Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zaakwaarnemer Gastón Pereiro houdt transfer vooralsnog tegen'

24 juli 2019 18:50 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Zaakwaarnemer Gastón Pereiro houdt transfer vooralsnog tegen"; image source: Pro Shots

Paco Casal, de zaakwaarnemer van Gastón Pereiro, houdt vooralsnog de transfer van de Uruguayaan naar Spartak Moskou tegen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV heeft met de Russen een akkoord bereikt over een transfersom, maar Casal wil nog niet happen en volgens het ED is het nog steeds de vraag of dat überhaupt gaat gebeuren.

Vier jaar geleden liepen de onderhandelingen met Casal ook zeer moeizaam toen Pereiro richting Eindhoven vertrok. Toenmalig technisch manager Marcel Brands wilde de onderhandelingen ook al afbreken, maar uiteindelijk werd er alsnog een akkoord bereikt. Pereiro heeft nog een contract voor een jaar in Eindhoven, waardoor PSV hem deze zomer wel moet verkopen.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

pereiro casal brands happen russen spartak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Op de tribune zetten heel het jaar en verlies pakken dan maar he. Tuurlijk niet, maar misschien verstandig om het pokerspel zo te beginnen.
+2/-2

1 jaar geleden
Zou die bij Watford of andere meer zwarte centjes krijgen en daarom vervelend doen? Tis toch logisch dat pereiro niet gaat spelen met dit alles gaande, daar schiet verder toch niemand wat mee op!
+2/-1

1 jaar geleden
Die man zal er alles aan doen om op het laatste moment er toch iets meer uit te krijgen. Nooit meer zaken met deze man doen.
+2/-1

1 jaar geleden
Die loopt volgend jaar gratis de deur uit. Daar zit de winst van speler en zaakwaarnemer, maar een toekomstige club zal dit gedrag natuurlijk gaan meewegen.
Als de speler karakter heeft, gaat hij op zoek naar eem andere zaakwaarnemer. Hij heeft toch al het imago van een pak havermout dus dit er dan nog eens bij komt hem straks duur te staan... Als ik die speler ben en ik wil voetballen dan liep ik nu even het kantoor van mijn zaakwaarnemer in om de goede man - al dan niet hardhandig - van wat extra zuurstof te voorzien.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Als hij gratis de deur uitloopt kan hij de zaakwaarnemer dumpen. Wil de zaakwaarnemer niet en Pereiro niet. De vraag is , hebben ze nog alternatieven. Zo niet dan is het gevaar dat Pereiro wel eens heel weinig aan spelen toe zou kunnen komen, een jaar verder is en dan moet je nog maar afwachten wie hem dan nog wil. Goed gesprek voeren en hem duidelijk maken dat hij meerdere keren bij JPSV moet aansluiten . Misschien gaat hij dan wakker worden. Hij is een goede speler soms sublieme acties maar helaas te weinig effectief . Heb toch wel van hem genoten als hij er zin in had.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik weet niet hoe het contract van Pereiro en zijn zakenwaarnemer in elkaar zit. Denk maar niet dat zo'n roofdier, een speler een gunstig contract laat tekenen.
+1/-0

1 jaar geleden
Verrassend zeg. Moe word je er van.
+1/-1

1 jaar geleden
Nou, nee, Pereiro moet eens volwassen worden en inzien dat hij deze kloothommel helemaal niet nodig heeft, wat zijn de meeste voetballers toch eigenlijk ook inbicielen, meestal ongelooflijk laag niveau die hun eigen zaken niet eens kunnen regelen, eigenlijk gewoon lachwekkend en zielig....dat blijkt nu ook al weer, afhankelijk zijn van een meneer die bepaalt waar jij gaat voetballen.... echt ongelooflijk .... ik dacht dat de slavernij al voorbij was
+1/-3

 
1 jaar geleden
Zeg nou zelf: zou jij in Rusland willen voetballen?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Niveau is daar heel behoorlijk.
En Moskou is een geweldige stad.
Maar Pereiro zoekt wellicht iets anders, ja.
+1/-0

1 jaar geleden
Lijk haast wel een bewuste strategie hoe PSV de inkomende en uitgaande transfers tegen elkaar probeert weg te strepen (De jong 15 miljoen tov Bruma 15 miljoen, Pereiro 15 miljoen tov Berghuis 15 miljoen, Angelino 10 miljoen tov Baumgartl 10 miljoen, Behich 2 miljoen tov Boscagli 2 miljoen, Schwaab transfervrij tov Afellay transfervrij, Mauro verhuurd tov Lato gehuurd, etc). Begint alleen een beetje druk te worden voorin dus waarschijnlijk proberen ze Lozano of Bergwijn nog voor de hoofdprijs te slijten om eigen vermogen te spekken
+1/-1

 
1 jaar geleden
Zo werkt PSV al jaren. Altijd 1 topverkoop waarvan ze het geld in de zak houden.
+1/-3

 
1 jaar geleden
Het lijkt er meer op dat eerst iedere euro verdiend moet worden om weer uit te kunnen geven. PSV begeeft zich op glad ijs door Bruma al daarvoor vast te leggen want voorin hebben we zat opties. Ik ben wel positief over Baumgartl want staat in Duitsland bekend als een groot talent. Alleen heeft hij de laatste jaren wat problemen gehad en het is natuurlijk veelzeggend dat een goede speler uit de Bundesliga bij ons komt in niet in de belangstelling stond van de topclubs. Maar toch denk ik dat hij in de luwte van De Herdgang misschien een spectaculaire doorstart kan maken.
Wat me verder opvalt is dat er veel geruchten zijn omtrent Bergwijn, Lozano, Hendrix, Pereiro maar dat er vooralsnog niemand echt verkocht is. Toch wel zorgwekkend.

Op zich denk ik dat het team sowieso best goed staat, we hebben veel offensieve kwaliteit met heerlijke talenten. Dus ik verwacht dat het allemaal weer goed komt.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik mag hopen dat onze club Berghuis eens even in de wachtkamer zet en stap voor stap verder gaat met de 'reorganisatie' van de selectie.
+1/-4

 
1 jaar geleden
@Tony, wat is je grootste kritiek tav Berghuis ?
+2/-0

1 jaar geleden
Kan een journalist even zijn werk doen en Gaston zelf even vragen wat hij nou eigenlijk wil. En waarom hij het zo'n slapjanus is ten opzichte van zijn zaakwaarnemer, zoals ie op het veld rondloopt zo laat ie zich piepelen door zijn entourage.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.990 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antognoni baumgartl bruma daguardo dest emmen eran eredivisie feyenoord fox giancarlo gokken groningen hag handsbal jong katzav knvb martinez mededelingen mura philipp rkc schmidt sir teze tinus vhtlsaw wolfsburg zahavi