Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Uiteindelijk is het heel zuur als je er zo af gaat'

31 juli 2019 10:52

Pablo Rosario gaf in gesprek met Fox Sports aan het heel pijnlijk te vinden dat PSV door FC Basel werd uitgeschakeld. "We hadden de wedstrijd onder controle en moeten de 1-2 maken. Je maakt hem dan niet en krijgt een goal tegen", aldus Rosario. "Uiteindelijk moet je goals maken om hier te winnen. We geven die tweede goal te makkelijk weg, maar als je hem daarvoor maakt sta je voor."

PSV begon zwak aan het duel, maar knokte zich terug in de wedstrijd. "Na de eerste vijftien, twintig minuten zaten we goed in de wedstrijd en hadden we controle", zo gaf hij aan. "We creëren ook kansen, maar uiteindelijk is het heel zuur als je er zo af gaat."

Wat volgt is een vervolg in de voorrondes van de Europa League. "Zaterdag hebben we eerst nog Twente-uit. We moeten een goede start in de competitie maken", zei Rosario daarover. "Daar gaan we vol voor. We moeten nu professioneel zijn en zo snel mogelijk naar Twente toe werken. Dat gaan we zeker doen met z'n allen."




Tags

rosario zuur twente basel fox knokte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage