Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Wij willen altijd scoren, altijd winnen'

29 juli 2019 20:55

Ondanks dat PSV aan een gelijkspel voldoende heeft om door te gaan naar de derde voorronde van de Champions League gaat PSV ook in Basel voor de winst. Dat gaf Mark van Bommel maandagavond aan tijdens de persconferentie. "Wij willen altijd scoren, altijd winnen. Dat zal morgen niet anders zijn", aldus Van Bommel, opgetekend door de officiële website van PSV.

Na de nederlaag tegen Ajax afgelopen zaterdag gaf Van Bommel nog aan dat zijn spelers snel grote kerels moeten gaan worden. "Natuurlijk kan dat in drie dagen", zei hij daarover. "Het zijn dingen als balverlies op cruciale momenten. Dingen die we toen niet goed hebben gedaan en nu beter moeten. Dingen ook die je heel snel kunt verbeteren. Dat zullen we ook moeten doen, willen we in de Champions League spelen."

Van Bommel is bovendien niet bang dat de nederlaag tegen Ajax door zal werken tegen FC Basel. "Het is nooit prettig om te verliezen, maar dit is een andere wedstrijd", zo gaf hij aan. "Bovendien oogt het voor de buitenwacht misschien niet direct zo, maar als je de wedstrijd tegen Ajax analyseert zie je dat er kansen voor ons lagen."


Tags

bommel basel analyseert balverlies buitenwacht kerels lagen oogt

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

alcohol basarnhem baumgartl bommel breed bril chelsea dumfries faria fortuna guti hap jong lille malen perse roken rosenborg sadilek schwaab sir skipper souza tinus toontje uswilly valencia var viergever wanprestatie