Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Puntverlies was deze wedstrijd heel onnodig'

4 augustus 2019 02:53

In gesprek met Fox Sports baalde Pablo Rosario van het puntverlies tegen FC Twente. "Het was deze wedstrijd heel onnodig. Je had de hele wedstrijd onder controle", aldus Rosario. "Zij schieten maar één keer op doel volgens mij en dat is een goal. Hij mag daar niet vrij schieten."

PSV kreeg zelf ook maar een paar kansen om tot scoren te komen. "Het waren twee of drie grote kansen. Als je die maakt, zit je vandaag met drie punten. Maar die eerste goal mag gewoon niet vallen", zo gaf hij aan.

De ploeg had het lastig tegen het spel van FC Twente. "Zij stonden heel compact verdedigend. Dan is het altijd moeilijk om kansen te creëren", zei hij daarover. "Maar wij hebben de kwaliteiten om dat wel te kunnen doen."




Tags

rosario twente baalde compact fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje