Transparent
Inloggen
Sluiten

Samenwerkingsverband met bookmaker Gamebookers

1 februari 2003 17:43

Verslaggever: RvW

PSV Netwerk is als onderdeel van Soccer Netwerk een samenwerking aangegaan met de bookmaker Gamebookers, via welke op tal van sporten kan worden gewed. Belangrijk onderdeel van de bookmaker is uiteraard de weddenschappen op voetbalwedstrijden. Er kan op alle wedstrijden van de Nederlandse en Europese wedstrijden gewed worden, dus ook op die van PSV.

Een jaar of twee geleden hadden wij al eens een samenwerkingsverband met een bookmaker, waarmee we diverse acties hielden. Dat verliep niet altijd tot volle tevredenheid. Sinds die tijd zijn we regelmatig benaderd, maar hadden we nooit het gevoel een partner te vinden welke echt een goede service kan bieden. Na diverse testen hebben wij er alle vertrouwen in Gamebookers een professionele en betrouwbare partner te hebben gevonden die wij kunnen aanbevelen aan al onze leden.

Regelmatig biedt de bookmaker zeer interessante quotes. Op veel wedstrijden kan ook nog TIJDENS de wedstrijden gewed worden met live quotes. Naast voetbal kan er ook op andere sporten zoals bijvoorbeeld de Formule 1 of diverse grote evenementen gewed worden. De weddenschappen worden ondersteund door zeer veel stats zodat je over optimale informatie beschikt.

Op een speciale pagina bieden we meer informatie over het wedden bij Gamebookers en binnenkort ook de laatste quotes van o.a. PSV wedstrijden.

Meer op




Tags

bookmaker gamebookers gewed quotes samenwerkingsverband aanbevelen optimale service stats tal wedden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage