Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Luuk Koopmans vertrekt naar ADO Den Haag'

31 juli 2019 10:21 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Luuk Koopmans vertrekt naar ADO Den Haag"; image source: Pro Shots

Luuk Koopmans hoopt deze week een transfer naar ADO Den Haag af te kunnen ronden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Om die reden is de doelman ook niet met de selectie van Mark van Bommel afgereisd naar Basel en is Mike van de Meulenhof als derde keeper in Zwitserland. Koopmans heeft nog een contract voor een jaar in Eindhoven en werd eerder al gelinkt aan een transfer naar Sparta.

Koopmans kwam in 2015 over van FC Oss en speelde in totaal 25 wedstrijden voor Jong PSV. Speeltijd in een officiële wedstrijd in het eerste elftal kreeg hij nooit. Wel zat hij 16 keer op de bank. Afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor MVV.

Update 31-07 10:21: Voetbal International meldt dat Luuk Koopmans zijn loopbaan gaat vervolgen bij ADO Den Haag. Momenteel worden de laatste details van zijn overgang afgerond. Koopmans wilde zich dit seizoen kunnen bewijzen op het allerhoogste niveau nadat hij afgelopen seizoen op huurbasis voor MVV speelde.

Meer op VI.nl




Tags

koopmans ado allerhoogste basel bommel jong meulenhof oss sparta zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Oei, dan houden we nog maar 13 keepers over...
+4/-4

 
4 jaar geleden
En je kan er maar 1 in het doel zetten, en 10 in het veld ;-)
+2/-3

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Stond er gisteravond maar 1 op doel
+1/-0

4 jaar geleden
Nou super hoor, ons PSV. Kapot schamen mogen ze zich weer. Bedroevend. Wat een aanval, maar er niks mee doen. Dramatisch kinderlijk verdedigd.middenvelder kwaliteitgebrek.
Weg champions league.
Rest van de week nu al verpest.
In de wetenschap dat Twente - PSV er nu aan komt. En we weten wel hoe dat kan aflopen.
+2/-0

4 jaar geleden
Nooit helemaal begrepen wat ze met deze keeper wouden. Maarja niet geschoten is altijd mis. Zou hij 1e keeper worden daar?
+2/-1

4 jaar geleden
Nou dat mag John de Jong zich aanrekenen en Toon wellicht ook, hij is zijn baas. Ze weten al 7 maanden zo een beetje dat Schwaab zou vertrekken, en nog steeds is er in al die tijd geen fatsoenlijke CV'er aangetrokken...ja nu misschien...maar dat is nu dus al te laat....in 3 dagen tijd 2 prijzen verspeeld....
+2/-1

4 jaar geleden
Kan niet veel slechter zijn dan Zoet... oke ben te gefrustreerd!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage