Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint van RBC; PSV vijf punten voor op Ajax

31 januari 2003 21:57

Verslaggever: RvW

PSV heeft vanavond de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft winnend afgesloten. In het Philips Stadion won PSV makkelijk met 3-0 van RBC Roosendaal. PSV breidde door de winst de voorsprong op concurrent Ajax uit tot 5 punten. Zondagmiddag moet Ajax in Tilburg proberen de schade beperkt te houden. PSV had zelf weinig te vrezen tegen RBC. In de eerste helft kwam PSV op voorsprong door een doelpunt van Arjen Robben in de 37ste minuut. Kezman besliste 8 minuten na rust de wedstrijd met zijn 19e goal in 18 wedstrijden. 11 minuten voor tijd zorgde invaller Gakhokidze nog voor de derde goal.

PSV kon met name verweten worden dat het in de eerste helft niet verder uitliep. Onzorgvuldigheid voorin en een uitstekende Wim de Ron zorgden dat de score beperkt bleef.

[later meer]

Meer op




Tags

rbc arjen besliste breidde gakhokidze kezman onzorgvuldigheid robben ron roosendaal tilburg uitliep verweten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte