Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Als je hem dan nog kan maken is het alleen maar mooi'

24 juli 2019 00:08

In gesprek met Veronica gaf Donyell Malen aan erg blij te zijn dat PSV alsnog won van FC Basel. "We vechten zo hard de hele wedstrijd lang en om dan 1-2 achter te komen... Het publiek bleef achter ons staan. Als je hem dan nog kan maken is het alleen maar mooi", aldus Malen. "Bij vlagen speelden we erg goed, maar in de eindfase was het iets te rommelig. Elke kans van hun ging er in. Je blijft gewoon vechten. Het was warm en iedereen was op, maar het is alleen maar verdiend dat je hem dan nog wint."

De spits zorgde met een hakbal voor de winnende treffer. "Ik sta op de goede plek. Dit kwam als eerste in me op. Dat is gewoon mooi", zo gaf hij aan.

Malen vormde voorin een koppel met Steven Bergwijn. "Het ging goed. Ik weet wat hij kan en hij weet wat ik kan. We voelen elkaar goed aan", zei hij daarover. "Het is lekker om met hem te spelen. We zijn beide voetballende spelers. We moeten goed naar elkaar kijken waar we staan en vanuit daar verder voetballen."




Tags

malen basel bergwijn hakbal koppel rommelig veronica vlagen vormde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage