Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Afellay komend seizoen aanvoerder van PSV

23 juli 2019 19:44
Foto: Pro Shots

Ibrahim Afellay komend seizoen aanvoerder van PSV; image source: Pro Shots

Ibrahim Afellay is komend seizoen de aanvoerder van PSV. Dat bevestigde Mark van Bommel voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Basel. Zolang de middenvelder er niet bij is op het veld zal Pablo Rosario de aanvoerdersband dragen. Jeroen Zoet droeg in de voorbereiding nog de aanvoerdersband, maar tegen Basel was het Rosario die als aanvoerder het veld betrad.




Tags

afellay basel rosario bommel zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Barcelona ziet af van een bod op Lozano of Bergwijn en wacht tot de winterstop om Bruma (Broema) voor 150 miljoen over te nemen. Het kan hard gaan. LOL.
+1/-2

4 jaar geleden
Begrijpelijk, maar dan moet hij wel vaak kunnen spelen.
Eigenlijk vind ik Zoet ook wel een aanvoerder, maar het is wel een doelman, en die kan dus nooit naar de scheidsrechter lopen tijdens de wedstrijd.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Maar hoe zeker is Zoet van z'n plek als Unnerstall terug is?
+6/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Mag toch hopen na zijn optreden vanavond dat Unerstall gewoon een kans krijgt. Man man wat is die slecht geworden die Zoet.
+5/-3

4 jaar geleden
Ik had hendrix en viergever nog voor pablo verwacht. Erg knap van hem om nu al (reserve) aanvoerder van psv te zijn.
+4/-0

4 jaar geleden
Dat die slapjanus van een Zoet zo gepasseerd wordt voor de band zegt ook weer genoeg. Wordt niet voor vol aangezien. Gisteren ook weer, die kopbal moet je gewoon hebben. En nooit is er rust bij die corners, want meneer komt echt nooit die goal uit om eens hoog boven iedereen een bal uit de lucht te plukken. En als ie uitkomt loopt ie te grabbelen. Ik snap wel waarom geen clubs in de rij staan. Idem voor Lozano. Die trekt het abominabele niveau van na de winterstop gewoon door. Schop onder zijn kont moet ie krijgen met zijn egotripperij. Ga eens combineren, kijk om je heen, staan er nog 10 in. De jeugd deed het weer veel beter. Met een goed speelplan moeten ze dit in Basel afmaken.
+4/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Lozano is er 3 maanden uit geweest en heeft amper wedstrijdritme, dat komt wel weer goed.

Maar wat die Zoet laat zien, werkelijk een parodie op een keeper. Bij elke bal in de zestien poept hij zijn broek vol en elk afstandschot is raak omdat hij niet duikt maar valt. Tel daarbij op dat hij meevoetballend enorm veel tijd nodig heeft en het is iedere keer weer billenknijpen. Nee, zelfs Ruiter mag er nu van mij in...
+3/-1

 
4 jaar geleden
Klopt dat lozano eruit is geweest, maar die man is gewoon niet geschikt voor voetballen in de kleine ruimte. Heeft hij onvoldoende overzicht voor. In de omschakeling levensgevaarlijk als je hem kan bedienen, maar in de kleine ruimte zijn er betere.
+2/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden (gewijzigd)
Probleem is dat hij vooral met zichzelf bezig is. Dat wegdraaien, in de aanloop naar de 1-0, getuigde van enorme klasse bijvoorbeeld maar hij wil zelf scoren en geen ballen afgeven. En denk maar niet dat hij het niet ziet, echt wel, maar is gewoon te egocentrisch. In de aanloop naar de 1-1 wil hij zelf ook door een man schieten terwijl je zag dat dit niet kon. Toch ging hij voor die 1% kans dat de bal tussen de benen zou gaan.
Op dit moment is Bruma, Malen, Steven gewoon de beste optie als voorhoede. Hirving mag er zaterdag inkomen als we in de 60e minuut met 0-1 voorstaan. Dan kan hij heerlijk gaan rennen in de counter.
+1/-0

4 jaar geleden
Laten we twee potentiële wisselspelers aanvoerder maken. Van afellay weet je niet welke vorm hij krijgt. Rosario speelt eigenlijk weer net zo als in de tweede helft van het seizoen. Oftewel balletjes terug, waarvan 50 procent risicovol terug. Je komt dus weer in een situatie dat je je aanvoerder moet passeren en dan heb je de poppen aan het dansen. Viergever was de enige logische keuze geweest.
+3/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Vond Pablo pas in de slotfase spelen zoals het moet: met druk naar voren en pressen. En dan ook de ballen naar voren spelen. Probleem is dat hij bij een meer gunstige stand werkelijk alles teruglegt. Sadilek trouwens ook, ook als linksback. Staat gewoon met zijn goede been naar binnen ingedraaid. Haha. Komisch om te zien.
+1/-0

4 jaar geleden
Toch een aparte keuze om Afellay aanvoerder te maken terwijl hij nog niet eens kan mee spelem.
+3/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad heeft sinds 2017 geen wedstrijd meer gespeeld. Ik wist niet eens dat Rosario kan praten. Gisteren trouwens weer kapot geërgerd aan van Bommel langs de lijn. Snap niet dat de directie daar niet iets van zegt met zijn debiele gedrag richting vierde man.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Is er überhaupt wel eens iets waar jij je niet aan ergert?
+1/-1

4 jaar geleden
Ik begrijp de rol van Ibi in de groep maar als je iemand als aanvoerder kiest ga je er als trainer, neem ik aan, vanuit dat hij straks 1 van de eerste wordt die je op het formulier zet? Wat zou ik graag de gedachten van van Bommel in deze kunnen lezen. Voor welke positie bijvoorbeeld? Mocht het een middenveld worden zonder Hendrix (lijkt kind van de rekening te zijn) moet je Jorrit dan nu niet verkopen? Er schijnt belangstelling te zijn. Volgens mij gaat er nog veel meer gebeuren dan wij allen vermoeden.
+2/-1

4 jaar geleden
Allereerst: Van Bommel heeft de aanvoeders niet voor het oprapen he. Zoet (ondermaats en keeper) Viergever (hopenlijk ook mogelijk een wissel)

Ik denk dat Ibi hiermee in de kleedkamer een grotere rol krijgt (ja dat is belangrijk) en ik denk dat Ibi als fit, veelal als wissel gaat komen om de wedstrijd of te kantelen of te dirigeren. Misschien als basis, maar ik zou hem juist meer als invaller gebruiken.

Denk ook dat nu een goed moment is voor Hendrix om te gaan. Dan maak je ruimte voor Sadilek. en krijgt Guti de echte kans.

Rosario is een aparte, maar de aanvoerder doet wat trainer wilt en dat is (helaas) veel balletjes terug en temporiseren. In Sadilek ziet Van Bommel de terrier die hij nodig heeft.

We gaan het meemaken, ik had zo graag Robben bij dit team gezien als aanvoerder.. maar goed dat telt niet. Forza
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage