 1-1 na een doelpunt van Albian Ajeti en een tegentreffer. Na rust liep Basel uit via Luca Zuffi, een eigen doelpunt en Valentin Stocker.

Nederlander Ricky van Wolfswinkel mocht pas 5 minuten voor het einde invallen en is blijkbaar tweede keus achter Ajeti als diepe spits. PSV speelde 16 dagen geleden een oefenpotje tegen Sion en kwam toen niet verder dan 0-0.


Tags

basel ajeti sion vcl aankomend albian generale luca oefenpotje ricky seizoensopener stocker uefa valentin wolfswinkel zuffi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ik hou mijn hart vast en hoop dan maar minstens op EL voetbal.
+2/-2

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Je bent niet de enige... Zoet is ook duidelijk (nog) niet in vorm. Ik heb de oefenwedstrijden bijna allemaal kunnen volgens en Ruiter maakt op mij een stabielere indruk. Waarschijnlijk toch door zijn ervaring in het buitenland.

Zoet wil ik niet zomaar afschrijven, maar in dit stadium van het seizoen is het ontzettend belangrijk dat de meest fitte spelers die in vorm zijn worden opgesteld, hetzelfde geldt voor de doelman.

Zoet geeft mij de indruk dat er achter de schermen toch wat speelt qua transfer of hij zit nog met zijn gedachten in de Spaanse zon.

Ik denk dat Ruiter wel eens de verrassing van het seizoen kan gaan worden want wat ik tot nu toe gezien heb lijkt hij in potentie beter dan Zoet.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Volgens mij is zoet recent vader geworden.
+1/-0

9 maanden geleden
Daar speelden wij een mooie 0-0 tegen...
+2/-1

 
9 maanden geleden
Dat was een oefenwedstrijd dus dat zegt niet zo heel veel. Laten we in ieder geval hopen dat het achterin goed staat, want daar ben ik niet zo gerust op. In het Europese voetbal gaat het niet alleen om doelpunten scoren, maar vooral om er niet teveel tegen te krijgen, want zo makkelijk als je in de Eredivisie scoort, zo makkelijk krijgen wij ze Europees vaak tegen, terwijl we het achterin meestal wel goed voor elkaar lijken te hebben. Ik ben van mening dat de het achterin best een niveautje hoger kan en dat Mark best mag laten merken dat niemand zeker is van zijn plaats achterin.
+1/-0

Wakkur2019 (geschorst)
9 maanden geleden
Op naar de top 32 van Europa. Dinsdag bal in Eindje. 32000 mensen die in de lampen hangen na een mooie 5-0 met 3x Sam
+1/-0

9 maanden geleden
zonder gekheid wat ik vorig seizoen al schreef!! zoet is geen 1e keeper in mijn ogen heeft vorig jaar punten gepakt maar ook veel verloren! en ik vind dat hij te traag en te dik is geworden!! een keeper moet in het 16 meter gebied de baas zijn maar hij komt niet van de grond of over de grond reageert hij te traag!! dus in mijn ogen is ruiter misschien wel de 1e keeper en stukken beter!!
+1/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

absurd achterkamertjes adf antonh belasting cafepraat cbs compenseren corona coronavirus daklozen dossier down eredivisie flitsphirips geloofwaardig gemeenschapsgeld gerbrands knvb nederland onchristelijk overheid overmars sir tinus under uswilly vhtlsaw youtu zak