Transparent
Inloggen
Sluiten

Ricky van Wolfswinkel: 'Ik denk dat het fiftyfifty zal zijn'

22 juli 2019 14:18

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft FC Basel-spits Ricky van Wolfswinkel aan uit te kijken naar de wedstrijden tegen PSV. "Toen deze wedstrijd uit de loting rolde, kreeg ik direct allerlei berichtjes vanuit Nederland. Het is leuk om weer hier te spelen", aldus Van Wolfswinkel. "Vorig jaar in de voorronde van de Europa League tegen Vitesse, nu tegen PSV. De UEFA denkt bij de loting ook aan mijn familie en vrienden, haha."

De aanvaller verwacht een gelijkopgaande strijd met PSV. "Het is lastig inschatten, omdat ik niet weet hoe goed PSV nu is. Ze hebben met het vertrek van Luuk de Jong veel ingeleverd. Hij was toch de kapstok van het elftal. Mark van Bommel kennende zal PSV niet opeens heel anders gaan spelen, maar waar nu echt de kracht en zwaktes liggen, is nog even gissen", zo geeft hij aan. "Ons voordeel is dat we al een competitieduel hebben gespeeld. We zitten meer in het ritme en de overtuigende zege van vrijdag heeft ons vertrouwen gegeven. Ik denk dat het fiftyfifty zal zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

wolfswinkel fiftyfifty ricky basel bommel gelijkopgaande gissen inschatten jong kapstok kennende nederland uefa vitesse voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage